i’m in a sweet spot, i’m feeling good, the sun is shining... let me show you what I’m all about.


     Leto sa už naozaj skončilo... Ale to neznanemá, že si ho nemôžme priromenúť poslednými fotkami krásneho slnečného počasia, ktoré sme s Jakubom ešte v Liberci stihli. Stiahli sme strechu, nasadili slnečné okuliare a vyrazili sme užívať si vietor vo vlasoch v podobe ružovučkého pikniku, ktorý som pripravila ako prekvapenie k predoslave jeho narodenín a toho, že sme sa dokázali prežiť jeden s druhým už jeden a pol roka... Pikniovať som túžila celé leto, ale až na jeho konci sa to stalo skutočnosťou.

ENGLISH : Summer is really at the end... But that doesn't mean that we can't remind it with the last photographs from the beautiful sunny weather, which we had with Jakub in Liberec in the last days we spent together. We drove with the roof down, we put on the sunglasses on and we hit the road with the wind in our hair in the form of pinky picnic which I've prepared as the surprise for pre-celebration of his birthday and of the half-anniversary of one and a half year of handling of being in love with each other... I wanted to make the picnic for the whole summer, but it came true in the end of it.


     Jeho súčasťou boli lahodné donuty od Mr. Donut - sú neskutočné chutné a okrem polevy sú vždy niečim dobrým plnené. Domáce prírodné limonády Fentimas  ktorých zdrojom je čistý ružový olej, sú vynikajúce a k jahodám a ružovému vínu (ktoré sme však neodtvorili, keďže sme zodpovední šoféri) ako stvorené! A keďže to bolo všetko ružové-žúžové a jahodové, kúpila som aj 100% jahodový džús, ktorý sme popíjali z týchto dokonalých roztomilých sklenených džbánikov s viečkami a slamkami, ktoré mi poslali z intornetového darčekového obchodu Albi.cz. Nájdete ich tam s rôznymi motívmi, ktoré sú vhodné na bežné pohostenie na záhrade, či krásne ako darček pre niekoho, kto má rád takéto maličkosti - presne ako ja! 

ENGLISH : Its included delicious donuts from Mr. Donut - they are amazingly tasty and except for the topping, it is also stuffed with something also tasty. Homemade natural lemonades from Fentimas , which source is the pure rosy oil, are excellent and with strawberries and pink wine (which we haven't opened because we are responsible drivers) are the best! Although everything was pinky-winky and with the taste of strawberries, I also bought 100% strawberry juice, which we drunk from these perfect adorable glassy mugs with the lids and straws, which I've got from the internet gift shop called Albi.cz. You can find them there with a different motive and they can be used as the basic mugs at the garden party or as a wonderful gift for someone, who likes trifles like this - like me!


     Keď už sedíme na slniečku, určite netreba zabúdať aj na ochranu pred škodlivým UV žiarením a to pomocou krémov na opaľovanie. Ja som nám vzala môj cestovný prírodný kaktusový krém na tvár a celé telo Sun Slush SPF50+ od značky Yadah, ktorý som dostala na recenziu od BB Cosmetics. Už ste o ňom mohli čítať v mojom predchádzajúcom článku o cestovnej kozmetike. Spolu s ním som vzala aj krém na ruky Arlésienne od značky L'Occitane s vôňou troch provensálskych kvetov - ruže, fialky a šafránu. Obsahuje tiež bambuské maslo, ktoré ruky príjemne zjemňuje a zanecháva ich hebké a svieže.

ENGLISH : When we sit in the sun, it is necessary to not forget the protection from harmful UV with some sunscreen. So I took with us my travel natural cactus face and skin cream from Sun Slush SPF50+ from Yadah brand, which I've got for review from BB Cosmetics . You could already see it in my last article about my travel beauty pack. I also took with it the hand cream Arlésienne from L'Occitane with the scent of three provencal flowers - rose, violet, and saffron. It contains also the shea butter, which makes hands pleasantly refined and it leaves them soft and fresh.


     Keďže tento piknik bola taká malá udalosť, nezabudla som sa vyfintiť v retro nádychu k Jakubovej japonskej láske - Mazda Miata MX-5. Tieto retro šatičky mi zaslali z internetového obchodu s nádhernou bežnou aj retro módou s názvom Mooda.cz, kde nájdete najväčšie a najkrajšie a najúžasnejšie množstvo šatičiek u nás! Ja som z tých svojich nesmierne nadšená, sedia ako uliate a krásne sa hodia k mojim rozkošným topánočkám od Bonprix, ktoré ste už mohli vidieť v tomto letnom outfite.

     Čo viac k tomu dodať? Pekné príjemné dni sú za nami... Pikniky už nebudú, ale bude veľa iného pred nami, na čo sa môžme určite veľmi tešiť! Preto si pustite ešte túto ľúbeznú pieseň ku krásnym spomienkam na toto úžasné leto a šup sa do jesenného módu a krásne stráveného dňa!

