DIY

diy bracelet #7.


     Priebežne si čítam komentáre u GIVEAWAY a som rada, že ste mi tam niektorí z vás nechali vaše nápady, prosby či pripomienky. Väčšina z vás má chuť na viac diy príspevkov... Musím vám povedať, že ich je tu dosť, pretože toto nie je len diy blog, aj keď viem, že tu chodíte hlavne kvôli nim. Teší ma to, ale aj mrzí, keďže sa človek snaží písať o všetkom, čo má rád. Nič to, neviem, či ste si všimli, príspevky sú dlhšie. Ono to nie je vizuálne vidieť, pretože blog je dosť široký, ale ja osobne to vidím, keď ho píšem. Juchú. Dnes tu mám pre vás ďalšie diy. Mám teraz veľa času, takže si občas večer sadnem, otvorím kufrík a čumím doň, čo spraviť. Tešte sa, dnes sa mi toho podarilo spraviť celkom dosť! Zásoba príspevkov na ťažšie časy! Ale spať k náramku. Toto ani tak nebol môj nápad, ale Vladkin, ktorá u seba na blogu usporiadala GIVEAWAY o prívesok s vašim menom! Takže ak po jednom takom túžite, ako som túžila aj ja, bežte k nej a zapojte sa! GIVEAWAY nájdete tuto. Budem vám držať prsty!
     PS. : GIVEAWAY!

English : I regularly read your comments at GIVEAWAY article and I am so glad that some of you left me your ideas, reguests or remarks. Most of you want more diy articles... I have to say that here are enought of articles like that, because it is not just diy blog, although I know that you mainly come here because of them. It makes me happy but it also makes me a little sad, becuase I try to write about everything I really like. But whatever, I do not know if you noticed that articles are a little longer. It is not visually seen, becuase blog is a little wider but I personaly see it when I am writting. Yeah. Today I have here for you another diy. I have enought time know, so sometimes I sit on my bed, I open my little case and I am staring into it and thinking about what to do. You can look forward to some more diy articles, because I made a lot of stuff today! Now I have stock of articles for harder times! But get back to the bracelet. It was not really my idea, but Vladka's who has a GIVEAWAY with pendant with your name on her blog! So if you want to have one as I longed for one, visit her blog and join in! You can find her GIVEAWAY here. I will have my fingers crossed for you!
     PS. : GIVEAWAY!

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

21 Comments

  1. no wow, zasa niečo super ...ty si po tom náramku zatúžila keď si ho videla a teraz keď som ho videla zatúžila som po ňom zasa ja :D ... Heh len musím pohľadať z čoho to vyrobiť :D

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. Ja osobne sa vzdy tesim na ten clanok a aj na diy :) cize mne len a len vyhovuju dlhsie prispevky ;) xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja sa nesťažujem, keď píšem viac, práve naopak. len bolo obdobie, kedy som viac písala a nebola žiadna spätná reakacia len "super fotky, krásne fotky, fotky sú skvelé...", tak som sa zamerala viac na fotky ako na text, ale som rada, že je tu niekto, kto to aj číta! naozaj ďakujem za to, že si! ♥.

      Delete
  3. to je skvělý nápad:)

    ReplyDelete
  4. Úžasné :-), jsi moc šikovná Kejmy !
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
  5. Och, to je pekné, páčia sa mi náhrdelníky na tento štýl (aj keď mám len jeden s "veľavravným" nápisom Whoa :D, ale i tak som ho musela mať :D), ale vidím, že aj náramky vyzerajú super :)

    ReplyDelete
  6. ja si vždy čítam, to čo je napísané, ale nakoniec aj tak kometujem len, že aké pekné fotky .... toto diy je super, páči sa mi, že je to náramok a nie náhrdelník ako zvyčajne mená bývajú :)
    ... ja sa venujem výrobe z drôtu už dlho, ale tieto mená sa mi nikdy nechcelo robiť :D

    ReplyDelete
  7. Dokonalost! Nemám, co víc dodat :)

    ReplyDelete
  8. wooow! <3 tak toto je krásne, aj ja si chcem také vyrobiť, škoda že nie som taká šikovná, ale skúsim :)

    ReplyDelete
  9. ahoj Kejmy :) praveze mna bavia aj tvoje ostatne clanky, nielen DIY, paci sa mi, ze tvoje clanky nie su len z jednej oblasti, a prispevky si vzdy a vzdy citam. Mozno nekomentujem pravidelne, ale clovek casto nestiha, ze? :) Takze, ja budem rada za rozne clanky z roznych oblasti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ĎAKUJEM! ♥. mne nejde o komentáre, ja sa skôr pozerám na štatistiku, ktorá je každým dňom vyššia a vyššia, čo ma prekvapuje a nesmierne teší! ďakujem za to, že sa tu zastavíš a že si moje články čítaš, naozaj ĎAKUJEM!
      a to s písaním komentárov, som na tom rovnako, občas si nájdem čas a komentujem, ale väčšinou čítam a inšpirujem sa :).

      Delete
  10. To vypadá super :) Já na to nikdy nemám trpělivost :D

    ReplyDelete
  11. Vypadá to velice pěkně!:-)

    ReplyDelete
  12. Tak toto musíím skúsiť :) Dúfam, že mi to výjde tak ako tebe :) Skvelý článok :)
    L a - S i s s i

    ReplyDelete
  13. Jej toto vyzerá super! :)) snáď sa do toho raz pustím:)) A nebuď smutná, ja si rada od Teba prečítam čokoľvek, nie len diy :) Erika's Life

    ReplyDelete
  14. Woow, si šikovníčka ♥

    ReplyDelete
  15. Waw, je skutočne skvelý! Si riadny šikovník! Teším sa na ďalšie články.

    ReplyDelete
  16. Krása :) jednou jsem se snažila pomocí kleštiček a drátku vytvarovat svoje jméno ale moc to nedopadlo :D

    ReplyDelete
  17. Aká šikula! Super!! :)

    ReplyDelete