I've got the moves like Jagger.

     Včera bol piatok. Koľko z vás ostalo doma, zababušili sa pod perinku a sedeli pred telkou, pretože si chceli spraviť večer plný leňošenia? Asi len malé percento z vás. Priznávam, že aj ja by som bola vonku, kebyže nie som chorá. 
     Tak som si so sfetovaným výrazom a teplomerom pod pazuchou ľahla pred telku, zapla si televíznom kanále *Film Plus* a klipkala očami do rytmu rokovej skupiny *The Rolling Stones*. Koncert z roku 2oo6 bol naozaj hustý a ja som miesto vysedávania s mojimi kočkami stála v prvom rade na koncerte... Pravdaže, len v mojich predstavách.

English : Yesterday was Friday. How many of you stayed at home, because coverd up the duvet and turned to watch TV because you wanted to stay and home and laze the evening? Only a few percent of you. I confess that I'd been out with my girls if I am not sick.
      So I switched on the TV on the channel *Film Plus*. Instead, that I should sit back with my ladies on the cup of coffee, I stood at the first row on the concert *The Rolling Stones* from 2oo6... Of course, only in my imagination.

 
Kejmy.

You Might Also Like

2 Comments

  1. ja som síce tiež chorá, ale včerajšok som si neodpustila :) ten koncert som na Film+ videla minule tiež :)

    ReplyDelete
  2. predstav, aj ja som mala vcerajsok oddychovy, s priatelom sme mali spustene NCIS :)

    ReplyDelete