#30 DAYS OF CHRISTMAS '17 - i'm never leaving 'cause i'm mrs. snow, 'till death will be freezing.


     Snehové vločky padajúce letmo, pomaly, skrz husté mračná. Su chladné, ale krásne. Áno, zbožňujem sneh! Tak veľmi som si ho priala a je tam! Tá biela nádhera v podobe snehovej pokrývky... V hlavnom meste síce kolabuje doprava, ale to ma neodrádza tešiť sa z neho ako malé dieťa! Na fotografiách po ňom nie je ani stopa... Nakoľko nemám veľa času. Končí sa mi semestera a začína skúškové a s ním obhajoba semestrálnej práce, ktorú stále nemám hotovú. Tiež sa blížia sviatky a ja sa z plých síl snažím všetko hravo zvládať. Popravde, nedarí sa mi to... A úsmev sa mi z tváre pomaly stráca, však príde ten deň. Ten deň, keď prídem domov, oblečiem si vianočný sveter a vianočné ponožky. Zaleziem do postele, pod hrejivú deku. Ocko mi spraví čaj a mamka upečie môj obľúbený koláč. Zapnem si nejaký vianočný film a tým začne maratón vianočnej romantiky a totálneho relaxu z náročných dní! Veľmi sa na to teším! Na tú vianočnú pohodu plnú vianočných piesní ako je táto, plnú dobrôt, svetielok a všetkého krásneho, čo sa s Vianocami spája!

     A čo vy, tešíte sa na to? Bude to pre vás relax, alebo naopak veľký zhon? Každopádne, užite si toto krásne obdobie plné radosti, lásky a obdarovaní tých, ktorých máte najradšej! Preto sa nezabudnite zapojiť do VIANOČNEJ GIVEAWAY a užite si začiatok týždňa!


ENGLISH : Snowflakes falling slowly from the cloudy sky. They are cold but beautiful. Yes, I love snow! I wished for it so much and there it is! That white beauty in the form of the snowy blanket... The traffic collapses in the capital city, but it doesn't discourage me to enjoy it as a little kid! There is not a little bit of it in the pictures... Because I don't have much time. My semester is ending already and my exam period is going to begin and I have the semestral work defense too, which I still haven't done... I am slowly losing the smile on my face, but that day will come. That day when I come home, I put on my Christmas sweater and Christmas socks. I crawl into my but under the warm blanket. My daddy will make me a cup of tea and my mom will bake my favorite cake. I turn on some Christmas movie and the marathon of the Christmas romantic and total relaxation will begin! I am really looking forward to it! To that Christmas ease full of Christmas songs like this one, full of tasty goodies, lights and everything pretty, what's coming together with Christmas!

     And what about you, do you look forward to it? It will be relaxing for you, or on the other hand the big hurry? Anyway, enjoy this beautiful season full of joy, love and gifting ones you love the most! So that's why you should not forget to join the CHRISTMAS GIVEAWAY and enjoy the beginning of this new week!

EARRINGS - GATE / COAT - AMPHORA (SECONDHAND) / DRESS - HANDMADE (SECONDHAND) / CLUTCH - RODINKA / HEELS - BALADA

ON THE PHOTOS : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy
PHOTOS BY : Jaroslav Tatranský, senior

You Might Also Like

12 Comments

  1. Tie tvoje vlasy! A a outfit! Joj milujem milujem!!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  2. Wow ten outfit! Boží <3 veľmi pekná kombinácia farieb :)

    ReplyDelete
  3. Myslím, že na Vianoce sa teší každý z nás, aj keď je pravda, že s vianočným obdobím prichádza aj veľa stresu, koncoročných deadlinov a testov v školách.
    Každým dňom si bližšie a bližšie ku dňu, kedy sa zababušíš do tej teplej deky a oddýchneš si :) Veľa šťastia a hlavne veľa síl ti prajem práve v tomto období ��
    https://nikaslifestyle.blogspot.sk/?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, každý nie, ale myslím, že všetci sa tešia na voľno a oddych a tak... :).
      presne presne presne... je to hrôza, ťažké a škoda, že v toľkej kráse je toľko stresu!
      áno, som! a veľmi veľmi sa na to teším! ďakujem veľmi pekne, veľmi si to vážim a prajem všetkým to isté - veľa pohody a relaxu a krásnych chvíľ! ♥♥♥.

      Delete
  4. To je krásne a takéto pastelky ti veľmi pristanú. Držím palce nech v škole všetko dobre dopadne :)

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem a ďakujem a som rada, že mi pristanú, pretože ich mám najradšej! ^^.
      a ďakujem veľmi pekne, veľmi si to vážim a verím, že všetky priania mi dopomôžu k úspešnému koncu, ktorý tak zatiaľ nevyzerá... :/ ♥.

      Delete
  5. Na fotkách ti moc sluší!.) Držím palce se semestrálkou. Mě teď čeká první zkouškové, tak uvidíme :D

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne, veľmi si to vážim! :).
      a držím prsty pri novom skúškovom! je to náročné, občas nesmierne stresujúce, ale zvládnuť sa to dá! ;).

      Delete
  6. Moc ti to sluší! :) Já zbožňuju sníh, ale u nás bohužel ještě žádný nenapadl, jen párkrát spadlo pár vloček. Na Vánoce se moc těším, konečně si na chvíli odpočinu od školy a užiju si tu skvělou atmosféru. :)

    LENN

    ReplyDelete
  7. Krásná kombinace barev a moc ti to sluší ! :))

    https://shardofdreams.blogspot.cz

    ReplyDelete