i had a dream so big and loud, i jumped so high, i touched the clouds.


     Dnes som si dala v podstate deň v posteli. Neviem ako vy, ale ja si užívam domov plnými dúškami. A tiež si občas človek potrebuje poriadne vydýchnuť. Pracovala som na nejakých veciach na notebook-u, tiež som upravovala dnešné fotky a fotky, ktoré si odkladám na už spomínané horšie časy. Taktiež som tento čas strávila rozmýšľaním nad... Nad vecami, nad životom, nad tým, čo bude, čo bolo a čo budem robiť. Ďalej som "skákala" /no nie tak celkom, keďže máme v izbe poschodovú posteľ a mne bola prisúdená spodná časť/ na posteli... Každým dňom vás tu pribúda a mňa to nesmierne teší! Takisto som sa s vami chcela podeliť o to, že som sa s týmto outfitom zapojila do súťaže na MYSTUFF.SK, ak sa vám tento jednoduchý outfit páči, budem naozaj rada, ak mi dáte srdiečko. A ešte sa dneska pustím do relaxačnej diy tvorby, ak sa mi niečo podarí vytvoriť, čakajte to na blogu! Asi si pozriem nejaký nenáročný romantický film, či extra nezmyselnú komédiu v dnešný oddychový večer. Ak by ste mi chceli niečo, čo som ešte nevidela /ja som toho videla naozaj dosť!/, odporučiť, budem rada za každý dobrý film zanechaný v komentároch!
     PS. : GIVEAWAY!

English : I spent almost the whole day in my lovely bed today. And what about you, do you enjoy being at home as much as me? And also people sometimes really need a day off. I worked on something on my laptop today, I also edited today's photos and other photos which I postpone to already mentioned harder times. I also spent this time with thinking about... About things, about life, about how the future will be, how the past was and what I am going to do. Next I "jumped" /well, not really, because we have a bunk bed and I "own" the lower part/ on the bed... Here on my blog are more and more people every day and it makes me really happy! I also wanted to share with you, that I joined to the competition on MYSTUFF.SK with today's outfit, if you like this simply outfit, I will be so thankful if you give me a heart. And I will try to make some relaxing diy today, you will see the result of my creation if I have the luck and make something nice. Maybe I watch some unassuming romantic film or some extra senseless comedy on today's relaxing evening. If you want to recommend something I have never see before /but I saw alsomt everything!/, I will be so happy if you leave me the title in comments!
     PS. : GIVEAWAY!

TOP - VINTAGE / BRACELET - VINTAGE / PANTS - H&M / HANDBAG - ORSAY / BOOTS - H&M

ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÁ, st.

You Might Also Like

17 Comments

  1. srdiečková kabelka je strašne pekná :) a tie tvoje vlasy! :)
    Buď rada, že môžeš spať dolu :D Ja som bola niekoľko rokov nútená spať na ,,poschodí" a nič horšie nie je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak sa mám priznať, ja som vyhnala brata hore :D. je pravda, že spí dole, keď som ja preč, ale vždy, keď prídem domov /ako teraz/, tak ide spať na svoju posteľ /čo znamená že hore/ a ja si užívam slastný spánok dole :D.

      Delete
  2. Jak kalhoty, tak i kabelka vypadají ohromně! Zbožňuju tvoje vlasy, a navíc vypadáš ve všem tak úžasně, nemám slov.

    ReplyDelete
  3. velme pekne, chvalim :) aj ta kabelka :)

    ReplyDelete
  4. Ach moc ti to slusi :)))

    ReplyDelete
  5. Moc ti to sluší! A to srdíčko je super cute :))

    ReplyDelete
  6. Moc Ti to sluší Kejmy a mimochodem máš nádherné boty, ty mi teda zaručeně padly do oka! <3<3
    Haha, krásné fotky :)

    ReplyDelete
  7. si krásna, pekne sa usmievaš a vlasy sú tooop! Uplne najviac :) A topánky sa mi silno moc páčia :)

    ReplyDelete
  8. Ahoj, tie Tvoje topanocky ma velmi dostali... su krasne :-) Mas velmi pekny outfit... a aj usmev :-)

    ReplyDelete
  9. Vyzeráš dobre

    ReplyDelete
  10. rozdávaš lásku všetkým naokolo s tou kabelkou. :)

    ReplyDelete
  11. Moc slusi :)) !

    ReplyDelete
  12. Moc ti to sluší! Moc se mi líbí vzor těch kalhot! :)

    ReplyDelete
  13. I love your pants dear, stop by our blog, if you like we can follow each other on gfc and bloglovin, let us know. Kisses from Kenya

    ReplyDelete
  14. pekný outfit

    ReplyDelete
  15. lovely look! your hair are just awesome!

    ReplyDelete