i'd climb every mountain and swim every ocean just to be with you... kejmy tatranska design wedding dress editorial.

     Neviem, čo presne by som vám k tomu mohla napísať... Či niečo osobné ako to, že som ako malé dievčatko vždy snívala o organizovaní nádhernej veľkolepej svadbe plnej hostí, kvetín, dobrôt v ľúbeznom prostredí prírody a dokonalom princovi stojacím pod rozkvitnutým stromom, čakajúc so slžičkou na krajíčku. Ale v skutočnosti som si nikdy nepredstavila seba ako vyfintenú princeznú v perfektne bielych pannenských svadobných šatách... Alebo niečo veľmi povzbudzújuce, akou veľkou náhodou sa stali tieto jednoduché šatičky zo semestrálnej práce totálnym 'must have' kúskom každéj slečny, ktorá ich videla a vyskúšala? 

     Každopádne som šialene veľká romantická dušička, ktorá túži po každom jednom životnom gýči, totálne sladkom happiende a nesmrteľnom gentlemanovi po svojom boku... Keď sa tak zamyslím, tak nikdy som o sebe nepremýšľala ako o neveste. Nikdy som sa do toho nehrnula, ani si nepredstavovala seba ako žienku domácu. Predsa len som v znamení barana - nezávislá tvrdá hlava, ktorá nikdy nechce byť spútaná životom obmedzujúcim jej slobodu. Na druhu stranu som verné šteniatko s túžbou každého objímať a dať svoje srdce človeku, ktorý si to naozaj zaslúži. No rozhodnúť sa, čo v živote naozaj chcem, býva pre mňa občas naozaj ťažké. Vždy však v správnej chváli viem, ako sa rozhodnúť a ak príde ta chvíľa obliecť si (jedny z mnohých) bielych šiat, aj keď tie moje určite biele nebudú, budem to vedieť z hĺbky svojho srdca. Že život, z ktorého na prvý pohľad niet úniku, otvára možnosti neobmedzej slobody z iného pohľadu, plnej chvíľ s človekom, ktorý sa stane súčasťou polovice mojej malej zasnenej dušičky.

     Inak, keď už vravíme o šatách, biele na fotografiách sú mojim výtvorom. Ručná práca, ktorú si zamilovalo veľké množstvo dievčat, ako aj Photographka, ktorej som ich požičiala na toto nádherné fotenie! No to nie je všetko, nakoľko sa v mojej práci rady fotia aj iné slečny a tak som sa rozhodla vám väčšinu tých fotiek z týchto spoluprác ukázať, takže sa máte určite na čo tešiť! Pridávam vám tématickú pieseň a prajem vám veľa šťastných životných rozhodnutí, či už v šatách alebo bez nich!


ENGLISH : I am not sure what would be nice to write you about here... If it should be something personal, as true as a little girl, I used to dream about organizing a beautiful and spectacular wedding full of guests, flowers, delicious food in lovely surroundings of nature and perfect prince standing under the flowery tree, waiting there with a tear in the corner of his eye. But the truth is that I have never imagined myself as a totally perfect dressed up princess in a perfectly virgin-white wedding dress... Or something so positive about this simple dress from one of my school work, and how it mysteriously became one of the 'must-have' pieces of every girl, who try it on?

Anyway, I am a huge madly-romantic soul, who longs for every single life kitch, totally sweet happened and the deathless gentleman right by my side... When I think about it, I have never thought of myself as a bride. I have never rush myself into it, I have never imagined as a housewife. After all, my zodiac is Aries so I am an independent and stubborn head, who never wants to be handcuffed by the life which limits my freedom. On the other hand, I am a faithful puppy with a desire to hug everyone and give my heart to the person who really deserves it. But it is hard sometime to decide what I really want in my life. But I have to say, that in the right moment I always know, how to decide and when the moment of wearing the (one of many) white dress comes, although mine won't be white, I would certainly know it from the bottom of my heart. That the life, which doesn't look like it has no exit at the first sight, opens the opportunities of unlimited freedom from the other side, full of moments with the person, who will become a part of the half of my little dreamy soul.

     Otherwise, when we speak about the dress, I have created this white one which you can see in the photographs. Handmade work, whit which falls in love a lot of girls, as much as Photographka, to which I have borrowed it to this beautiful photo shooting! But this is not all you will see, because many girls like to be photographed in my works, and so I decided to show you almost all the pictures I have from all the collaborations, so you can certainly look forward to all of them! I am adding here the thematic song and I wish you a lot of happy life choices, the ones in those white dress or without them!

CLOTHES : KEJMY TATRANSKA DESIGN / @kejmy.tatranska.design
MODEL : Kristýna Mikolašková / @k_mikolaskova
MUA : Anežka Straková / @str_a_nez
PHOTOGRAPHER : Photographka / @photographka 

You Might Also Like

18 Comments

  1. Ty šaty jsou do-ko-na-lý ! :) Ušiješ mi šaty na svatbu? :D

    Jinak jsem na blogu odhalila nový projekt a tím je blog - www.thewaybya.webriter.cz.

