the christmas tag, 2013.


     Na facebook-u som sa vás pýtala, čo by ste najbližšie privítali za článok a napísali ste mi, že by ste si priali tag. Nie som človek zameraní na kozmetiku, aj keď rozmýšľam nad tým, že by som raz za zač pridala aj niečo z tejto stránky môjho sveta, ale Vianoce sú bližšie môjmu srdcu, tak som sa rozhodla spraviť pekný Vianočný tag. Tak hor sa do čítania!
     English : I asked you on my facebook page what kind of article would you like to read on my blog next and you rewrote me that you would like to see some tag. I am not the one with bearing for cosmetics, although I have thought about that I could add something from that part of my world, but Christmas are closer to my heart, so I decided to create the nice Christmas tag. So enjoy the reading!

Sú Vianoce tvojím obľúbeným obdobím v roku?
Are Christmas your favourite season of the year?
Samozrejme! Na nič sa viac neteším ako na Vianoce. Je to čas lásky a svetiel... To, čo mám zo všetkého najradšej!
Of course! I am not not even more looking forward to as for Christmas. It is time of love and lights... The things which I love the most! 

Aký je tvoj obľúbený vianočný film?
What is your favourite Christmas movie?
Musím sa priznať, že milujem asi všetky! Od rozprávok po drámy... Ako je 'Láska Nebeská', 'Polárny Express' a typická 'Popoluška'.
I have to admit that I love all of them! From fairy tails to drama movies... As 'Love Actually', 'The Polar Express' and typical Slovak Christmas movie - 'Cindirella'.

Akú vianočnú pesničku máš najradšej?
Which song do you like the most?
Opäť odpoviem diplomaticky - všetky! Naozaj nie je taká, ktorú by som nemala rada! Ale poviem nejaký názov ako 'We Need A Little Christmas' z muzikálu Meme, 'Deck The Rooptop' z Glee, či 'Santa Baby' v originále od Eartha Kitt.
I will answer diplomaticlly again - whole! There is not any which I do no like! But I can say some title as 'We Need A Little Christmas' from Meme musical, 'Deck The Rooptop' from Glee, or 'Santa Baby' originally by Eartha Kitt.

Tvoja obľúbená vianočná farba?
Your favourite Christmas color?
Asi všetky pre toto obdobie. Ale milujem bielu!
I love every colors typical for this season. But I really like white!

Obľúbená vianočná vôňa?
Favourite Christmas scent?
Asi vôňa čerstvo napečených koláčikov. Tiež vôňa ihličia, škorice, vanilky...
Maybe the smell of freshly baked cakes. Also the smell of pine needles, cinnamon, vanilla...

K štedrovečernému stolu si dáš záležať na sviatočnom oblečení, alebo volíš pohodlnosť v pyžame?
Do you prefer to wear Sabbatical clothes at Christmas dinner or you would like to choose comfort in pyjama?
Keď som bola menšia, rodičom nezáležalo na tom, či máme na sebe tú najlepšiu sviatočnú košeľu, pretože sme sa stále s bratom poriadne zakickali... Ja som z toho stále nevyrástla, ale rada si oblečiem nejaké pohodlné šatky, teplé nadkolienky a milý doplnok. Aj keď som rozmýšľala, že by som si tento rok na seba obliekla moje sexy vianočné onese!
When I was younger,my parents did not matter if we wear some special shirt because we always got dirty with my brother... I have no grew from it yet, but I like to wear some comfortable dress, warm over-knee socks and some small accessory. Although I have thought that I will put on my sexy Christmas onese this year!

Aký volíš na make-up?
Which kind of make-up you would like to choose?
Rada by som zvolila francúzsku klasiku - čierna linka a červený rúž, ale bojím sa, že by som ten rúž zjedla skôr, ako vianočnú večeru. Takže stavím na starú dobrú prirodzenú klasiku.
I would like to choose French classic - black line the eyes and red lipstick, but I am little afraid that I would eat the lipstick before the Christmas dinner. So I will choose old good natural classic.

