oh baby, i just want you to dance with me tonight! like a pin up girl fashion collection SS'17.


     Ani neviem, kde začať... Tak veľa vám toho túžim povedať, ukázať... Je toho toľko, že už som aj určite zabudla na niečo, čo som v mysli ešte pred chvíľou mala. Myslím, že si budem musieť opäť kúpiť poriadne hrubý diár a všetko si doň zapisovať! Asi tak spravím zajtra pri potulkách Bratislavou po obhliadke bytu, kvôli ktorému tam na otočku idem... Ak sa pýtate, prečo práve v Bratislave, tak jedna z "noviniek", ktorú som si dlho odkladala je, že som sa  rozhodla pokračovať vo svojom štúdiu na VŠVU, kam som bola prijatá na naväzujúce magisterské štúdium, po úspešnom absolvovaní talentovej skúšky. A keďže po internáte v našom hlavnom meste naozaj netúžim, volím túto alternavítu... Však viac vám nemôžem povedať, nakoľko v podstate sama ešte nič neviem, ale môžte sa tešiť na články, ako sa tam chystám na te dva roky zabývať!

     Dnes tu mám pre vás niečo, čo s tým vlastne súvisí... Keďže ste mi písali v komentároch ku giveaway (jej výhercu som vyhlásila včera na mojej facebookovej stránke), že by ste radi videli viac mojej tvorby, tak tu je! V navigačnej lište môžte vidieť, že som vytvorila kategóriu KEJMY TATRANSKA DESIGN, čo má predstavovať to, čo by som vo svojej budúcnosti chcela predstaviť ako moju značku. Budem tam postupne pridávať fotografie z môjho portfólia, ktoré, mimochodom, nájdete aj ako instagramový účet s rovnakým názvom a #hashtagom!

     Tak verím, že sa vám to bude páčiť, týmto ďakujem všetkým, ktorý so mnou na tom spolupracovali, hlavne slečne Photographke, na ktorej instagram sa určite mrknite! Inak, šatičky ste už mohli vidieť v tomto outfite. Nezabudnite si k tomu pustiť túto pieseň a krásny večer všetkým prajem!


ENGLISH : I really do not know where to start... There are so many things I would like to tell you, show you... There are a lot of them, so I think I already forgot some of them which I have had on my mind a moment ago. I think I need to buy a huge notebook and write down everything I need to! I may do it tomorrow in Bratislava after the room tour, because of which I need to travel there for a day... If you are asking, why Bratislava, well it is one of the "news" I have postponed for later. I decided to continue my study at VSVU where I was accepted to follow-up degree after the taking part of the art entrance exam. And because I do not want to live in the dorm in our capital city, I rather choose this alternative... But I can't tell you more because I personally do not know much more information yet, but you can look forward to the articles about how I am preparing myself to live there for next two years!

     Today I have here for you something, that is related to it... Because some of you wrote me in the comments in my last giveaway (you can saw the winner at my facebook fan-page yesterday), that you would like to see more of my work, so here it is! You can see in the menu in the navigation bar that I've made the category called KEJMY TATRANSKA DESIGN, what should present, what I would like to do in the future as my brand. I am going to share there the photographs from my portfolio, which you could already see at my another instagram account named the same and with the same #hashtag!

     So I believe that you will like it and I would like to thank everyone, who collaborated with me and my portfolio, mainly to a lovely photographer named Photographka, you should totally check her instagram! Otherwise, you could already see the mint dress in this outfit. Do not forget to turn on this song during this and I wish you nice rest of the evening!





MODEL : Matkéta Vajdíková / @zlej_brontosaurus
CLOTHES : KEJMY TATRANSKA DESIGN / @kejmy.tatranska.design
MUA : Aneta Kovářová / @kovarovaaneta
PHOTOGRAPHER : Photographka / @photographka

You Might Also Like

46 Comments

  1. Líbí se mi líčení modelky a outfit je zajímavý :) přeju ti hodně úspěchů s tvojí značkou a v úspěšném studiu! :) já teď na VŠ budu začínat, tak jsem na to zvědavá :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. som rada, že sa páči, kamarátke, budúcej make-up artistke, odkážem! :).
      ďakujem veľmi pekne! tiež prajem veľa krásnych chvíľ v novom vysokoškolskom živote! ;).

      Delete
  2. Super, líbí se mi, když fashion blogerky opravdu jdou s módou hloub a není to jen focení outfitů, které nosí vesměs každý :) Skvělé!

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, to je super, však záleží na tom, čo tie fashion bloggerky naozaj robia... ak sú to len tričká a mikiny s blbými potiskami, to nie je móda, ale propagácia... presne tak, ako to robia známe speváčky a herečky, ktoré sa tvária ako veľké módne návrhárky... ja to študujem a venujem sa tomu od základov. ale súhlasím, tiež to mám rada, ak fashion bloggerky sa vedia zaoberať tým, čo naozaj predstavujú ;). a ďakujem-e! ^^.

