Happy birthday, Ajka!

     Áno, tá dospelá. Tá, ktorá ľuďom mení život, tá ktorá ľuďom nevie povedať nie. Tá, pre ktorú je materiál dôležitý, ale aj tá, ktorú vie potešiť aj najväčšia drobnosť. Tá, ktorú mám zo všetkých najradšej ♥.
     Osláviť 18 nebude nič ľahké. Toto je jedna časť, ktorú pre ňu chcem spraviť, preto jej takto verejne prajem v živote len to najkrajšie. Veď cesta, ktorou budeš, moja drahá AJKA kráčať je osud, ktorý ti bol predurčený. Nech na šťastie natrafíš na každom rohu, láska ti stojí verne po boku a zdravie bude tvojim najlepším priateľom :).
     Tak všetko najlepšie! A my to ešte spolu oslávime ♥.

English : Yes, she is adult. That girl who changes people lives, that girl who can not tell people not. That girl for which is the material so important, but also that girl who knows delight the biggest little thing, too. That girl which I love the most from all of you ♥.
     Celebrite the 18 years will not be easy. This is one part of all I want to do for her, therefore I am wishing her in this public way all the best and the most beautiful. Because the way that you will walk, my dear AJKA, is a fate which was destined to you.
     So happy birthday! And we will celebrate it together ♥.



Kejmy.

You Might Also Like

4 Comments

  1. to prianie si Ajke napísala krásne!! tiež sa pripájam a súhlasím, že 18 treba osláviť veľmi, veľmi nezabudnuteľne :)

    ReplyDelete
  2. nadherne prianie :) ste veru super kamosky :)

    ReplyDelete
  3. Merci :-* Ja už ani neviem ako Ti mám ďakovať za toto naše priateľstvo! :) Vieme, čo nás spojilo! :) A vieme, že nás nič nerozdelí.

    ReplyDelete