fa la la la la la la la la... the only words i know from that song...


     Sniežik sa nám chumelí, zimička už prišla... Keď som sa konečne rozhodla, že poprosím Ann, aby ma odfotila, nastala ukrutná zima. Na fotkách možno vyzerám ako, že som v pohode, no ak mám pravdu povedať, mrzla som a Ann s foťákom v rukách so mnou. Nič nemení na tom, že som konečne našla tú správnu osobu na fotenie mojich outfitov! No áno, môj milovaný otecko má konkurenciu... Ďakujem jej za to a myslím, že sa môžte na viacej fotiek od nej a verím, že malá vďačnosť za trpezlivosť a ochotu za to fotiť ma je, ak ju podporíte "lájkom", pretože je naozaj skvelá!
     PS. 1. : Krásneho sv. Mikuláša vám prajem!
     PS. 2. : GIVEAWAY!

English : The snow is snowing, the winter has already come... When I finally decided that I ask Ann about going to take some photos, curel cold happened. Maybe I look like that I am fine on the photos, but the true is that I froze a lot and Ann with the camera in her hand with me. Nothing changes on it that I finally found the right person for taking photos of my outfits! Well yes, my lovely daddy has a rival... I thank her for that and I think that you can look forward to other amazing pictures from her and I believe that little gratitude for her patience and willingness of taking pictures of me is that you will give her "like", becuase she is really amazing!
     PS. 1. : I wish you a nice St. Nicolaus day!
     PS. 2. : GIVEAWAY!

NECKLACE - DIY / SHIRT - VINTAGE / FUR VEST - VINTAGE / BELT - VINTAGE / SKIRT - VINTAGE / SOCKS - SOME VIETNAMESE STORE / BOOTS - CCC

ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : PHOTO BY ANNA ŠEFROVÁ.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Beautiful you look like the outfit and the images great job. Have a lovely weekend.
    http://tifi11.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Co si budeme povídat.. ty fotky jsou hrozné..
    slečna nejspíš neumí pracovat se clonou, časem a citlivostí.. a to by asi měla umět, když se nazývá fotografkou

    ReplyDelete
    Replies
    1. za 1., ona sa fotografkou nenazýva. robí to, lebo ju to baví a je naozaj šikovná.
      za 2., fotky sú dobré, ale ja som ich ešte urpavovala svojou úpravou a ako si môžeš všimnúť, niekedy to aj preženiem, takže nadávať môžem tak na mňa a koľko len chceš, ale nedovolím ti na mojom blogu urážať niekoho,koho mám rada! ak sa ti nepáči, tvoja smola, ale ak sa niekto vyjadri anonymne a začne "co si budeme povídat..." tak nech sem radšej ani nelezie! ďakujem :).

      Delete
    2. Musím se anonyma trochu zastat, ikdyž to samozřejmě mohl(a) napsat o hodně slušněji. Ale ty fotky jsou jako ukázka toho - jak nefotit. Fakt všechno špatně, počínaje ostřením, svtělem a tak dále...

      Delete
  3. Ja sa ani nečudujem že ti bola zima ked si bola takto oblečená, ja by som bola fialova od zimy najmä dnes :D
    A btw chcem ten náhrdelník, vyrob ešte jeden a pošli mi je supeer :)

    ReplyDelete
  4. fotky sú super, neviem čo Anonym rieši...máš super štýl a krásny smiech :)
    BeeKey

    ReplyDelete
  5. Fotky su pekne a ten nahrdelnik nema chybu. Cele je to pekne zladene, palec hore :)

    http://blondava-potvora.blogspot.sk

    ReplyDelete
  6. sukňa je krásna, ako aj celý outfit :)

    ReplyDelete
  7. pekné :) ...neviem prečo ale vždy keď sa pozriem k tebe na blog hneď ma napadá čo mám vyrábať :D ... si inšpiratívna :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. jsi krásně namalovaná ^^

    ReplyDelete
  9. za ten náhrdelník ťa veľmi chválim, je krásny, a čo sa týka kvality fotiek, tiež už súhlasím s vyššie spomenutým, že to dosť pokulháva :)

    ReplyDelete