since like these days...

     Chystám sa upraviť fotky, a? Môj online internetový upravovač fotiek je takmer celý fuč. Musela som sa prispôsobiť situácií a improvizovať. No myslím, že ten, ktorý som zvolila ma nesklamal až tak, ako som si zo začiatku myslela. Inak, dnes som sa priškvarila na slnku u Ajky na záhrade. Vyzerám ako červená repa. A zajtra idem na jednodňový výlet na Ukrajinu. Celkom sa tam teším!
     PS. : HANDBAG and CARTOON GIVEAWAY!

English : I was ready to edit my photos, and? My online web editor was almost gone. I had to adapt to the situation and started to improvise. But I think that I chose the best editor I could find, because it did not dissapoint as I had thought before. Otherwise, I am like a baked chicken after today's sunbathing at Ajka's garden. I lokks like beetroot. And I am going to Ukraine as a trip. I little looking forward to it!
     PS. CARTOON GIVEAWAY!

Kejmy.
On The Photos : Tinka, Ajka & Kejmy.
Photos by : Kejmy.

You Might Also Like

19 Comments

  1. super fotky, ten salát vypadá skvěle :)

    ReplyDelete
  2. Krásne fotky :) XOXO -N
    http://believeforever-n.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. Je mi takové horko, že bych si dala tu zmrzku! Napiš něco o Ukrajině :)
    MaláMacanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. krasné fotky Kejmy!všechno to jídlo vypadá skvěle, doufám že z Ukrajiny přivezeš spoustu fotek!

    ReplyDelete
  5. mnammm tak drink by som si dala *---* ,)
    super tá piata fotka...vlastne všetky,D

    ReplyDelete
  6. Tú čkoldaovú zmrzku by som teraz nutne potrebovala:)
    DanyLoveLife

    ReplyDelete
  7. Súhlasím, šalát vyzerá skvelo, aj keď rukolu moc nemusím :D Krásne fotky!

    ReplyDelete
  8. velmi pekne fotky :) a ten salat s rukolou vyzera uzasne! mnam

    ReplyDelete
  9. Od té doby, co sleduju tvůj blog, jsem vážně závislá na rezavých vlasech. :D Chtěla jsem se zeptat, jestli si ještě pamatuješ, odkud máš ty sluneční brýle. Předpokládám, že je máš už delší dobu, že je nejspíš na tom stejném místě neseženu, ale i kdyby, bylo by fajn vědět. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ó, ďakujem, že máš rada moje vlasy! :D. ale musím povedať, že ich hustota je na takéto počasie veľmi neprijateľná :D.
      a okuliare sú z H&M-ka... kúpila som ich v Čechách za 149 ČK, no teraz si nie som istá, že v ktorom meste... ale práve som sa pozrela na svoj "shopping" a zistila som, že sú z Liberca, ale mám taký pocit, že som ich videla ešte pred tým aj v Prahe... no bolo to koncom marca, takže neviem, či už nie je nová kolekcia :).

      Delete
  10. Krásné fotky, cítím z nich léto :)

    ReplyDelete
  11. skvělé fotky :) je z nich cítit úplně letní atmosféra! :)

    ReplyDelete
  12. Máš pěkně upravené fotky! :)

    ReplyDelete
  13. krasne fotkY:) aky mas ten program prosim ta ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, pravdu povediac, používam ich veľa, pretože v každom inom je niečo lepšie a niečo horšie. ak by sa chcelo, tak spravím aj článok :).

      takže, používam Microsoft Office Picture Manager, Zoner Photo Studio 12 a IrfanView, no v počítači mám nainštalované aj Adobe Photoshop CS2 (s ktorým sa chystám pracovať - len sa to najprv musím naučiť), FotoSketcher a Ashampoo Photo Commander 10... tiež mám aj Poladroid 0.9.6r0 (ten som používala niekedy a fotky a článok o ňom ste mohli vidieť tu).
      no a z tých internetových je to Pixlr Express (ten, ktorý mi nešiel) a iPiccy (ktorý som našla a použila na tieto fotky). :).

      Delete