i'm stuck on you and like the night sticks to the moon...


     Slniečko svieti, ja kráčam ulicou, v mojich bielych veľkých SONY sluchádkách mi hrá moja /v mojom tohto-obdobnom rozpoložení/ najobľúbenejšia PIESEŇ a ja rozmýšľam nad tým, aká som šťastná! Čo viac si človek môže priať, ako cítiť sa plný, aj keď je inak celkom prázdny, nervózny, nedočkavý a všetko sa naň začína zosypávať? No v ten moment, práve v ten krásny slnečný moment sa cítim úžasne. Pretože v každej chvíli, každý deň môjho života myslím na teba. Ak všetko, čo sme, je len okamih, tak nezabudni na mňa, pretože ja nezabudnem a nemôžem si pomôcť...  Moje kroky dnes viedli úplne inam, avšak, nakoniec som si predĺžila svoj pobyt v meste tým, že som obišla pár kamenných obchodíkov. A dokonca som konečne niečo aj našla v jednom zo sekáčov nachádzajúcich sa v Liberci! Dúfam, že si viete predstaviť ten pocit... Alebo pocit hladu, ktorý ma práve prepadol. Nič to, dvíham sa svojho snívania a kráčam ďalej... Ďalej tmou, nocou krásnou, domov... Nie, tam sa nechystám, aj keby som veľmi chcela.


ENGLISH : The sun is shining, I am walking by the street, my /in my this-season fame of mind/ favourit SONG is playing in my big white SONY headphones and I am thinking about how happy I am! What else you could wish much as the feeling of fullness, although you are quiet empty, nervous, restless and everything is starting to fall on you? But in this moment, right in thhis sunny moment I feel amazing. Because in every moment, everyday of my life I think about you. If all we are is just a moment, do not forget me cause I won't and I can't help myself... My today's steps guided me fully elsewhere, but I finally extended my stoppage in the city centre with going through some stores. And even I finally found something in one of second hands situated in Liberec! I hope that you can imagine that feeling... Or the feeling of hunger which just raided me. What ever, I am lifting myself from the dreaming and I am walking further... Further by darkness, by beautiful night, home... No, I am not going home, although I would really want to go.

BOW TIE - CHOIES / JACKET - ESPRIT / OVERAL - LOVE LABEL / SHOES - NEW YORKER

 
ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, st.

You Might Also Like

33 Comments

  1. Máş nafarbené vlasy? :o :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, už som mala dosť odrastené /pri nudení sa v práci som vzala krajčírsky meter a metala si vlasy - až 3,5 cm!!/, tak som poprosila mamku, nech ma nafarbí... ehm, farba, ktorú sme kúpili nechytila tak, ako by mala a teraz "kričím" na ďiaľku a to doslova! :D.
      a pre upresnenie verejnej mienky, nie, nie som prirodzene ryšavá, moja prirodzená farba je extra-tmavo-hnedá. TU je dôkaz...

      Delete
  2. to je len na fotke, alebo naozaj máš polovicu ryšavú a polku do červena? Vyzerá to inak doooosť dobre :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, vpodstate tá farba chytila naozaj zaujímavo, takže áno, mám také vlasy, len naživo to nevyzerá až tak výrazne ako na fotke... tiež som sa čudovala, čo za ombré mám na vlasoch na fotkách :D.

      Delete
  3. kamilka, si nejak pochudla,papaj! a super vlasy, ide ti to :)

    ReplyDelete
  4. Mas novou barvu vlasu?! Outfit je super fun a young, slusi!

    ReplyDelete
  5. úžasnú farbu máš teraz na vlasoch !!! :) veľmi sa mi páči vzor tej látky, a úplne žeriem tvoje texty :O :)))

    ReplyDelete
  6. No teda, ty nejsi přírodní zrzka? Tak to teda koukám, jaokže fakt to seš na té fotce v komentáři ty? Asi bych Tě nepoznala ale je pravda, že tobě to sluší i se zrzavýma i s hnědýma vlasama! :)) Tvoje "nová" barva je vážně super a moc Ti to sluší :) Outfit je úžasný, ten overal je TOP!! :))

    K L A R A | klararecman.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ♥ ♥ vlasy máš skvelé a tá bundička.

