#30 DAYS OF CHRISTMAS '17 - KEJMY'S GIFT TIPS FOR WOMEN.


     Dnes som sa opäť prechádzala Ikeou... Nie že by ma to bavilo, ale zháňam materiál na semestrálku a väčšinu pekných, dizajnérsky vyzerajúcich, interiérových vecí majú hlavne tam. Hrala v nej táto vianočná pieseň a samozrejme všade bola kopa ľudí... Ľudí, ktorí zháňajú darčeky v predstihu. A tak mi napadlo dať vám sem zopár mojich tipov, ktorými by ste dokázali odbariť nejednu ženu vo svojom okolí. Je to taký môj zoznam drobností, ktoré by som kúpila mamke, babake, kamarátkam, sesterniciam, spolužiačkam... A všetkým ženám z môjho života. Snáď vás niečo inšpiruje, kopne vás múza a niečo z môjho zozname vám príde vhod... Ak nie a presne viete, čo máte v pláne kúpiť / vyrobiť ako darček vhodný pre nežné dušičky, podelte sa oň v komentároch, rada si prečítam vaše tipy a necham sa nimi inšpirovať!

PS. : Určite sa nezabudnite zapojiť do CHRISTMAS GIVEAWAY o dve male prekvapenia!


ENGLISH : Today I was walking through the Ikea again... It is not like I would have fun to do that, but I am looking for stuff for my semestral work and you can find there pretty stylish interior things in there. This Christmas song was on and there were a lot of people everywhere... People who are looking for Christmas presents in advance. And so I had an idea to show you some of my tips for gifts, with which I could land with almost every woman in my surroundings. It is my list of things, which I would buy for my mom, grandma, girlfriends, cousins, classmates... And to all women from my life. I hope that it will be the inspiration for you for a little bit, and you will buy something from my list for someone, for example from Zaful, they have so much pretty stuff you can buy as a gift for someone! If not and you certainly know what are you going to buy/create as a gift suitable for tender souls, let me know in the comments, I would like to read all of your tips and maybe let myself self-inspired by them!

PS. : Don't forget to join the CHRISTMAS GIVEAWAY with two little surprises!

BOOKS, STAMPS SET - MARTINUS, NEJLEVNEJŠÍ KNIHY, MARTINUS / CANDLE, PILLOWS, BLANKET - H&M HOME / COSMETICS - SOAPHORIA / EARRINGS, WATCH, SCARF - ZAFUL / SOCKS - HAPPYSOCKS / CHRISTMAS ORNAMENTS - NEXT / JEWELRY HOLDER, TEA - ZOOT / LIPBALMS - NOTINO, NOTINO / FLOWER POT - PAPERCHASE / KETTLE, FRAME - IKEA


PHOTOS BY : internet.

You Might Also Like

10 Comments

  1. Ty ponožky jsou upřímně fakt super 👍😂 ja letos dávám hlavně hadry (některý vlastnoručně vyrobený) a lístky do divadla/na koncert ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tie ponožky sú naozaj úžasné! happysocks má vždy krásny dizajn, po ktorom srdce plesá! ♥.
      ó, vlastnoručne vyrobené oblečenie? tak to už hej! tak to sme inak dve! :D. a jéj, lístky sú krásnym darčekom! ^^.

      Delete
  2. Pěkné tipy, já už mám většinu dárků nakoupených. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! tak to si naozaj skorý a rýchly nakupovateľ! :).

      Delete
  3. No až na tú sviečku môže kľudne aj všetko Ježiško priniesť pod náš stromček :D

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, viem, že sviečky nie sú to pravé a tiež by som ich nechcela dostať, ale poznám ľudí, ktorý ich majú radi a dostávajú a preto som ju zakomponovala do tipov na darčeky pre dámy ;).
      a tiež by som ničomu zo zoznamu nepohrdla... :D.
      inak, stačí tak jemne ukázať svojej polovičke tento článok a kto vie, Ježiško možno prekvapí a prinesie niečo krásneho pod stromček :P.

      Delete
  4. Replies
    1. ďakujem veľmi pekne, som rada, že sa páčia! ♥.

      Delete
  5. Také pojedu teď o víkendu do Ikei :) Doufám, že mi také zahrají vánočně :D Moc se mi líbí ten diamant s květinou :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to si to tam poriadne uži, nakoľko nakupovanie tam je v podstate ako výlet :D.
      a verím, že zahrajú! ^^. a som rada, že sa páči, však je to zahraničný obchod do Vianoc to už asi nestihne prísť... však je krásny a tiež by som rada taký mala! ♥.

      Delete