DIY

diy remake #4.


     Spomienky. Zážitky. Očakávania. Včera sme si boli s dievčatami po dlhom čase sadnúť. Opäť sa nám podarilo spojiť sa a spomínať. Na časy, keď sme stáli rady na obed, na časy, keď sme čakali na posledné zvonenie, na časy, keď sme riešili len to, čo si zajtra oblečieme... Kde sú tie časy? Tie bezstarostné momenty, keď sme si sadli do kaviarne a snívali, čo z nás bude. Keď sme dúfali, že čoskoro dospejeme, keď sme vedeli, že zajtra nás čakajú len ďalšie nemé tváre dúfajúce v lepšiu budúcnosť. Sedeli sme tam včera pri pive a spomínali. Na moment som sa na baby zahľadela a videla som v nich ženy... Skôr mladé dámy, ktoré sa už nezaťažujú detailami naivného dievčenského života. Áno, sú to stále moje baby. Ale hlavne sú to nezávislé osobnosti, ktoré idú za svojim cieľom. Istý neúspech neznamená vzdať sa na plnej čiare, ale odraziť sa od dna a vziať si z neho ponaučenie. Takže verím, že žiadna z vás to v živote nevzdá. Chcem vás vidieť rásť a byť pyšná na to, že ste našli svoje miesto na tomto svete. A neprihováram sa teraz len mojim dievčatám, ale všetkým vám. Buďte SAMI SEBOU, pretože len tak nájdete cestu ku šťastiu.

English : The memories. The experiences. The expectations. Me and my girls were hanging out after a long time yesterday. We had an opportunity to meet again and remembered the old times. The times when we stood the lines for lunch, the times when we were waiting for the last school ring, the times when we were talking about what would we wear tomorrow... Where are those times? Those careless moments when we just sat in the caffe shop and dreamed about our future. When we hoped about shortly becoming adults, when we knew that other dumb faces hoping for a better future are waiting for us tomorrow. We were sitting there with the beers yesterday and reminiscing about the past. I just stared at the girls for a moment and I saw woman insite them... Well, young ladies who already does not burden the details of the naive girlish life. Yes, they are still my girls. But mainly they are independent personalities who follows it's target. The certain failure does not mean to give it up, but bounce from the bottom and take a lesson from that. So I believe that non of you do not give up in your lifes. I want to see you grow and be proud of that you found your own place in this world. And I am not addressing this just to my girls but all of you. Be YOURSELF, because of it you can find the way to your happiness.

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

11 Comments

  1. Moc se mi libi privesky s napisy :))) Povedlo se ti to :)))

    ReplyDelete
  2. jej, ty jsi šikula- moc krásné :)

    ReplyDelete
  3. Vypadá to hrozně pěkně! Jsi s těma kleštičkama moc šikovná, já na to nemám nervy a pak se to marně snažím 'rozdělit' zubama :D Blond

    ReplyDelete
    Replies
    1. á, nie som sama! aj ja všetko robí zubami! :D.
      hlavne, keď mám iba jedny kliešte a silou-mocou to chcem upraviť...
      neraz sa mi stalo, že som si ich skoro vylomila :D.

      Delete
  4. Si šikovná, vydaril sa ti :)

    ReplyDelete
  5. :-o hezky...vypadá to nádherně, profi :)

    ReplyDelete
  6. Skvele si to napísala a máš úplnú pravdu, keď sa stretneme s kamoškami, už sa riešia úplne iné veci a cítim to rovnako :) a vďaka za pesničku :) Z.

    ReplyDelete
  7. Wow je nádherný! fakt si moc moc šikovná <3

    ReplyDelete