      Delete
  3. Och! Tie šaty sú úplne podľa môjho gusta - krásny strih aj farba. Akurát by som možno zvolila dlhšiu sukňu/spodnú časť ... o malilinký kúsoček, ale to je vždy otázka osobnej preferencie, všakže.=D Budú sa dať aj niekde kúpiť? =)
    A pozerala som aj Insta a tvoja tvorba sa mi páči - je originálna, ale stále je nositeľná.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ó, ďakujem veľmi pekne, som rada, že som sa aspoň niekomu trafila do štýlu a chuti :).
      čo sa týka dlhšej sukničky, u kolovej sukne by som musela použiť ešte viac materiálu a to zahrňuje aj jej prestrihy a to by vyšlo naozaj draho...
      ale súhlasím, tiež mám radšej dlhšie sukničky! ^.
      no, zatiaľ nie, zatiaľ nemám firmu ani živnosť, takže by ich kreácia vyšla tak na 1500kč, čo je veľa! ale už mám pár záujemkyň, takze pokúsim sa s tým niečo spraviť. keď tak stačí napísať email, niečo by sa dalo vymyslieť ;).

      Delete
  4. Ta modelka je jako ze škatulky. Krásná žena s pěkným líčením a skvělým oblečením. :) Nemám ráda články o módě a s oblečením a tak, ale musím říct, že na články s vlastním oblečením bych si dokázala zvyknout. Máš talent. :)
    Jak jsi u mě četla, tak já teprve na VŠ jdu a jsem na to zvědavá, ale strašně se těším.

    Gabux

    ReplyDelete
    Replies
    1. modelja bola úplne dokonalá a vysnená nádhera do môjho futuristického retra, ktoré som si navrhla! keď som ju videla, vedela som, že je tá pravá pre toto fotenie! :).
      som rada, že som dokázala zaujať aj nenadšenca módy! ^^.
      takže veľmi pekne ďakujem, cením si to!
      určite sa teš, sama som neverila, keď mi všetci hovorili, že obdobie na vysokej škole je to najkrajšie, ale priznávam, že naozaj je! ;).

      Delete
  5. to líčenie je vážne skvelé, obdivujem vážne ľudí ktorý to vedia robiť ja si viem tak max. dať linku na oči a dovi dopo haha :D , ja som sa rozhodla pri mojom uponáhladom zivote studovat tiež na VŠ v blave na pedagogickej fakulte, uvidíe čo má čaka krásnych 7 rokov strávených za knihami haha :D
    držím ti palce, nech sa ti darí ;)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. popravde, ja neviem poriadne ani linku :D. tiež to obdivujem, ale Anet je šikovnučká a preto som ju oslovila na viaceré líčenia a na krásny make-up sa ešte určite môžte tešiť! ^^.
      tak sa teda v tej bratislave asi stretneme! :D. a, otázka... plánuješ aj doktorantské štúdium, že píšeš 7 rokov? :O :D.

      Delete
  6. Strašně se mi líbí ta jemná kombinace barev:) a to líčení je perfektní❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! mám rada túto farbu a pastelové odtiene! ;).
      a určite odovzdám pochvalu aj šikovnej make-up artistke ;).

      Delete
  7. slečna je prekrásne nalíčená :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, to je, anet sa to nesmierne podarilo! :).

      Delete
  8. To ako naozaj? Toto nemyslíš vážne! Už ani neviem čo som chcela napísať... Veď to je dokonalosť v jednom jedinom článku! <3 Píšem ti to tu skoro stále ale nemôžem sa vynadívať! Je to KRÁSA! <3
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
    Replies
    1. no neviem, asi myslím :D. ale jéj, ďakujem, vždy ma dokážeš nesmierne potešiť svojimi krásnymi komentármi! ďakujem veľmi pekne, veľmi si to vážim a som nesmierne rada, že sa to páči! ^^.

      Delete
  9. Úžasný outfit a i to líčení, sice mám radši přirozenější look, ale tohle je fakt bomba :)
    jdusizasvym.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. aj keď toto nie sú outfity ale portfóliové fotografie, aj tak vďak a preto líčenie je výraznejšie, nakoľko šlo o celkové vyjadrenie stylingu a inšpirácie pri tvorbe odevnej kolekcie... ale aj tak ďakujem :).

      Delete
  10. Gratuluji ke škole a držím palce, já se chystám do prvního ročníku na vejšce, tak uvidíme :D Ten model je boží, miluji takovou baby blue barvu a to líčení se k tomu skvěle hodí! :)

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi veľmi pekne! ^^. a tebe tiež a nemaj stres - je to super, tiež som si tým prešla a teraz zase raz prejdem, aj keď to už je naväzujúce štúdium... :D.
      nie je to tak celkom baby-blue, je to mintová, viac do zelena, aj keď na fotkách to môže skresľovať, však stále je to pastelová farba, ktoré ja rada a som rada, že sa páči! :).
      líčenie bolo volené tak, aby to celé všetko tak nejak doladilo ^^.

