sometimes this life doesn't treat us right and i don't know what to do, but i know it's better with you! kejmy's 24th birthday.

     Posledné tri týždne som sa nezastavila. Nezdržala som sa na jednom mieste veľmi dlho a utekala zas do iného kúta sveta... Nestihla som poriadne osláviť ani svoje nedeľné narodeniny a tak som si včera kúpila jablkoý koláč, krásne malé sviečky a obľúbenú jablkovú šťavu lisovanú za studena a naliala som ju do úžasného poháriku so slamkou, ktorý môžte nájsť na Albi.cz. Tortičku som ozdobila krásnymi a nesmierne chutnými medovníkmi od Medovníky MD - Komjatice, ktoré vyrába šikovná maminka mojej úžasnej spolubývajúcej! Oslávila som to sama pri najnovších častiach Simpsonovcov... Ak vám to zneje depresívne, tak naozaj nebolo. Bola som rada za vytúžený relax v teple mojej postielky, s dobrotami a niečím, čo pozerám naozaj rada! Mala som chvíľu len pre seba, na oddych po náročných dňoch, na premýšľanie o živote, svojom živote, veku, ktorý som dosiahla... Áno, oslávila som 24. narodeniny. Vek, ktorý bol pre mňa zlomový. Nič sa jeho príchodom samozrejme nezmenilo a stále som ten zasnený extrovertný introvert, ktorý netuší, kam ho nohy zanesú a osud zavedie. No, ako mladé naivné násťročné dievčatko plné ideálov, som si vždy predstavovala 24-ročných ľudí ako ľudí s presným cieľom, s ukončenou vysokou školou, naplánovanou svadbou, vysnenou prácou... Jednoducho ľudí vo veku totálnej dospelosti. A tak tu sedím a premýšľam nad tým, ako môj život k tomu absolútne nesmeruje...

     A opäť vám vravím, že to neberiem vôbec pesimisticky! Pretože môj život je síce s časti mierna depka, jemne bezvýznamný a totálne chaotický, ale je môj a všetko, čo som doteraz zažila, neľutujem a nikdy nebudem! Pretože žijem život plný prekvapení, život plný skvelých ľudí, život plný toho, čo milujem a koho milujem! Jediné, čo by som možno zmenila je ten naivný pohľad môjho mladšieho ja, ale... V konečnom dôsledku nebyť jeho, nie som tým, kým som teraz a nesmerovala by som tam, kam smerujem. A verím, že môjmu o rok staršiemu ja, či môjmu o 10 rokov staršiemu ja budem takto písať a premýšľať nad tým, ako bol tento vek krásne bezstarostnný, stále plný nádeje a odhodlaní žiť naplno!

     Tak si prajem len ďalšie optimistické vyhliadky a šťastie, ktoré by nemalo nikomu chýbať! A keďže sa rada delím, na mojom instagrame máte GIVEAWAY o obrovský balíček plný skvelých vecičiek, v ktorom sa nachádzajú aj dva chutnučné medovníčky, ktoré do súťaže s láskou venovali! Nezabudnite naň mrknúť, pretože aj keď mám narodeniny ja, darček poputuje niekomu z vás! Už si len pustite moju novú obľúbenú pieseň a strávte tento nádherný deň v pozitívnch myšlienkách na to, že každý vek je krásny a v živote nás čaká len dobré, ak tomu budeme veriť!


ENGLISH : I haven't stopped even for a minute for the last three weeks. I haven't abstained at one place for long and I have run to another part of the world... I haven't had enough time to celebrate my Sunday's birthday and so yesterday I bought the apple pie, beautiful little candles, and my favorite apple juice cold-pressed and I put it into the amazing mug with straw, which you can find on Albi.cz. I decorated the pie with beautiful and tasty gingerbread from Medovníky MD - Komjatice, which are made by the talented mom of my amazing roommate. I celebrated it alone with the newest episodes of The Simpsons... If you think that it sounds so depressing, it wasn't at all. I was so happy with the relaxed I wished for in the warmth of my cozy bed, with delicious food and things I like the most! I had the moment for myself, the relax after so difficult days, the time for thinking about life, my life, my age which I currently celebrate... Yes, I celebrated my 24th birthday. The age, which used to be the breaking one for me. Nothing has changed at all, of course, and I am still that dreamy extroverted introvert, who doesn't have a clue, where he will go or what he will do in his life. But as a young naive teenager full of ideas, I used to imagine the 24-years old people as the people with life goals, with the finished college degree, wedding in progress, dreamy job... Just the people in the age of overall adulthood. And so I sit here and I think about how my life is not leading that way at all...

     And I need to say you again, that I am not taking this pessimistic! Because of truth is that my life is a little bit depressing, a little bit insignificant and totally chaotic, but it is mine and I don't and I will never regret anything I have experienced since this day! Because I live a life full of surprises, a life full of amazing people, the life full of things I love and people I am in love with! The only thing I would change is that naive view of my younger me, but... In the end, if there wasn't me at that time, I wouldn't become the person I am today, and I wouldn't head myself the way I am on right now. And I believe that I will write to my a year older me, or to my 10-years older me, and think about how was this age beautifully careless, still full of hope and resolutions live fully and happy life!

     So I wish just another optimistic life prospects and happiness, which anyone should be without! And I really like to share, you can win a huge package full of the amazing things, as two delicious gingerbread hearts, in GIVEAWAY on my Instagram account. Don't forget to check it, because even I had the birthday, the gift will end with some of you! Just turn on my current favorite song and just spend this wonderful day in the positive thoughts on that every age is beautiful and we should expect just good things in our lives if we will believe in them!

PHOTOS BY : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy

You Might Also Like

8 Comments

  1. Tak trošku opožděně všechno nejlepší:). Jako vždy nádherné fotky:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  2. 24 je krásny vek a na to všetko máš ešte dosť času :) Tak si užívaj život a prajem ti aby si bola vždy šťastná :)

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja viem ja viem, teraz to už viem :D. človek keď daný vek dovŕši a čím viac dospieva, tak si uvedomuje, že svet nie je taký, akým si ho vysníva a nie všetko bude podľa predstáv. každopádne teraz viem, že každý vek je krásny a všetko príde v pravý čas! :).
      a ďakujem veľmi-preveľmi pekne!!! ^^.

      Delete
  3. Tiež sa pripájam ku gratuláciam a prajem všetko najlepšie! :)
    A čo sa článku týka, úplne si v ňom vystihla všetky moje myšlienkové pochody za poslednú dobu. A tiež som veľmi zvedavá, aká budem o pár mesiacov a rokov ja.

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem ďakujem ďakujem! :).
      som rada, že v tom myšlienkovom hnutí nie som sama... ale verím, že všetko bude tak, ako má byť a každý z nás bude rásť do krásy, vnútornej aj vonkajšej ♥.

      Delete
  4. Všechno nejlepší k narozeninám! :) 24 je krásný věk, já si zase představovala, jak ve 20 budu vyspělá, budu mít ve všem v životě jasno a tak, no... není tomu tak :D

    LENN

    ReplyDelete
    Replies
    1. veľmi pekne ďakujem ^^.
      áno, zatiaľ je krásny a je to fájn :D. ja som totiž vedela, že pôjdem ďalej študovať, že budem ešte na vysokej škole a tým sa moje "životné bezstarostie" predĺži... preto som mala takú "fixnú" hraicu vek 24, ale samozrejme predstavy a očakávania sa vždy líšia od reality a aj to tak je, takže chápem :D.

      Delete