Otváraš darčeky ráno alebo večer?
Do you open the presents at the morning or in the evening after the Christmas dinner?
No, ešte nikdy som neskúšala otvárať darčeky ráno. Je to také príliš americké a čaro našich typických Vianoc je otváranie darčekov po štedrovečernej večeri, takže večer.
Well, I have never try to open the present at the morning. I think that it is too American habit and the magic of our typical Slovak Christmas is to open the presents after the Christmas dinner, so in the evening.

Tvoje obľúbené vianočné jedlo/koláč?
Your favourite Christmas food/cake?
Tak určite sa celý rok teším na vianočnú večeru! Mamkin úžasný zemiakový šalát je to najlepšie, čo som v živote jedla! A tradičných koláčov, ktoré sa u nás doma pečú, som sa prejedla, ale moje skvelé cookies miluje celá rodina, takže asi tie!
I am looking forward to the Christmas dinner for whole the year! My mom's wonderful potato salad is the best meal I have ever eatten! And I am full of typical home-made cakes, but my great cookies love the whole family, so maybe those are my favorite!

Držíš pôst, aby si videla zlaté prasiatko?
Do you try to keep lent to see a golden pig?
Samozrejme, že... Tak nikdy mi to nevydržalo a nikdy som ho nevidela... Ale možno tohto roku... Posnažím sa!
Of course, that... I have never held on with it and I have never see it... But maybe this year... I will try!

Myslíš, že nájdeš pod stromčekom to, čo si si priala?
Do you thing that you will find the thing you wished for under the Christmas tree?
Určite nie... Nejak si prestávam priať materiálne veci ako vianočné prianie. Je pravda, že potrebujem veľa vecí, ale nie je to to, čo by som si priala nájsť pod vianočným stromčekom, to si človek kúpi každý deň... A tiež to nebude prekvapenie, pretože u nás doma nejak vyprchala ilúzia viery v Ježiška a tiež moji rodičia nevedia spraviť prekvapenie. Ja sa len čudujem, ako sa im darilo nechať nás veriť... Asi by som sa najradšej vrátila do detských čias a naivne verila v prekvapenie!
Certainly not... Somehow I stiped to wish for material thing as my Christmas wishes. It is the true that I need a lot of things but it is not what would I want to find under the tree, people can buy those thing everyday... And it also will not be surprise because the ilusion of beleving that Santa exist has faded away and my parents also make the surprise. I am just wondering ehich luck they had to keep us believe... I would rather return to my childhood and naivly believe in surprise!

Máš nejaké vianočné prianie?
Have you any Christmas wish?
Prajem si, aby boli všetci šťastní! Ale naozaj šťastní. To je to, čo si prajem aj ja...
I wish for happiness for everyone! I mean like really happy. It it what I wish for...

     Tak by bolo asi všetko! Ak máte aj vy nejaký vianočný tag na svojom blogu, dajte vedieť, človek, ktorý miluje vianoce tak ako ja si rád prečíta vianočný tag!
     English : So it would be evrything! If you have any Cristmas tag on your blog, just let me know, people like me who truly loves Christmas, would like to read any of Christmas tags!
     PS. : GIVEAWAY!
PHOTOS BY : INTERNET.

You Might Also Like

11 Comments

  1. Tak tak, darčeky jednoznačne hneď po večeri, najlepšie počas pozerania Popolušky :)
    Btw, skvelé obrázky :)

    ReplyDelete
  2. velmi sa mi pačia tie obrazky :)

    ReplyDelete
  3. Jéj, veľmi pekný TAG, naozaj ♥ Možno si ho urobím aj ja. Samozrejme uvediem ako zdroj teba :3 Aj fotky sa mi páčia.
    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    ReplyDelete
  4. :)) prestne tento tag som myslela!!:D
    možeš spravit ešte nejaké..niekedy!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. určite sa nechám ešte niekedy niečim inšpirovať! ♥.

      Delete
  5. Moooc krásný nápad. Také bych ho ráda zkusila, uvedu tvůj zdroj:)
    http://studyinviolet.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Opravdu uzasnej tag :)))

    ReplyDelete
  7. Strašne krásny článoček:)Ak chceš tag na našom blogu: http://ourfashiondiaries.blogspot.sk/2013/12/winterlicious-tag.html :)

    ReplyDelete
  8. krásně udělaný :) a nový design je super!

    ReplyDelete