if it feels like paradise running through your bloody veins... the bumble-bee fashion collection FW'16.


     Tvorím. Aspoň sa o to stále snažím... Je ťažké, keď človek na všetko sám... Obzvlášť, čo sa týka blogovej sféry. Občas tichúčko závidím všetkým blogérkam, ktoré majú kopu ľudí na všetko navôkol. Majú manažéra, ktorý za nich vybavuje potrebné meetingy a spolupráce. Majú fotografov, ktorý ich nádherne nafotia a fotky úžasne upravia. Majú vizážistov a hairstylistov, ktorý im doprajú chvíľku krásy, ktorú si každá žena jednoducho zaslúži... Ja počas svojich bežných dní vyzerám v podstate ako  chodiaca mŕtvolka. Všetky spomenuté veci sama ovládam, len jednoducho nemám čas robiť všetko sama... Nemám čas sa pekne upraviť, nemám čas sa pekne obliecť... Samozrejme, všetko, čo vidíte na blogu, je súčasťou môjho bežného šatníka. Nemám v ňom Narniu a neskrývam v ňom tajomný svet plný oblečenia od výmyslu sveta! Aj keď táto predstava by bola naozaj čarovná...

     Môj deň nebýva tak dokonalý, ako by som chcela. Škola a blog mi zaberajú najviac môjho času, aj toho voľného... Ale, myslím, že to stojí za to! Obzvlášť, ak z toho vzniknú takto nádherné fotky v spolupráci s tak naozaj skvelými ľuďmi! Toto sú fotografie odevov z jednej mojej mini-kolekcie, ktorá je súčasťou môjho predchádzajúceho porfólia. Nafotila ich talentovaná fotografka a úžasná bloggerka Pája / Photographka, ktorej bude za ne stále ďakovať! Už ste ich mohli vidieť na mojom druhom instagramovom účte, kde sa nachádzajú takmer všetky odevy, ktoré som vytvorila... Dúfam, že tam čoskoro budú pribúdať ďalšie fotky v rámci môjho mini-projektu #sijemskejmy / #sewwithkejmy, ktorý pomaly ale iste rozbieham!

     Zatiaľ sa môžte kochať týmti fotkami, pustiť si pri nich túto skvelú pieseň a vychutnajte si posledné dni januára!


ENGLISH : I create. At least I am trying to. It is so hard when you do all the things alone... Especially with the blog and in the blogger sphere. Sometimes I quietly envy the people who have a bunch of people around them to help them with all. They have the manager, who arranges the meeting and the collaborations. They have the photographers who take beautiful pictures of them and they also edit all the photographs they use. They have the makeup artists and hairstylists, who pamper them with the moment of beauty care, which all the women just deserve sometimes... I personally look like a zombie during my ordinary days. I just don't have time to make myself pretty, I don't have time to dress up nicely... Of course, everything I wear on the blog has its part in my normal closet. I don't have a Narnia in it and I don't hide the mystery magical world full of clothes for which I wish for! Although it is a charming idea...

     My day just doesn't look like I would like it to. The school and the blog take the most of the part of my time, as much as the part of the free time too... But I think that it worth it! Especially if the result of it is such beautiful pictures in the collaboration with amazing people! These photographs of my the clothing of one f my mini-collections, which is part of my previous portfolio. They were shot by talented photographer and amazing blogger Pája / Photographka, to which I will be thankful for the whole of my life! You could already see in at my second instagram account, where I have almost all of the clothing I made myself... I hope that I will add more pictures within my mini-project #sewwithkejmy, which is slowly starting to work!

     Meantime I can show you off these photographs, you can turn on this lovely song with them and just enjoy the last days of January as much as you can!





CLOTHES : KEJMY TATRANSKA DESIGN / @kejmy.tatranska.design
MODEL : Rebeka Hanková / @rebelkahankova
MUA : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy
PHOTOGRAPHER : Photographka / @photographka // first one Kejmy Tatranská / @lady_kejmy

You Might Also Like

11 Comments

  1. To šatstvo si ma absolútne získalo! Toto je to, pri čom si poviem, že toto je ONO! :) Si veľmi šikovná :) pekné.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, tak to ma nesmierne teší! ^^.
      ďakujem veľmi pekne, veľmi si to vážim! ♥.

      Delete
  2. Wau,perfektne si to zladila! 😍

    ReplyDelete
  3. Krásné, vypadá to moc hezky :) jinak to musí být fajn mít na všechno spousty lidí, jinak je blog docela žrout času :D :)

    LENN

    ReplyDelete
    Replies
    1. som veľmi rada, že sa to páči! :).
      myslím, že je to super pocit! :D. ja osobne viem, že minimálne fotograf je fájn, keď ho človek má a tak sa mu skráti čas prípravy článku, pretože mu s tým niekto pomôže - úprava býva zdĺhavá činnosť... :).

      Delete
  4. To jsou boží kousky! Jen tak dále, držím ti palce :) Taky občas nemám čas se upravit a tak :) Jsem ráda, když stihnu u nás v bytě uklidit.

    TheWayByA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujééém! ♥. budem sa snažiť a veľmi si to vážim takúto podporu! :).
      som na tom úplne rovnako! najhoršie je, keď nie je čas ani na to... :D.

      Delete
  5. Tak teraz mi padla sánka! Tvoja kolekcia je DOKONALÁ! <3 A blahoželám k spolupráci. Tiež občas len tíško závidím ostatným blogerkám a snívam o podobných veľkých veciach... no čo má byť, bude a sama neviem čo mi prinesie blog do budúcna :)
    btw. tie fotky sú ozaj nádherné!
    WITHGREYWOLF

    ReplyDelete
    Replies
    1. och kaktus, ďakujem veľmi veľmi pekne, veľmi mi to zlepšilo náladu a veľmi ma teší, že sa tak páči! :).
      a ďakujem! občas netreba snívať, ale oslovovať... dá to síce veľa práce, ale vždy výledok nakoniec stojí za to! viem to, prechádzam si tým! ľudia sú šikovní a keď sa spoja ich sily talentu, vznikajú úžasné výsledky a som rada, že toho môžem byť súčasťou! ^^.
      a prinesie ti určite veľa, stačí do toho dať všetku svoju lásku k práci, ktorú robíš, vtedy to proste stojí za to a výsledky určite prídu, len treba byť trpezlivý! :).

      Delete
  6. ja práveže verím! :D. nakoľko ak to človek robí naplno, vie, o čom rozprávam a ty si jedna z nich! :).
    presne presne! ja mám na to milého, ale ten mi nefotí všetko, takže... úplne chápem, je ťažké, nájsť si čas, sama to tak mám... obzvlásť odkedy som v Bratislave :D. a tiež to tak mám, tiež som rada, keď nezaspím do školy! :D. to sme dve... tak rada by som toho tak veľa spravila, naučila sa, vyskúšala, zúčastnila sa... ale je to náročné, ak sa tomu človek proste nevenuje full time ♥.

    ReplyDelete