DIY

diy remake #2.


     Tak a som doma. Teda, je to už druhý deň. Z, aspoň pre mňa, najťažšej skúšky mám jednotku. Tiež som absolvovala plnú trasu 3 vlakov priamo do Prešova, pretože ocko bol v práci a nemohol po mňa prísť už do Kysaku... Ráno okolo 8 ma na stanici čakala Ajka, čo bolo od nej naozaj krásne. Na raňajky mi kúpila môj obľúbený koláčik z Bagetérie. Kufor som nechala u susedov, pretože až pred dverami som zistila, že mám kľúče doma, tak sme sa prešli k babke... Ešte vo vlaku som si myslela, že ten prvý deň prespím, ale asi to bude až dnešok. Vlastne celý víkend. Dnes tu mám pre vás už dávno spomínaný diy remake náhrdelníkov, každý z nich ma vyšiel na 9 kč, čo je asi 0,33 eúr. Niečo z nich som využila na krásne nové kúsky do mojej zbierky bižutérie, niečo som vytvorila a podarovala ako darčeky na Vianoce a zvyšok som si odložila na ďalšiu diy tvorbu /viď fotka číslo 2/. Včera som ešte stihla prerobiť náhrdelník za 30 kč, ktorý ste mohli vidieť s ostatnými výpredajovými kúskami na FACEBOOK-u. Ani neviete, ako sa teším, že som doma!
     PS. : GIVEAWAY!

English : So I am home. Well, it is already the second day. I did the hardest exam for me and I got A for that. I also completed the entire route of 3 trains directly to Presov, because my daddy was at work and he could no come for me to Kysak... Ajka was waiting for me at the station at about 8 o'clock at the morning, it was so cute from her. She bought me my favourite cake for breackfast from Sandwich Shop. I left my suitcase at my neighbors because I realized just in front of the door that I do not have the keys, so we have a nice walk to my grandma... I had thought before at the train that I will stay in my bed the whole first day, but it may be today. Well, the entire weekend. Today I have here for you already mentioned diy remake of necklaces, each of those cost 0,33 euros. I made other beautiful stuff to my costume jewelry collection from some pieces, I made something and I gave it as a gift to Christmas and I postponed the rest for another diy /as you can see on the 2nd picture/. Yesterday I also have a time to remake the necklace for 1,10 euros which you could see with my other new stuff from sales on my FACEBOOK. You can not image how I am happy that I am already home!
     PS. : GIVEAWAY!

ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

21 Comments

  1. Mne se to hodne libi (((: Ja obca zasnu, co jsi zchopna z toho vykouzlit! Je to ozaj moc hezke (((::

    ReplyDelete
  2. Krásné! :)) Také si vyrábím nebo předělávám doplňky, akorát něco vymyslet, to je pro mě to nejhorší, nemám na to moc představivost.. :( :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ale no, som na tom občas podobne. pomáha mi, ak si vezmem moju škatuľku s tými plastovými obalmi a kombinujem, občas z toho vznikne niečo naozaj pekné :).
      tak to bolo aj s týmito náhrdelníkmi. kupovala som ich z úmyslom, že z nich niečo spravím, no vtedy som ešte nevedela čo by to mohlo byť. tak som ich rozobrala a hrala sa ♥.

      Delete
    2. Uplne chapem ako sa citite baby :D studujem umenie ale v Anglicku a momentalne musime vyrobit sperky z recyklovatelnych materialov nieco ako drot, kov kusky skla, kable atd no neviem ako to dopadne hahah :D

      Delete
    3. tak to ti budem držať prsty! potom pošli fotku niekde! :). inak, ak sa smiem spýtať, čo a kde študuješ? ♥.

      Delete
    4. Diki :) a jasne poslem ked to bude tak dobre ako v mojej hlave :D studejem Art and Design v Ellesmere Port male mestecko pri Liverpoole :)

      Delete
    5. tak to sa budem naozaj tešiť! mail alebo fb, budem netrpezlivo čakať! :).
      a ó, wow, ,alá-veľká závisť! dá sa tam ísť aj na erazmus? ja študujem dizajn skla a šperku... :D.

      Delete
  3. Teším sa na ďalšie :)

    ReplyDelete
  4. krása ...... zasa :D :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Tie perličkové sú krásne <3 Ty si talent ! :3 :) Môžeš kľudne predávať, haha :) Lovely photos ! Great post <3 :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
    * GIVEAWAY *

    ReplyDelete
  6. velmi sa mi paci nahrdelnik pod golierom...pekne to oživí koselu :)

    Viva la Vida Dorota

    ReplyDelete
  7. Tohle je věc, která by mě strašně moc bavila, ale nevím, kde by se daly sehnat ony potřebné věci na výrobu (resp. ty zlaté věcičky, co máš v sáčcích :D).

    ReplyDelete
    Replies
    1. no v konkrétne týchto odfotených sáčkoch je všetko len z náhrdelníkov. zbieram takto starú bižutériu, rozoberám a odkladám veci, ktoré viem, že ešte niekedy využijem... inak sa všetko dá kúpiť v kreatívnych potrebách, či rozšírených galantériách o kreatívne doplnky :).

      Delete
  8. to je skvelé!! :) páči sa mi všetko

    www.artjournalstories.blogspot.sk

    ReplyDelete
  9. nádherné :)

    pozývam ťa na môj blog a giveaway, teším sa na tvoju návštevu
    CAMOMILLE

    ReplyDelete