Flowers, sun, birds... Spring is coming.

     Mám po krk tej zimy. Začal sa marec a? Chcem si obliecť svoj červený kabátik, dať si silonky so šatami a vymeniť čižmy za oxfordky.
     Prinášam vám preto článok s jarným oblečením. Toto ročné obdobie budú vládnuť farby, najmä tie neónové. Taktiež kvety, či iné svieže vzory. Takže začnite vyťahovať všetko svetlé zo skríň. Veď jar sa blíži! ♥.

English : I am sick of this cold weather. March started and? I want to wear my red coat, put my tights with dress and boots exchanged for oxford-shoes.
     Because it I bring you an article with spring clothes. Colors will rule this season, especially yhose neon. Also flowers or other fresh patterns. So start to picking up everything light from you cupboards. Becase spring is coming! ♥.

Kejmy.
Pictures by : Kejmy.

You Might Also Like

6 Comments

  1. Ach jo, škoda, že nedávám podpatky... tyhle botky co tu máš, jsou tááák krásné.

    ReplyDelete
  2. Kejmy,
    díky za návštěvu mýho blogu. Díky ní jsem totiž objevila ten tvůj a jsem za to moc ráda. Je to tu moc prima, plno inspirace, plno milých článků. A tahle tvá jarní módní inspirace mě dokonale osvěžila! Ráda se řadím k tvým fanouškům, a doufám, že mi dáš někdy tipy na nějaké dobré filmy ;).
    Vivi

    ReplyDelete
  3. fajn inspirace, libi se mi snad uplne vsechno, krasne jsi to nakombinovala ;)

    ReplyDelete
  4. Moc se mi líbí tvůj výběr a zkombinování! Skoro vše by se mi líbílo :)

    ReplyDelete