my first little beauty tag.


     Ďakujem za typy na články! Budem o tom určite rozmýšľať! Dnes tu mám pre vás prichystaný beauty tag. Niekedy-neviem kedy som spomínala, že by som vám tu rada jeden dala, tak dnes prišiel ten čas, keď už je vonku tak škaredo... Neviem, ako u vás, ale tu stále prší a fúka veľmi nepríjemný vietor. Moja izba je na náveternej strane, takže mi tu trošku ťahá a okná občas vydávajú taký hororový zvuk. Musím si pustiť hudbu tak nahlas, že ju je počuť až na chodbu... Čas zaliezť si do postielky, prečítať môj nový beauty článok, pozrieť si nejaký film či seriál a neopustiť svoje miesto až do zajtrajšieho rána...
ENGLISH : Thanks for your typs for articles! I will certainly think about them! Today I have here for you my first beauty tag. Once-I do not know when I mentioned that I would like to write you one here, so today is the day and the day when the weather is really ugly... I do not know what kind of weather is at your place, but here is still raining and very unpleasant wind is blowing the whole day. My room is on the windy side, so I have a little cold in my room and windows make a strange horror sound. I have to turn my music so loud that it can be heard through the hall... Time to crawl to the bed, read my new and the first beauty article, see some film or serial and do not leave your place until tomorrow's morning...


AKÝ TYP PLETY MÁŠ?  WHAT SKIN TYPE DO YOU HAVE? 
Mám mastnejší typ pleti s tendenciou lesknúť sa.
I am oily skin type with tendency to glisten.

MÁŠ PEHY?  DO YOU HAVE FRECKLES?
Nemám, ale rada by som mala...
I do not have, but I would like to have...

MÁŠ ALEBO MALA SI PLEŤ S AKNÉ?  DO YOU OR DID YOU HAVE ACNE PRONE SKIN?
Mala som a stále mám. Občas je dosť ťažké to zakryť.
I had and I still have. Sometimes it is so hard to cover it.

AKÉ ZNAČKY KOZMETIKY POUŽÍVAŠ?  WHAT BRANDS DO YOU USE?
Veľmi som si obľúbila produkty od Dermacol-u! Čo sa týka mascary, posledných 5 rokov používam len Maybelline. Inak Balea, Catrice a bežne dostupné značky z drogérie.
I really fall in love with products from Dermacol! Regarding to mascara, last 5 years I only use one from Maybelline. Otherwise Balea, Vatrice and normally available brands from drugstore.

POUŽÍVAŠ OČNÝ KRÉM?  DO YOU USE EYE CREAM?
Nevidím potrebu ho používať. Používam len BB-cream od Garnier na kruhy pod očami.
I do not see the need to use it. I just use Grarnier BB-cream for my eye circles.

AKÝ MAKE-UP ZÁKLAD POUŽÍVAŠ?  WHAT FOUNDATION DO YOU USE?
Od kedy som objavila Dermacol Caviar Longstay Make-up & Corrector, som naozaj oveľa spokojnejšia so svojou pleťou!
I am much satisfied with my skin since I found Dermacol Caviar Longstay Make-uo & Corrector!

A ČO KOREKTOR?  HOW ABOUT CORRECTOR?
Tiež od Dermacolu - Matt Contlor Corrector, najsvetlejší odtieň. A na liečbu vyrážok používam Acnecolor Light, ktorý dostať v lekárni.
Also from Dermacol - Matt Control Corrector, the brightest shade. And I use Acnecolor Light for treatment of pimples, which you can buy in any pharmacy.

ČO SI MYSLÍŠ O UMELÝCH RIASACH?  WHAT DO YOU THINK ABOUT FAKE EYELASHES?
Ak je v nich dievčaťu vidieť oči a pôsobí to decentne, elegantne, vkusne a prirodzene, tak prečo nie! Aj ja ich občas rada nosím.
If you can see girl's eyes when she is wearing them and it looks decently, smartly, nicely and naturally, why not! Sometimes I also like to put them one.

VEDELA SI, ŽE BY SI MALA MENIŤ RIASENKU KAŽDÉ 3 MESIACE?  DID YOU KNOW THAT YOU ARE SUPPOSED TO CHANGE YOUR MASCARA EVERY 3 MONTHS?
Nie, nevedela. Ale pri mojom používaní mascary mi jej obsah nevydrží dlhšie ako 3 mesiace...
No, I did not. But I have to change it after 3 months because its contens will not last me longer with my use of mascara.

AKÚ ZNAČKU RIASENKY POUŽÍVAŠ?  WHAT BRAND OF MASCARA DO YOU USE?
Maybelline New York, konkrétne The Colossal Volium' Express. Pre mňa najlepšia riasenka!
Maybelline New York, specifically The Colossal Volium' Express. It is the best mascara for me!

POUŽÍVAŠ CERUZKU NA OČI ALEBO TEKUTÚ OČNÚ LINKU?  DO YOU USE PENCIL OR LIQUID EYE-LINER? 
Niekedy som používala ceruzku, ale nikdy mi na očiach nevydržala až do konca dňa. Tak som si kúpila na vyskúšanie jednu od Miss Sporty a musím vám povedať, že je dostatočne čierna a trvácna!
I used to use the pencil, but it has never withstood me to the end of the day. So I bought one from Miss Sporty for try and I have to say you, that it is enough black and durable!