      Delete
  11. Fotky jsou jako vždy nádherné. Líbí se mi jak oblečení (babyblue je boží!) tak líčení. A ty růžové vlasy tomu taky něco dodávají :). Fakt povedené! Jinak hodně štěstí ve škole!

    ReplyDelete
    Replies
    1. naozaj sme radi, že sa fotografie páčia, nakoľko ja som z nich nadšená! :).
      ako som už spomínala, nie je to baby blue, ale mint, každopádne som rada, že sa to páči! ^^.
      slečna má normálne fialové, ale ten preliv jej chytil na rúžovo a kedže sme zvolili drdol, tak vydlo hlavne ten :D. a ďakujem veľmi pekne! ♥.

      Delete
  12. Gratulujem k prijatiu na VŠMU, to je obrovský úspech :) Fotky vyzerajú krásne - úžasné líčenie, nádherné farby kúskov oblečenia - jednoducho krása. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, aj keď som prijatá na VŠVU - výtvarných, nie muzických umení :), ale každopádne ďakujem!
      a som veľmi rada, že sa tento editoriál páči! ^^.

      Delete
  13. Love this pastel tones. Love the make up on the model the outfits are just stunning.I follow you,can we follow each other?

    https://elogiosamislocuras.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. i love them too :). thank you so much, i really appreciate it!
      but i'm sorry, i do not do this, but i am so thankful you followed me! :).

      Delete
  14. Vuaaa, mega sa mi to páči a určo by som brala do skrine! :)) A super, že pokračuješ v BA, aspoň nebudeš sto hodín cestovať :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéééj, tak to mi robí naozaj veľkú radosť! ^^.
      áno, pokračujem bližšie domovu, to je pravda... :D. ale v Liberci mám milého, takže... stále dlhá cesta :D.

      Delete
  15. Wow, tohle je pecka, fakt jsem zůstala úplně koukat s otevřenou pusou, jak strašně moc se mi to líbí :O :) bomba!
    Maris Novotná

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, tak to som nečakala, ale teší ma veľmi, že sa to páči! :). ďakujem!!!

      Delete
  16. Krásny článok a nápadotý outfit obzvlášť ten make up :O Ten je veľmi zaujímavý a páči sa mi :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ako som písala v texte, nie je to outfit, hlavne sú tam dva looky... ale som rada, že sa to páči :).

      Delete
  17. Líčení modelky je zajímavé, outfit dokonalý. Myslím, že máš před sebou zářivou budoucnost a ze srdce ti jí přeju ♥. Na první pohled mi ty stíny připomněly peříčka :3. Hodně štěstí s tím bytem a se stěhováním a podobně :) !

    gingerjannie.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to ma veľmi teší! a nesmierne ďakujem!!! veľmi si to cenín! :).
      a ďakujem, šťahvanie bude obzvlášť náročné, ubytovanie som zohnala, aj keď to bolo náročné... ale o tom sa určite ešte rozpíšem! ^^. každopádne ešte raz ďakujem!

      Delete
  18. Keď raz budem bohatá najmem si ťa ako dvornú návrhárku! :D Máš neskutočný talent :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, tak to beriem! :D. a ďakujem veľmi pekne, veľmi si to cením! ♥.

      Delete
  19. Líčenie je dokonalé! Krása!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  20. Tie šaty sú perfektné!! Túto baby blue milujem, dokázala by som si kúpiť v nej úplne každý kúsok oblečenia. Neskutočne ti to sekne :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne! :). aj ja ju mám veľmi rada, aj keď to nie je baby blue... a na fotkách nie som ja, čo so aj písala v článku... ale každopádne ďakujem-e! ♥.

      Delete
  21. Jéé ty jsi princezna! Mooc ti celý outfit i s make-upem sluší :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. to nie som ja, ale slečna modelka a nie je to outfit, ale editoriál kolekcie, ktorú som ušila...
      ale ďakujem, odkážem aj slečnám, ktoré sa na tom podieľali! ♥.

      Delete
  22. wow ten makeup je pecka a páči sa mi aj styling, atmosféra fotiek,všetko :)
    Drew's Beauty

    ReplyDelete
    Replies
    1. je úžasný, anet má šikovné ručičky! :).
      takže veľmi pekne ďakujem-e! ^^.

      Delete
  23. Wau, tak toto oblečenie vyzerá bombovo. A ešte s tým líčením. Dokonalosť.

    www.lifi.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to mám radosť, že sa tak páči! :). ďakujem-e!

      Delete