mojitto, sushi & fashion - fashion tv party, kosice.


     Drinky zdarma, luxusné posedenie, švédske stoly a plno známych aj neznámych ľudí oblečených v luxusných značkových veciach. Toto je svet, o ktorom sníva každé dievča a ja som si v ten večer povedala, že začnem na sebe konečne makať! Inak, bol to úplne úžasný večer. Stáli sme Sajfovi za chrbtom, ochutnali úplne super divné jedlá a očumovali modelky na wecku... Sedeli sme hneď pri vchode, takže sme videli vchádzať a vychádzať všetky známe osobnosti [Marián Čekovský, Sajfa, Lukáš Adamec...]. Užili sme si to s Ajkou a na ďalších takýchto akciách určite nebudeme chýbať!

ENGLISH : Drinks for free, luxury furniture, buffet and a lot of known and unknown personalities dressed in luxurious designer clothes. This is the world that every girls dreem about and that night I said to my - I will begin to finally work on myself! Otherwise, I was amazing night. We stood behind Sajfa's back, we tasted the special dishes and we gaped on the models on WC... We sat right at the entrance, so we have seen going in and coming out all Slovak known celebrities. We enjoyed it with Ajka and we certainly will not miss other such events!

 
ON THE PHOTOS : PEOPLE, AJKA & KEJMY.
PHOTOS BY : KEJMY & AJKA.

You Might Also Like

9 Comments

  1. bola som na podobnej party vo Viedni.
    A ja osobne netúžim po značkových veciach a ani tychto luxusnych akciach... neni to nič pre mna, ked vidím strojenosť tých ľudí, ktorí sa ani nevedia poriadne baviť, len sa musia ukazať

    ReplyDelete
  2. Môže to byť zaujímavé :)

    ReplyDelete
  3. super blog.

    would be happy if you check out also mine :)

    ReplyDelete
  4. pekne saty mali modelecky...skoda ze nepoznam nikoho spomenuteho-az na sajfu:D

    ReplyDelete
  5. muselo to tam byť ozaj skvelé, a tie topánočky na tretej fotke ♥

    ReplyDelete
  6. No hned po zhlédnutí záhlaví je mi jasné, že tady se mi bude líbit :)

    ReplyDelete
  7. Závist:)máš překrásné boty!

    ReplyDelete
  8. na té poslední fotce jsi jako nějaká herečka :) skvělé fotky :)
    Ady.

    ReplyDelete