AKÝ JE TVOJ OBĽÚBENÝ RÚŽ?  WHICH LIPSTICK IS YOUR FAVOURITE?
Nepoužívam rúže. Bojím sa, že ich do hodiny zjem a že na mne budú pôsobiť dosť pútavým dojmom - kontrast vlasov a pier. Ale raz nájdem odvahu, ale na to mi treba dospieť... Inak mám dva matné červené od Oriflam-u.
I do not use lipsticks. I am afraid of I will eat it within the hour and that it will cause eye-catching impression - the contrast of my hair and my lips. But once I will find the courage, at first I have to grow up... Otherwise I have two red ones from Oriflame.

A ČO LESK NA PERY?  HOW ABOUT THE LIP GLOSS?
Mám veľmi suché pery a lesk na pery mi ich vždy vysušil ešte viac. Volím radšej nejaký balzám na prírodnej báze.
I have too dry lips and lip gloss always dries my lips up even more. I rather choose some natural basis balm .

UŽ SI NIEKEDY UVAŽOVALA O MAKE-UP KURZE?  HAVE YOU EVER CONSIDER TAKING THE MAKE-UP CLASSES?
Uvažovala! Vždy som túžila po tom, vedieť sa pekne upraviť. Všetko, čo používam a ako to používam, robím len s vlastného "pokus-omyl", či pokusu napodobniť a najbližšie sa priblížiť vizáži z tutoriálov.
Yes, I have! I alway wated to know to do my make-up correctly and prettier. Everything I use and how I use it, I do it just by my own "tial and error", or by my try to mock up and to approach to visage from tutorials.

PÁČIA SA TI FAREBNÉ ODTIENE MAKE-UPU, ALEBO SI ZA NEUTRÁLNE TÓNY?  DO YOU LIKE COLORFUL SHADES OF MAKE-UP OR DO YOU PREFER NEUTRAL TONES?
Keď sa pozriem na móla, tak sa mi veľmi páčia tie šialené farebné kreácie na tvárach modeliek. Ale čo sa týka bežného farebného líčenia - tiene, nie som ich fanúšikom. Nepáči sa mi, ako niektoré dievčatá volia tóny, ako im to neladí k pleti a očiam. Čo sa týka mňa, ešte nikdy som poriadne tiene neskúšala, toto sú moje prvé - Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette a She Eyeshadow Duo. Takže určite som viac za prirodzenú neutrálnu krásu!
When I look to fashion shows, I really like those crazy colorful creations on models faces. But as regards the ordinary make-up routine - shadows, I am not the biggest fan of them. I do not like how some girls choose hue and it does not match to their faces and their eyes. And for me, I have never really tried shadows, these are my first - Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette and She Eyeshadow Duo. So I am certainly for natural neutral beauty!


     Verím, že sa vám môj beauty tag páčil! Ak by ste tu radi privítali niečo viac beauty, alebo nejaký iný tag, budem rada, ak sa o tom zmienite v komentároch!
     E : I hope you like my beauty tag! If you would like to a little more about beauty or some another tag, I will be happy if you mention it in comments!
     PS. : GIVEAWAY!

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

18 Comments

  1. super inšpirácia na článok ! :))
    pekné fotky ;)
    chocolate kiss

    ReplyDelete
  2. pekný tag ! :-) dermacol mám tiež rada, rovnako ako maybelline riasenky ! <3

    ReplyDelete
  3. Linky od Miss Sporty jsou fajn, kupuji si je pořád a jsem spokojená :)

    ReplyDelete
  4. presne ten Dermacol make up používam a môžem len odporúčať :)

    ReplyDelete
  5. Moc hezký tag, určitě bych jich přivítala více :) moc pěkně zpracované a asi i vypůjčím, skvělá inspirace :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! a ešte o nejakých popremýšľam :).
      a nech sa páči, budem len rada, ak pôjde ďalej :).

      Delete
  6. Pekný TAG aj fotografie k nemu. Veľmi rada čítam TAG-y :)

    ReplyDelete
  7. Opravdu povedeny tag :))))

    ReplyDelete
  8. pekné fotky....to pozadie.:3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! a "pozadie" je môj najnovší najlepší a najkrajší svetrík :D.

      Delete
  9. Super nápad na článek! :)
    Jinak pihy nechtěj, já je mám a jsem z nich špatná. :D

    ReplyDelete
  10. Minulý týden jsem si šla pro make-up a vybrala jsem si stejný, jako ty. :-) A co se týče linek, tak ty mám taky stejné, jaká náhoda. Vidím, že máš ráda Dermacol, to je fajn. :-)) A co se týče řasenky, tak jsem dala přednost Loreal - Manga před Colossalcou, protože jsem chtěla vyzkoušet, jestli je tak dobrá, jak se o ní říká. :-)

    ReplyDelete
  11. koľko prosím ťa stojí ten make-up od Dermacolu? Doporučila by si ho aj pre mladšiu pleť? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nemyslím si, že som stará :D. mojich úbohých (ešte) 19 jasne naznačuje ešte stále sa mastniacu pleť a vyrážky ako pubertiak. takže prečo nie, ja osobne som hľadala niečo príjemné, niečo, čo zakryje moje vyrážky a taktiež ich nezhorší, čo môj posledný make up od Miss Sporty robil a to som mala niečo z teen kolekcie :).

      Delete
  12. rozhodne som to nemyslela tak že by si bola stará, to nie! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja viem, že nie, naozaj! to mala byť len sranda :D... občas sú moje vtípky blbé :D.

      Delete
  13. Paletku od Catrice mám aj ja, podľa mňa je skvele neutrálna. A čo sa týka rúžov, myslím, že keď nájdeš odvahu a správny odtieň, budú k tovjim vlasom vyzerať úžasne :-)

    Nat

    ReplyDelete