unless you change everything now, it doesn't mean anything now...


     Po naozaj dlhom čase tu mám pre vás outfit... No ja myslím, že máte radi aj iné články. Ako také diy... Tých mám nachystaných. Ale nie o tom som chcela. Pamätáte si TIETO nohavice? Dostala som ich od CHOIES ako spoluprácu medzi nimi a mojim blogom. Keď som ich vtedy zbadala, hneď som vedela, že moje srdce túži len po nich. No keď som ich vybaľovala z krabice... Vtedy som sa nepriznala, ale nezapla som ich! Čínske XL je ako naše väčšie M, preto som si dala dlhú košeľu a sveter, napriek teplému augustovému dňu. Po fotení som ich vyzliekla, povedala si, že sa s nimi pokúpim niečo urobiť a dala na kôpku "zachrániť". Prešiel rok a pri upratovaní svojho šatníka som ich našla. Zašla som do textilnej galantérie, kúpila asi pol metra čiernej látky a pustila sa do úpravy. Rozmýšľala som, či z toho nespraviť diy, ale outfit je lepší! TUTO nájdete fotku tesne pred "katastrofou"... Ktorá nakoniec nebola ako včerajšie nádherné hrmenie bez búrky, na ktorú som sa však tešila. Výsledok je viac ako úžasný, dokonca sú mi ešte trošku veľké... Ale to spraví kúsok gumy! Takže ak nabudúce niečo naozaj milujete, ale musíte do dať preč, pretože vám to nesedí, skúste najprv nejakú tú úpravu. Nový kúsok nikdy neulahodí srdcu viac, ako vynovený svieži vzhľad starého!

     Inak, tričko je z posledných nákupov, ktoré som ešte nenafotila. Je to H&M BASIC kúsok, ktorý nutne chýbal v mojom šatníku! Tiež som sa chcela podeliť o skvelú vec - milovníci hry SIMS, ocko ma včera upozornil na jeden ČLÁNOK, ktorý umožňuje stiahnutie si kompletnej verzie SIMS 2 úplne zadarmo. A to myslím vrátane všetkých doplnkov! Podotýkam, funguje to!


ENGLISH : I have here for you the outfit after a really long time... But I think that you also enjoy other articles. As, for example, some diy... I have a lot of theme prepared for you. But I did not want to write about that. Do you remember THESE pants? I got them from CHOIES for cooperation between them and my blog. When I saw them, I immediately knew that my heart desires just for them. But when I unpacked them from the package... I did not tell you the true in that time, but I did not close the zipper! The Chinese XL is like our bigger M, because of that I put on myself a longer shirt and longer sweater, in spite of the warm August day. I took it of after the photo shooting, I told myself that I will try to do something with it and I postponed them on my stack with "rescue" stuff. The year has passed and I found it when I was cleaning my closet. I went to the textile haberdashery, I bought about half a meter of black fabric and I ventured into the makeover. I thought about writting diy article about the pants, but the outfit is better! HERE you can find the photo just before the "disaster"... Which ultimately did not happend as yesterday's beautiful thunder without the storm, on which I had looked forward to. The result is more as wonderful, even it falls from me... But a piece of rubber will fix it! So next if you fell in love with someting, but you have to give it away because it does not fit you, you should try to remake it somehow. The new piece of cloth will never please your heart better than redesigned fresh look of the old one!

     Otherwise, the t-shirt belongs to the last shopping which I have not taken the photographs of the stuff yet. It is the H&M BASIC piece of cloth, which was necessarly missed in my closet! I also wanted to share with you one thing - the lovers of SIMS game, ma daddy remind me with one ARTICLE, which allows to download the complete version of SIMS 2 just for free. And I mean including all of supplements! I would point out, it works!


SUNGLASSES - H&M / T-SHIRT - H&M / BRACELET - FRONT ROW SHOP / HANDBAG - DESIGN BY KEJMY TATRANKÁ (DIY) / PANTS - CHOIES / SHOES - LINDEX

 
ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, st.

You Might Also Like

18 Comments

  1. To je dokonalý! Skvělej outfit a ty kalhoty vypadaj jednoznačně líp s tím pruhem než bez něj, nádherně sis s tím poradila! Uplně mi spadla brada, fakt super skvělý a boží :D ještě ty boty k tomu, mmmm :)))

    ReplyDelete
  2. je to určite skvelý nápad ! :) takto sú tie nohavice viac živšie a naozaj ti seknú :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, hlavne ich konečne oblečiem! :D.

      Delete
  3. Krásné vlasy a brýle:O


    http://purplepineap.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Tie nohavice vyzerajú perfektne! A taktiež som sa tešila na tú včerajšiu búrku a škoda.. nebola :-/ :D

    ReplyDelete
  5. Vypadas opravdu nadherne :))) Ty gate jsou uazsny a moc ti pristanou :)))

    ReplyDelete
  6. skvelo si ich prerobila! su ovela lepsie ako predtym :) sikovnica!
    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
  7. Ty kalhoty jsou super! A co teprve ty brýle. Taky takové zrovna chci :)

    ReplyDelete
  8. Waaau, tie nohavice sú skvelé!! Páčia sa mi dokonca viac ako originál a v kombinácii s topánkami vyzerajú dokonale. ♥
    The city of fashion

    ReplyDelete
  9. Dokonalý outfit:)
    http://fashionbycornelia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. naozaj vydarené fotky :)
    Ja som si naposledy zúžila sukňu zo sekáča (veľmi neodborne, lebo inak nešijem :D), do (kupodivu) nositeľnej podoby :)

    ReplyDelete
  11. Wow, to je super, krásne si to spravila, tie nohavice sa mi páčia ešte viac ako predtým!

    ReplyDelete
  12. Takto to vyzerá lepšie a pristanú ti :) pff, kiežby som vedela šiť :D

    ReplyDelete
  13. ten cierny pruh ich ozivil a uplne ti seknu..celkovo aj taka farba ti pristane :)

    ReplyDelete
  14. Wow, tak ty kalhoty jsou BOMBA! :) Krásný :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  15. To je užasny outfit a tvoje vlasy... Jsou super, takove krasne ma malo lidi! :))

    ReplyDelete