some things are better left unsaid... so don't hate me 'cause i'm beautiful!


     Asi sa pýtate, čo robím. Tvorím... Šijem, kreslím, tkám... A ešte k tomu už mám jednu skúšku a štyri zápočty za sebou, a to sa ešte ani poriadne nezačalo skúškové. Mám tu pre vás pár fotiek ako dôkaz, že sa len tak nenudím. Pri šití a tkaní som stihla vypiť viac ako 10 litrov piva, pozrieť celú sériu JANE BY DESING, dopozerať 1. sériu STAR-CROSSED, 7. sériu THE BIG BANG THEORY, ešte neukončenú 3. sériu BABY DADDY, pozrela som si 1. sériu DIARY OF CALL GIRL, ale prestalo ma to baviť...V zálohe ešte mám ONCE UPON A TIME, no čakanie od decembra do apríla na pokračovanie druhej polovice 3. série mi nejak odobralo nadšenie z pozerania, inak už nemám zas čo pozerať... Ak máte niečo dobré, sem s tým! Tento týždeň zháňam modelky, fotím všetko, čo treba a ešte k tomu stíham chodiť aj do práce a tvoriť svoje. Šaty mám ušité a dievčatám sedia skoro ako uliate! Vo štvrtok idem fotiť svoje modelky, v piatok idem fotiť prestieranie do jedného obchodíku s domácimi potrebami. Tešte sa na fotky... Viem, že som teraz veľa nepridávala, ale aspoň uvidíte výsledok! Po budúcom týždni už ide len teória a to už sa vám budem môcť venovať oveľa viac! Ani neviete, ako mi chýbate, už som si nakúpila aj materiál na nejaké to diy, pretože už mi chýba tvorenie niečoho pre seba a blog... Och, nech už to mám všetko hotové a za sebou... Myslite na mňa, prosím!
     SONG!

ENGLISH : You are probably wondering what I am doing. I am sewing, drawing, weaveing... And to those whole things I have already passed one exam and got four credits, and the funny thing is that my exam season has not started yet. I have here for you some photos as a proof that I am not bored. In the course of sewing and weaveing I had "enough" time to drink more than 10 liters of beer, see the whole serie of JANE BY DESING, finish watching of the 1st serie of STAR-CROSSED, 7th serie of THE BIG BANG THEORY, still not finished 3rd serie of BABY DADDY, I started to watch the 1st serie of DIARY OF CALL GIRL, but it started to be so boring... I still have ONCE UPON A TIME in my advance, but the waiting to the continuation of the second half of the 3rd serie from December to April took the whole enthusiasm from watching it out of me, otherwise I have nothing to watch now... If you have something good, give it here! This week I am forage models, I am taking pictures of everything we need and I also "have" time to go to work and create my own stuff. My dresses are sewed and they fit almost like a glove tto my girls! I am going to take some photos of my models on Thursday, on Friday I am going to shoot the dining table setting in one amazing store with household goods. You can look forward to those photos... I know that I have not wrote much, but you will see the result! I will have just the theory exams after next week and I will pay much more attention to my blog! You can not imagine how I miss this, I have already went shopping the stuff for some diy, because I also really miss the creation of thing just for me and my blog... Oh, I really want to have all this ahead... Think of me, please!
     SONG!

 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

13 Comments

  1. To se mi líbí :). Držím ti palečky...

    ReplyDelete
    Replies
    1. som rada, že sa ti to páči! teš sa na výsledok... hlavne na prehliadku, to ešte len bude sranda... :D.

      Delete
  2. To je moc hezky, preju hodne stesti :))))

    ReplyDelete
  3. wow! no už z detailov to pôsobí úžasne! :)
    vyskúšaj 2 broke girls, Hart of Dixie (čistá oddychovka:) a samozrejme akúkoľvek sériu American Horror Story :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem a ďakujem za typy! 2 Broke Girls už mám dávno pozrené, to som zabudla napísať, na Hart of Dixie nejak nemám chuť a AHS, to nemôžem pozerávať po večeroch, umrela by som od strachu :D.

      Delete
  4. Ty šaty vypadaní úžasně už teď, i když je nevidíme celé! :)

    ReplyDelete
  5. wow, si veľmi šikovná :-) a radím Game of Thrones ;)

    ReplyDelete
  6. Milujem tvoje fotografie, písanie, kresby .. Si tak talentované dievča :)

    ReplyDelete
  7. Páni! Ty šaty jsou úžasný, držím palce ať ti všechno vyjde! Těším se na další fotky!! A doporučila bych třeba seriál Sherlock nebo sestra se kouká na Game of thrones a prý je to dobrý :) a ještě jednou chválím, je to super! :)

    ReplyDelete
  8. To vypada hodne zajimave! Tesim se na dalsi!

    ReplyDelete
  9. Jsi strašně šikovná !! Já si sotva přišiji k něčemu knoflíky :D Na šití a takové činnosti nemám talent ani trpělivost, což mne mrzí, protože moje mamka to ovládá. Takže talent na šití jsem bohužel nezdědila. Každopádně umím obdivovat lidi, co umí jiné věci než já. Važ si toho, co umíš, a určitě v tom pokračuj. Co se týče seriálů, koukám, že máš přehled. Také jsem viděla Jane by design. Možná by ses mohla podívat na Skins nebo Gilmore Girls :-)) Měj se krásně :-)))

    ReplyDelete
  10. detail šiat vyzerá úchvatne:)

    ReplyDelete