the day of open door in saris park.


     Pretože sme sa tohto roku tak veľmi tešili na DOD v Šariši, vyfintili sme sa festivalo a vyrazili s Ajkou na autobus číslo 16. Hlava na hlave, nehorázne teplo a krásny chlapec v žltom tričku. Stretli sme sa s babami, kúpili kofolu a veľkú modrú cukrovú vatu. Predtým sme si zaskákali na najlepšiu skupinu - PUDING PANI ELVISOVEJ. No všetko ostatné ma nudilo. Prepáčte, ale toto DOD bolo, výstižne povedané, o ničom!

ENGLISH : Because this year we have enyoj so much on THE DAY OF OPEN DOOR Šariš park, we dressed to the our festival clothes and went on the bus nuber 16 with Ajka. Head on the head, very hot in the bus and pretty boy in yellow t-shirt. We met girls, bought *Kofola* (cola limonade) and big blue cotton candy. Before we jumped on the best band - *PUDING PANI ELVISOVEJ*. But everything else was very borring. I am sorry, but this DOD was really about nothing!

 
ON THE PHOTOS : AJKA, LUC, NAT, IKA, BAŠKA & KEJMY.
PHOTOS BY : KEJMY & AJKA.

You Might Also Like

5 Comments

  1. skoda, ze sa ti DOD nepacilo....PPE su najlepsi :)

    ReplyDelete
  2. ja som bola tiež :)) no, mohol byť aj lepší program, ale mne sa naopak veľmi páčilo, no skôr sa o to postarali istí ľudia a pivo :D

    ReplyDelete
  3. DOD je každý rok o tom istom, preto som tento ročník vynechala :) Počula som, že sa tam na pivo čakalo aj dve hoďky :) Jedine čo by som si pozrela je PPE, ale to bolo aj na Pohode. Ale ak si tam mala super partiu muselo byť určite fajn :) Pekné fotky :)

    ReplyDelete
  4. Tento rok sa ani mne nepáčilo...bola tam nejaká divná atmosféra :( ale aj tak som si to užila, tie kolotoče boli super :DD

    ReplyDelete