Everything is on the good way.

     Vrátil sa mi môj hlas, výsledky z vyšetrení vyzerajú relatívne dobre a dostala som povolenie ísť na *Fashion TV Party* v Košiciach! Takže sa všetko pozitívne vracia späť, aj keď sa mi neozvali z *Móda Ulice*, kde som sa uchádzala o post projektovej manažérky. No nevadí, verím, že na mňa čaká niečo lepšie ♥.
     Inak, všetko je konečne tak ako má byť. Opäť som nejak spokojná so vzhľadom môjho blogu. Chcela som navodiť dojem štýlu, osobnosti a vlastných nápadov. Verím, že sa vám môj nový design páči ♥.

English : My voice "comes" back, results of the investigations seems relatively well and I got permission to go to *Fashion TV Party* in Košice! So everything positivity is coming back, althought *The Fashion Of The Street* did not send me response to my email where I applied for the post of project manager. But does not matter, I believe that something secial is waiting for me ♥.
     Otherwise, everything is finally as it should be. Again I am satisfied with the look of my blog. I wanted to creat an impression of style, personality and my own ideas. I believe that you enjoy my new design ♥.

You Might Also Like

6 Comments

  1. jej, som rada ze uz si zdrava :) a v piatok to na party poriadne roztocte :) potom pridaj fotky :)

    ReplyDelete
  2. mne sa design páči:) a príde ešte niečo lepšie:)

    ReplyDelete
  3. prave obdivujem tvoj dizajn :)

    ReplyDelete
  4. je super!
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. takáto parádna práca??no toto...môžu lutovať:P...a vzhľad je perfektný!!!hlavne ten nadpis si úúplne "zabila"a to slovo fakt nepoužívam,ale tak čo no:D

    ReplyDelete