One week... Everything can change in a week.

     Áno, súhlasím s vami. Nebola som tu už tak dlho. Ale musím sa priznať, že sa všetko zlepšilo. Melanchólia prešla a do života mi vstúpil malý zázrak so svetlými očami, ktorého úsmev mi vie zdvihnúť sebavedomie a pritom ho tak zašliapnuť, že by kleslo na úplne dno...
     Nie, nemám dieťa :D. Je to jeden mladý pán, ktorého veľmi často stretávam. Keď ho vidím, červenám sa. Potia sa mi ruky a rozbúši sa mi srdce a neviem zo seba vydať ani hlások... Ani blbé "Ahoj" - ja a nevedieť rozprávať? To sa často nestáva!
    Takže mám sa dobre, trávime s Ajkou čas v kaviarni, na tanečnej, kde tancujem s najvyšším spolužiakom. Všetko je odrazu tak, ako by teoreticky malo byť a ja sa cítim, ako by som opäť patrila k zvyšku sveta, aj keď z neho vytŕčam ♥.
     PS. : Zopár pekných fotiek zo včerajška, Kaviareň Za Siedmimy Oknami.

English : Yes, I agree with you. I have not been here for o long time. But I must admit that everything is better. I passed the melancholy and small miracle with light eyes came to my life, whose smile can pick up my confidence or reduce it to absolute bottom...
    No, it is not my baby :D. That is one young man whose I very often encountered. When I see him, I blush. I can not say some stupid . "Hello" - me and do not know to debate? It often does not happen!
     So I have nice days with Ajka in cafe, on dance lessons where I am dancing with my highest classmate. Everything is suddenly on the right way and I feel like I belong to this world, even I protrudes of it ♥.
    PS. : Some nice photos from yesterday, in Cafe Behind Of 7 Windows.







Kejmy.
On The Photos : Ajka [http://curly-news.blogspot.com/] & Kejmy.
Photos by : Kejmy.

You Might Also Like

6 Comments

  1. juuj, tam som teda dlho nebola..kedysi som tam chodievala casto, teraz uprednostnujem Christianiu, Abarat, Wave a Netopier :D

    inak pekne fotky :)

    ReplyDelete
  2. tjuuu, ja vacsinou chodim do Balady ( blizko skoly) alebo christiania :) budem musiet raz zajst aj tam, kde ste boli vy :) mozno sa tam stretneme :) a drzim palce pri suhajovi;)

    ReplyDelete
  3. jej, teším sa, že je to všetko lepšie a aj z toho tvojho modrookého mladého pána, budem ti držať palce, aby to bolo ešte lepšie :))

    ReplyDelete
  4. júúú ten pocit poznám ... ja sa ale pozdravím takým tenučkým priduseným hlasom :) (musím byť vtipná)

    ReplyDelete
  5. Keby zo mňa aspoň ten tenučký pridusený hlások pripomínajúci decko vyšiel :D. Ale ani to! :/ :D.

    ReplyDelete
  6. ja tak ľúbim Prešov :)

    ReplyDelete