put your number in my phone, oh, maybe i'll call you, maybe not!


     Zrazu sa zotmelo, všade je tma, počuť len silný vietor a hustý dážď. Hľadím z okna na to odporné počasie... Sedím v prednáškovej miestnosti, tvárim sa, že počúvam pána v bielom plášti ako sa snaží vysvetliť zušľachťovanie textílií... Asi jediná voľná chvíľa, keď sa môžem venovať písaniu. Začala som tkať, ale nevyzeralo to dobre. Tak som sa vybrala na autobus smerom do centra, obišla všetky dobré galantérie a nakúpila materiál na vyskúšanie. Takže pôvodný plán minúť ďalšie ubytovacie štipendium na svoj osobný prospech je fuč. Ale dobrá známka a portfólio mojich prác, čo bude stáť za to je dôležitejšie ako nové pohodlné tenisky... Tak uvidíme, či to tak bude. Inak, moja prvučičká-prvá výplata dorazila na účet, som oficiálne pracujúci človek! Po tých 4 dňoch - 30 hodinách práce v sklade a na predajni... Už sa teším na ďalšiu. Tiež pracujem na semestrálnom zadaní, tkám-kreslím-lepím-šijem, kým mi sily stačia! A naozaj, naozaj sa vo štvrtok teším domov! Ešte dooslavujem narodeniny, môžte sa tešiť na 'birthday new in' článok! Dostala som naozaj krásne darčeky a chcem sa o ne podeliť aj s vami!

ENGLISH : Suddenly it was dark, it was everywhere, just a strong wind and heavy rain was heard. I am stearing out from the window on that awful weather... I am sitting in a lecture class, I am pretending that I am listening a man in white coat how he is trying to explain the refinementof textiles now... Just the only one free moment when I can go about writting. I had started to weave but it did not look good. So I took a bus to the city centre, I went by every good haberdasheries and I bought the material for a trial. So my original plan to spend my another schoolarship for my own benefits if gone. But a good mark and a portfolio of my works which will worth it is much more important as the new comfortable sneakers... Well, we will see, if it will be like that. Otherwise, my pretty first payment has already come to my bank account, I am officialy working person! So after 4 days - 30 hours of working in a storage and at the store... I am really looking forward to another one. I also work on my semestral works, I weave-draw-glue-sew until I have enought power for doing it! And I am really, really look forward to go home on Thursday! I will finish the celebration of my birthday, you can delight to the 'birthday new in' article! I got so wonderful presents and I want to share them also with you!

TOP - VINTAGE / SKIRT - ATMOSPHERE / HANDBAG - SAMMYDRESS / BRACELETS - DIY & SIX / BOOTAS - H&M

ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, st.

You Might Also Like

17 Comments

  1. Jsi moc hezka ale to jsi vzdycky :)))))

    ReplyDelete
  2. Všetko najlepšie Kejmy! Milujem tvoje vlasy ♥

    ReplyDelete
  3. fotky krásne ako vždy :) gratulujem k prvej výplate ! :)))

    ReplyDelete
  4. Jako vždy ti to moc sluší:)
    EJNET

    ReplyDelete
  5. ty musíš mať riadne zaujímavé štúdium :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ako určite :D... ale nie, no štúdium je super, hrozné na tom je, že materiál a všetko, z čoho máme vyrábať si musíme zháňať a platiť samy... takže nemalé peniaze miniem v textilnej galantérií na tkanie a ešte "krajšiu" sumu nechám v obchodoch s látkami. štúdium dizajnéra je nesmierne finančne náročné. ešte k tomu ak neštuduje doma... :/ :).

      Delete
  6. To je super! Máš krásnej blog, díky za komentář u mě na blogu, díky němu jsem totiž obejvila ten tvůj a přidávám se k čtenářům, jsi super fotogenická a bezvadně píšeš! Těším se na další články :)
    www.dombydom.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Krásná jsi a dodatečně vše nejlepší!

    ReplyDelete
  8. sluší ti to :) :) k práci ti gratuju ! :)

    ReplyDelete
  9. jsi kráska a ty boty uuuu! :))

    ReplyDelete
  10. Veľmi sa mi páči tvoj štýl obliekania. Len tak mimochodom, máš krásne brčkavé vlasy ktoré ti závidí nejedna osoba. Držím palčoky v písaní blogu. Si úžasná <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. oj, keby ste vedeli, ako je v tých vlasoch občas teplo :D... za krásu treba trpieť, je to ako mať baranicu na hlave :D. ale ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE! ♥.

      Delete
  11. Máš nádherné vlasy a ještě nádhernější úsměv!

    ReplyDelete
  12. také štúdium ti veru aj závidím :) Tie boty sú super a gratulujem aj k práci :))

    ReplyDelete
  13. si božská :3

    http://michelleeskingdom.blogspot.sk/

    ReplyDelete