i know what i'm thinking but the words won't come out...


     Nemám slov... Už dávno sa mi nestalo, že by sa myšlienkový prúd mojich senzitívnych ideálov zahatala čierno-čierna tma. Dokonca ma neprepadol ani pocit šťastia z toho, že sa mi začalo leto. Bude to asi tým, že všetci odchádzajú. Pomalé balenie sa a sťahovanie sa z budovy do budovy ma asi trošku zasiahlo. Poviem vám, rada by som bola doma... Hlavne preto, že tu nik neostane a môj kontakt s okolitým svetom ostane len cez nemé obrazovky. Dosť môjho sentimentu. Dnes vám toho asi veľa nepoviem... Len to, že som v polovičke balenia... Nemyslela som si, že tých vecí je až tak veľa. Bojím sa, že sa nezmestíme do nášho nového auta! Najväčšia srandu bude zajtra, keď budeme s Jankou budeme prekladať celé moje "kráľovstvo" z izby do izby. A to, že mám veľa úžasných nových vecí, na ktoré si počkajte v najbližšom článku... Ako je napríklad moja krásna suknička, klobúčik, či nádherný náhrdelník od najlepších - FRONT ROW SHOP.
     PS. : GIVEAWAY!


ENGLISH : I do not have any words... It is a long time when the mental current of my sensitive thoughts was obstructed by dark black darkness. Even I do not feel robbed by feeling of happiness from the beginning of summer. It would be like that because of everyone leaves. Slow packing and moving from the building to another got me a little. I have to say, I would like to be home... Mainly because of that noone will stay here and my contact with surrounding world will stay just by dumb screens. Enough of my sentiment. I will not say you much today... Just that I am in the middle of packing... I really have not thought that I have so much stuff. I am little afraid that it will not fit to our new car! The biggest fun will be tomorrow when we move all of my "kingdom" from room to room with Janka. And that I have a lot of wonderful new things on which you have to wait for in the next article... As, for example, my beautiful skirt, hat, or gorgeous necklace from the best - FRONT ROW SHOP.
     PS. : GIVEAWAY!

HAT - GATE / NECKLACE - FRONT ROW SHOP / T-SHIRT - RESERVED / SKIRT - VINTAGE / SHOES - SOME VIETNAMESE STORE

 
ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, st.

You Might Also Like

19 Comments

  1. nahrdelník je krásny :) tak isto aj tvoj krásny úsmev :)

    ReplyDelete
  2. fajna vintage sukna :)) taka sa v obchodoch nevidi :P
    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
  3. krasna sukna. a chapem tvoje pocity, beriem taketo veci podobne...

    ReplyDelete
  4. stále vyzeráš dobre, ale nie je už tá farba príliš oranžová ? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem s je :D fotila som to ešte doma a nebola som tam dlho, takže v jeden deň mi mamka nafarbila vlasy a druhý deň ma ocko odfotil, takže farba na fotkách je úplne čerstvá, preto tak žiari :). ale po skúsenosti z minulého farbenia viem, že sa síce vymyje, ale odtieň ostane naozaj pekný, takže som s farbou naozaj spokojná... ♥.

      Delete
  5. nádherná sukňa! <3

    ReplyDelete
  6. :) tyrkizová sa ti brutus hodí :3

    ReplyDelete
  7. mne sa naopak veľmi páči takáto výrazná , je super :)

    ReplyDelete
  8. Krásná jsi, ta sukně je superská.!

    ReplyDelete
  9. Moc ti to sluší :))

    Angelika
    taste-of-the-style.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. uzasna sukne a moc hezky si ji zkombinovala :)) skvele ti jde k barve vlasu :D

    ReplyDelete
  11. Krásně jsi to zkombinovala! Moc ti to sluší!:-)

    ReplyDelete
  12. Musim uzat, ze ti to moc slusi ::))))

    ReplyDelete
  13. Máš krásné vlasy :O♥

    ReplyDelete
  14. strašne zaujímavo to celé pôsobí, páči sa mi to.:)

    ReplyDelete
  15. Krásny outfit :) Máš dokonalé vlasy :) :D

    ReplyDelete