    ReplyDelete
  8. super outfit, neskutočne ti to pristane :)
    BeeKey

    ReplyDelete
  9. máš naprosto nádherný vlasy! :))

    ReplyDelete
  10. sekne ti to:) ten overal je boží :)

    ReplyDelete
  11. Super outfit a vidíš, hned máš víc optimistickej článek! :) taky vždycky když mám v uších sluchátka a hraje mi hudba, tak prostě nic nevnímám jenom pocit štěstí! a hladu, pravda, na ten nesmíme zapomínat, důležitý to pocit!
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  12. hrozně ti to slušííí

    ReplyDelete
  13. Máš úžasný vlasy! Úsměv ti moc sluší :-)

    ReplyDelete
  14. Love your denim jacket!!

    ReplyDelete
  15. přijď!!čekám udělám ti speciálni vafle:33
    a jinak nedherná barva vlasu:O a to sáčko:3mm

    ReplyDelete
  16. Ahoj, vím že je tenhle desgin ke stažení u někoho na blogu, ale chci se zeptat zda nevíš html nebo css kod na to podtržení datumu, aby část byla černá a zbytek šedý, moc bych ti byla vděčná, kdyby jsi mi tady odepsala, děkuji :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, dizajn je stiahnutý, no nie z blogu, ale z profesionálnej stránky, sama som si ho upravila do tejto podoby.
      čo sa týka úpravy dátumu, na to nie je len taký kód, ktorý pridáš, je to všetko robené, ako to povedať, "celkovo" - kompletne ako "frame", ak chceš upravovať niečo s dátumom, musíš sa s tým pohrať viac ako len pridať nejaký css kód, prepáč :/ :). to ako to vyzerá u mňa je to, ako to bolo v dizajne pôvodne, takže.

      Delete
  17. Nejak mi to pozamrzalo, tak prepac ak tu budes mat dva komentare odo mna, nechcem spamovat :)

    Rysava ti velmi pristane a aj takato vyrazna. Je to super. A mas krasny overal :)

    www.blondava-potvora.blogspot.sk

    ReplyDelete
  18. tvoja farba vlasov je neskutočná :) celé tvoje vlasy sa mi veľmi páčia aj outfit samozrejme :)

    ReplyDelete
  19. Tvoje vlasy sú úžasné, fakt by si mohla urobiť neajký článok <3
    a ten overal.. och <3 <3 <3

    ReplyDelete
  20. Ryšavá bola lepšia ako červená...hmm a vlasy skôr kričia, aké sú nezdravé a suché. Vyzerá to skôr ako slama. Neber to ako urážku, ja viem, aké vedia byť kučeravé vlasy, sama jedny vlastním a tiež sa moje vlasy približujú slame :D...treba olejovať olejovať olejovať a strihať!! A kupovať si kvalitné farby na vlasy, aby to tak nevysušovalo a robiť domáce masky!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm, diki :D. ako to mám povedať, ako mám ešte neviem ako vyjadriť to, že ja som NECHCELA červenú? a teraz som si dokonca kúpila veľmi kvalitnú farbu na olejovej báze... a ak vieš, aké to je mať kučeravé vlasy, tak vieš, že keď odstrihnem centimeter, tak to vyzerá ako 10. a to, že moje vlasy vyzerajú ako slama nie je žiadna novinka, oni inak ani nikdy nevyzerali. dobre, keď som si ich žehlila, vtedy neboli ani husté, takže. a používam argánový olej, čo som už aj niekedy spomínala. tiež šampón z lekárne, ale zas nemám toľko peňazí, už toto ma výjde naozaj draho... takže :D.

      Delete
  21. na první fotce jsi vyloženě nádherná :-)

    ReplyDelete
  22. Ty tvé vlasy jsou neskutečně krásné a ta barva!! :) Moc ti to sluší! :)

    ReplyDelete
  23. :33 strašne krásny ten overal:)) sa ti hodí.:)

    ReplyDelete
  24. Krásne topánky a bundička :)

    ReplyDelete
  25. Tento otien farby je naozaj nadherny a pristane ti,vzdy som po takom tuzila,tak uvidime ci to v lete vyjde :)) inak ta maslicka je uplne uzasna :o

    btw.STALE NEVERIM ZE SI MI LAJKLA FOTKU NA ISTAGRAME,SOM V 7MOM NEBI,DAKUJEM DAKUJEM.AMEN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, tento odtieň nebol síce v úmysle, už sa aj tá žiarivá červená trošku vymyla, ale som s ním celkom spokojná, takže ďakujem! :).
      a, neviem, prečo tomu neveríš, máš krásne fotky a ja lájkujem to, čo sa mi páči :).

      Delete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. ur lookin adorable))))) tnx so much 4 ur sweet comment))))) i liked ur country sooo much)))))) followed u now)))) have a wonderful june)))) xoxo <3

    ReplyDelete