ENGLISH : Whereas this picnic was a little celebration, I didn't forget to dress myself in the retro style to match my outfit with Jakub's Japanese love - Mazda Miata MX-5. I've got this dress from internet e-shop with wonderfull casual and retro clothes called Mooda.cz, where you can find the biggest, the most beautiful and wonderful quantity of dresses in our countries! I am so thrilled with mine, it fits perfectly and it matches amazingly with my lovely pumps from Bonprix, which you could already see in this summer outfit.

     What more can I say? Nice days are over for this year... The picnics aren't going to happen, but there will be a lot of different things we can look forward to! That's why you can turn on this lovely song for think about beautiful memories of this amazing summer and so now you can put yourself into the autumn mood and to just nicely spend your day today!

HAT - SECONDHAND & DIY / SUNGLASSES - C&A / BAG - LIFETEX / DRESS WITH BELT - MOODA.CZ / HEELS - BONPRIX

ON THE PHOTOS : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy
PHOTOS BY : Jakub Gráf  / @zahorizont

You Might Also Like

22 Comments

  1. Krásné fotky na připomenutí léta :-) já nikdy na žádném pikniku nebyla ani jsem jej sama nepořádala. Není to ale vůbec špatný nápad. Člověk si zajede kam chce, tam roztáhne deku, jídlo a pak už jen relaxuje :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujeme veľmi pekne! :). ja som si piknik robila väčšinou vždy sama... ale je to nádhera - slniečko, príroda a dobré jedlo, to nikdy nie je zlý nápad! ^^.

      Delete
  2. Takový značkový piknik. :D Ale líbí se mi ty fotky.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ale iba trošku :D. ale čo by som nespravila pre moju milovanú polovičku... ;).

      Delete
  3. panejo to je auticko <3 a super piknik. mr donut jsem objevila az nedavno a docela casto ho beru domu kdyz chci nekomu udelat radost k snidani :) jo a mas krasny saticky!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak si teda z Liberca a zbadáš toto červené malé čudo na cestách, tak to určite bude Jakub a Miata :D.
      Mr. Donut je vo Forum Liberec, na Revolučnej je Lucky Donut a tiež sú veľmi chutné, odporúčam vyskúšať! :).
      a ďakujem veľmi pekne! ^^.

      Delete
  4. Jéé skvěle nafocené, Kejmy :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jakub bude mať radosť a ďakujeme veľmi pekne, veľmi si to vážime! ^^.

      Delete
  5. Tými fotkami si mi pripomenula mnoho krásnych letných zážitkov! Škoda len, že ja som sa k pikniku toto leto nedostala :( Fotky a aj outfit sú, ako vždy, nádherné! :)

    LEUSLIFESTYLE

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, tak to ma veľmi teší, že som ti ich pripomenula! nevadí, budúci rok tu bude zas a budeš piknikovať! ^^. a ďakujem veľmi pekne! ♥.

      Delete
  6. Ja sa už strašne teším na jeseň, leto mi bude chýbať, no jeseň je pre mňa top obdobie roka. ;)

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. úplne s tebou súhlasím! aj moje najobľúbenejšie ročné obdobie je jeseň a veľmi sa na ňu teším! ^^.

      Delete
  7. Prekrásne fotky!! A big up že si to všetko takto krásne pripravila a ešte to aj všetko dokopy ladili! Určite Vám bolo krásne!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujeme veľmi pekne! :).
      a ja ďakujem ešte viac! snažila som sa, takže tvoje uznanie pre mňa znamená veľa! ♥.
      a áno, bolo nám spolu úžasne a všetko chutilo! ^^.

      Delete
  8. Tak ten piknik má úplně úžasnou atmosféru. Něco takového bych si představovala s přítelem.:) Jinak máš nádherné šaty.<3

    Somethingbykate

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, bol úžasný a atmosféra čarovná :).
      určite doporučujem! ten môj síce nevie obsedieť, ale potešil sa mu a aj dobrému jedlu :D.
      a ďakujem veľmi pekne! ^^.

      Delete
  9. Krásný článek, já pickniky miluju <3 Hlavně na podzim na vyšehradu, bohužel jsem teď nemocná :( Jestli bude krásný pozdzimní den určitě si ho udělám :) Máš krásné fotky a to auto? < 333
    All about Candys life

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne a to sme teda dve! :).
      aj ja ich mám rada na jeseň, však mňa zatiaľ choroba neskrotila... ale to počasie mi vôbec nepraje a na slovensku stále prší... takže dúfa, že budeme mať obe toľko šťastia si ešte nejakú usporiadať! ^^. (prajem skoré uzdravenie! ♥).
      a áno, to auto je božské! :D. a ďakujem veľmi pekne! :).

      Delete
  10. Ty fotky jsou tak krásné retro, fakt vypadají jak z dob minulých :) já si podzim užívám, pikniky sice už nebudou, ale zase bude krásná barevná příroda :)

    LADY LENNA

    ReplyDelete
    Replies
    1. snažili sme sa o ten retro nádych, takže som rada, že sa vydaril! :). takže veľmi pekne ďakujeme! ^^.
      užívaj si ho! ja mám jeseň zo všetkých období najradšej a teším sa na to krásne sfarbenie prírody, ktoré spomínaš! ♥.

      Delete
  11. Príjemné fotky aj outfit sa mi veľmi páči:)
    The Noela

    ReplyDelete