    TheWayByA

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to ma veľmi veľmi teší, ďakujem! :).
      a hm... zatiaľ ešte nešijem na zakázku... ale snáď sa nebude vydávať tento rok, takže dovtedy snáď začnem a veľmi rada! :D.

      Delete
  2. Krásne napísaný článok Kejmy a čo sa týka šiat...čistá láska <3. Veľmi rada by som si niekedy vyskúšala tvoje šaty, fakt krásna práca :) <3.

    Vladies

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne :). som rada, že sa páči, veľmiii! ♥. a určite nie je problém, rada zapožičiam aj niečo na nejaké fotenie!

      Delete
  3. Ja som tiež nikdy svadbu neriešila a nepredstavovala si samu seba ako nevestu. A je to dobre, pretože keď ten moment nastal, mohla som si to naplno užiť a nebola som pokazená nejakými predstavami, ktoré by sa pravdepodobne ťažko napĺňali, lebo veď iná doba iná ponuka a podobne... Krásny článok, prajem ti aby sa ti tvoje romantické sny splnili a tie šaty si ušila nádherné, nečudo že sa v nich všetky chcú minimálne fotiť :)

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
    Replies
    1. som rada, že v tom nie som sama! :). ako čo sa týka detailov, tak... v tom som veľký romantik, ale čo sa týka seba ako nevesty... uvidíme, čo príde a čo život prinesie!
      a ďakujem ďakujem, som veľmi rada, že sa páči... trochu seba som doň dala, takže o to viac si to vážim! ♥.

      Delete
  4. Nemôžem uveriť, že tieto nádherné šaty so navrhla a zhotovila sama! <3 Sú nádherné, dokonalé, prekrásne! Ani sama neviem, čo k tomu ešte dodať... Si veľmi šikovná Kejmy <3 A fotky sú božské! <3
    WITHGREYWOLF

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, nie je to nič zložité a áno a... ďakujem :D. teda ako bola s tým práca, nakoľko vrstviť toľko tylu nie je žiadna sranda... a preto ma nesmierne teší všetky krásne komentáre a to, č´že sa tak páčia! naozaj veľmi veľmi! ♥.
      a za fotky ďakujem skvelej Photographke a ostatným slečnám, ktoré sa do toho pustili, výsledok naozaj stojí za to!

      Delete
  5. Nádherné šaty! Nádherné fotky...krása <3
    Si veľmi šikovná :)

    Klaudia Duranova

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. jéj, som/sme rada/rady, že sa to páči! ^^.

      Delete
  7. Ach, tie šaty sú také jednoduché a pritom také nádherné! Nečudujem sa, že sa do nich toľko dievčat zamilovalo. No v tom, čo si napísala som sa našla. Som veľká romantická duša, no na druhú stranu aj veľmi tvrdohlavá a nezávislá. Takže som veľmi zvedavá, kedy si pripustím, že pri svojom boku potrebujem a hlavne chcem aj nejakého chlapca/muža. :)

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, presne tak! také mám najradšej! :).
      ó, naozaj? takže v tom nie som sama? tak to som v podstate rada, že nie som, aj keď viem, čo to obnáša byť takýto druh človeka, takže nezávidím... poviem ti, ono to príde! ak mám pravdu povedať, svoju terajšiu a skvelú lásku som stretla "až" keď som mala 22. nie že by to bol nejaký vysoký vek, ale dovtedy som bola dlho sama. svoju prvú veľkú lásku som stretla v 16. zlomené srdce túžiace po nezávislosti sa zameralo na seba a tak som si šla za tým, čo mám rada, ako je rozvíjanie a spoznávanie samej seba :). do ničoho som sa nehrnula a tak prišiel čas, po dlhom období skvelej samoty, kedy som začala cítiť, že po mojom boku chýba polovička, ktorá ma bude dopĺňať a ten čas prišiel, nemusíš sa do toho ponáhľať :).

      Delete
    2. Presne tak to teraz vidím a som rada, že niekto to má rovnako a teraz je z neho tak úžasný a inšpiratívny človek ako si ty ☺️

      Delete
    3. určite v tom nie si sama! je nás viac, niekde zahrabaných... :D.
      ó, jéj, ďakujem veľmi veľmi pekne! veľmi ma potešil tvoj komentár a neboj, ak to necítiš, do ničoho sa nehrň. zameraj sa sama na seba, svoje potreby. spoznaj sa. nakoľko človek musí vedieť najprv žiť sám so sebou, aby vedel žiť s niekým iným :). nič ti neutečie a to, čo má prísť, v pravý čas príde a ty to budeš cítiť a vedieť, že to tak jednoducho má byť ♥.

      Delete
  8. Nádherný šaty, jsi šikulka!!

    ReplyDelete