DIY

diy bag #4.


     Skončili prázdniny a ja som nič kreatívne nespravila... Prečo asi?! Pustila som sa do návrhu maturitného oznamka, ktorý sa veľmi nepredvídateľným a naozaj neočakávaným spôsobom ujal. Takže mám prácu naviac [teší ma to!]. Taktiež už tuho rozmýšľam nad šatami na stužkovú. Dnes sme boli obzerať látky a Ajka si už skúšala nejaké šaty... Už om si stihla v piatok kúpiť topánky. Extrémne vysoké a veľmi sexy!

ENGLISH : The holidays ended and I did not made something creative... You know why?! I started to make a design of our graduation announcement which was accepted in really unpredictable way. So I have more work [I really like it!]. I also ridigly thinking about my dress for a prom. Today we went to view a material and Ajka tried some dresses... I have already managed to buy the high-heel shoes. Extremely high and very sexy!

 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

15 Comments

  1. chceš si ušiť vlastné šatyn a stužkovú, či dať ušiť ? Držím palce :)

    ReplyDelete
  2. tohle je super nápad!:) vypadá to stylově:)) můžu se jenom zeptat, co to je za barvu? :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. topánky nám ukáž :) a taška fajn nápad

    ReplyDelete
  4. Zrovna jsem si včera objednala tašky, tak se těším až budu taky tvořit.. Moc se ti povedla :))

    ReplyDelete
  5. jeee aj ja som robila pre našu triedu oznamko :) a tiež sa nejakým spôsobom neviem akým ujalo, napriek tomu, že som si myslela, že chalani z neho moc nadšení nebudú, práve oni ho chceli ako prví :D chcem to tvoje potom vidieť! a som zvedavá aj na tvoje šaty na stužkovú :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako, zatiaľ je to v štádiu 60% asi... Nie je úplne schválené a stále sa na ňom pracuje, ale určite sa pochválim, aj keď nebude ten môj návrh ;).
      A všetko určite ukážem, aj keď stužkovú mám až v januári :D.

      Delete
  6. Krásne aj ja som robila :)

    ReplyDelete