Are you addicted to something?

     Áno, čokoláda je moja droga... Taktiež som vášnivý zberateľ. Zbieram materiál na výrobu. Tu odložím škatuľu, tam gorálky, sem stužky... No nie je to ako zbierať známky. Takouto "závislosťou" sú pre mňa staré fotoaparáty. Či už fungujú alebo nie, sú mojou pýchou, aj keď je to náročnejšie na skladovanie ako známky.
     Tu sú dva moje nové prírastky do rodinky. Hanimex som kúpila v secondhande za 2 eurá a ocko tvrdí, že pôjde, len mi treba kúpiť 33mm film. Polaroid mám od spolužiačky a potrebuje nový zásobník, ktorý sa však predáva aj s baterkou, no je to príliš drahé. Ak máte nepotrebný, či poznáte stránku, kde by som ho mohla kúpiť za menej ako 25 eúr, budem rada, ak sa mi ozvete ♥.
     Máte záujem o článok, kde by som zverejnila celú moju, nie veľkú, zbierku?
     PS. : GIVEAWAY!

English : Yes, a chocolate is my drug... I am also passionate collector. I collect a material for making DIY things. I put off a box here, beads there, ribbons elsewhere... But it is not like collect stamps. Old cameras are such "dependence" for me. If they work or not, they are my pride, althrough they are harder to stock them like stamps ♥.
    Here are my new member of my family. I bought Hanimax in secondhand for 2 euros and my dad said that it will work, I just need to buy 33mm film. I have Polaroid from my classmate and it wants a new cartridge which is sold with battery but it is too expensive. If you have one you do not need of you now some website where they are sold under 25 euros, please, write me ♥.
     Do you want an article where I will publish my hole, not to big, collection?
     PS. : GIVEAWAY!

Kejmy.
Photos by : Kejmy.

You Might Also Like

7 Comments

  1. Tie sú super! :)
    Určite nám ukáž všetky!!

    ReplyDelete
  2. v ktorých secondhandoch predávajú fotoaparáty ? :D

    Ja tiež zbieram fotoaparáty už dlho, lenže iba funkčné a všetky s radosťou používam :)

    ReplyDelete
  3. Jé, ty jsou super!:) Dlouho hledám takový Polaroid.
    Taky sbírám fotoaparáty, začala jsem před půl rokem a mám zatím dva - Smenu 8M a Zenit E. A hledám dál, hlavně s rodiči jezdím na burzy.

    Určitě ukaž celou sbírku! Chtěla bych vidět všechny ty kousky:)

    ReplyDelete
  4. v ktorom sekaci si kupila hanimex? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. V Prešovskom, v tom, čo nakupujem stále ;).

      Delete
    2. v tave teda? v piatok? :)

      Delete
    3. Myslím, že bol piatok, ale áno, tam :).

      Delete