Blue sky.

     Dnes len tak stručne.
     V utorok som si kúpila túto krásnu sukňu. Milujem saténové skladané sukne, ale všetky sú príliš dlhé na moje proporčne krátke nohy. Tak a teraz som mala šťastie a našla som krásne nebíčko ♥.
     Inak cítim sa prázdno. Začínam si uvedomovať, prečo sú ľudia takí, akí sú a som z toho smutná. Taktiež ma tá škola neuveriteľne vyčerpáva a to všetko sa odzrkadľuje na mojom zdravotnom stave a psychickom rozpoložení...
     PS. : Nezabudnite na moju GIVEAWAY !
     PS 2. : Inak ak chcete vedieť, odkiaľ beriem inšpiráciu, tak je to stránka We Heart It a odkiaľ sú potom tie odrázky, tak to je veľmi ťažko zistiť, preto ak beriem inšpiráciu odtiaľ, tak nepíšem odkaz, lebo to nie je pripárny zdroj ;).

English : Today, just briefly.
     In Tuesday I bought this beautiful skirt. I love satin pleated skirts but every of them are so long for my short legs. So and now I had a lucky and found this amazing "heaven" ♥.
     Otherwise I feel empty. I am begining to relize why are people so as the are and I am so sad of it. Also the school exhausted me and all of that is destroying my health and I am in mentally exhausted...
     PS. : Do not forget of my GIVEAWAY !

Kejmy.
Photos by : Kejmy.

You Might Also Like

3 Comments

  1. škola vyčerpáva aj mňa, preto sa stále viac teším na Vianoce :) a sukňa je skvelá!

    ReplyDelete
  2. Ta sukně je nádherná! :)

    ReplyDelete