we're dancing in the dark, barefoot on the grass, listening to our favorite song.


     Zbožňujem to! Zbožňujem okúzľujúce originálne kúsky vytvorené s láskou. Mám rada osobitosť vyhotovenia, ručný podiel na práci, jedinečnosť... Všetko, čo dokáže priniesť dnešný moderný svet plný nepoznaných nových vecí, ktoré si človek tak cení. Jedným z takýchto predmetov je aj tento ľúbezný sklenený motýlik od značky BeMan, ktorý je unikátnym doplnom k pánskej košeli, či pôvabne dotvára celkový vzhľad pánskeho obleku. Tento krásny sklenený kúsok som na vianoce, skrz BeMan facebookovú stránku, vyhrala pre môjho milého ako vianočné prekvapenie. Obaja sme nadšencami jedinečných dizajnových kúskov a štýlových motýlikov! Jakub ich nafotil v rozprávkovej zimnej prírode, a aj keď viem, že je horúce leto, chcela som sa oň a jeho nádherné fotky s vami podeliť!

     Ako tiež môžte vidieť v mojej story na instagrame, chystáme sa spolu vytvoriť pár krásnych, ručne robených, drevených motýlikov, ktorých doladenie budete môcť vidieť aj ako diy článok na blogu! Teším sa na ne a na tú kôpku článkov, ktoré mám pre vás prichystané! Ešte pieseň a prianie krásneho zvyšku dňa!


ENGLISH : I love it! I love those originally wonderful pieces made with love. I like the singularity of the resultant product, the manual part of the work, uniqueness... Everything, what the modern world can bring us, the world full of unknown new things which we treasure so much. One of those things is also this lovely bow tie made of glass from BeMan brand, which is the unique accessory to the men's shirt, or it can delightfully establish the overall men's suit look. I won this pretty glassy piece from BeMan facebook page during the Christmas, where I joined in to win it for my man as the Christmas surprise for him. We are both fans of unique design pieces and stylish bow ties. Jakub took pictures of it in a wonderful winter nature and although I know that it is a warm sunny summer right now, I would like to share with you the bow tie and my man's beautiful photographs!

     As you can see in my story on my instagram, we prepare together a few wooden handmade pieces which you will see as the resultant work as a diy article soon! I am looking forward to them and to my little pile of articles which I have prepared for you! Also the song for you and the wish of a nice rest of the day!

PHOTOS BY : Jakub Gráf  / @zahorizont

You Might Also Like

30 Comments

  1. Krásný, originální! Také mám ráda originální kouskyy. Už několikrát jsem si nechala ušít šaty od své mamky :) Taky bych chtěla mít tak kouzelné ruce na šití :)
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
    Replies
    1. jé, máš šikovnú mamku! šatičky šité na mieru sú najkrajšie, nakoľko je v nich tej osobný aspek, ktorý mám ja osobne tak veľmi rada! :).

      Delete
  2. Veľmi rada si prečítam každý tvoj nový príspevok, čím ďalej tým zaujímavejšie články.:)

    Môj BLOG-Sydney Sleek diary♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi veľmi pekne a teším ma, že sa články páčia! :).

      Delete
  3. fotky sú naozaj nádherné, priateľ má talent ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem zaňho, určite ho pochvala poteší! :).

      Delete
  4. Miluju tyhle české projekty, které jsou originální a jedinečné, a je super, že to šíříš dál! :) Jinak fotky jsou opravdu nádherné! Jakub má talent - hned jsem koukla i na jeho instagram, a tak má o jednoho followera navíc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne tak, tiež ich mám veľmi rada!
      jéj! tak ten bude mať tooooľko radosti :D.
      ďakujem-e! :).

      Delete
  5. Tak toto je nádherné, originální a stylové. Opravdu jsem ještě neviděla skleněného motýlka :) Také ti děkuji za milý komentář u mě na blogu, budu ráda když se budeš i nadále vracet, protože já určitě budu :)

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. popravde predtým ani ja nie a teší ma, že som mala toľko šťastia vyhrať jedného v súťaži :).
      aj ja ďakujem veľmi veľmi pekne! a určite áno! :).

      Delete
  6. Při tom nadpisu jsem čekala něco spojenýho s tou písničkou, je to jedna z mých nejoblíbenějších... tak mě obsah článku trochu zklamal, když se Edovi věnuje jen poslední řádek.. :D ale ten motýlek je naprosto super! Rovnou přeposílám přítelovi :)
    www.linheart.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ospravedlňujem sa, že som spôsobila sklamanie, naozaj! :/ :D.
      Eda mám neskutočne rada, jeho posledný album je bomba, ktorú si plánujem kúpiť ako originálne cd, snáď sa mi podarí aj s podpisom, pretože je celé úplne super! :).
      ale každý môj článok nesie nadpis v podobe "lyrics" z piesne, ktorú na konci článku pridám, robievala som to takmer od začiatku, odkedy som začala blogovať a rada v tom ďalej pokračujem, takže ešte raz sa ospravedlňujem :).

      Delete
  7. Já kdybych měla nějakého frajera, tak mu něco tak super jdu okamžitě koupit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. to verím! a som happy, že ten môj vie oceniť takéto krásne kúsky! :).

      Delete
  8. Tak tie fotky sa mu jedinečne podarili! Sú fakticky prekrásne a zima tomu všetkému dotvára krásny tajomný look <3 Čo sa týka handmade vecí, taktiež som ich veľký milovník! Snažím sa vytvárať si veci sama ako napríklad tým, že si šijem oblečenie, ktoré nemá nikto alebo vytváram rôzne dekorácie do domu. Je to skvelý pocit.
    A ako si spomínala tých drevených motýlikov, už sme niekoľko s ockom vyrobili, tak ti v tom držím palce <3
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne tak! tie fotky majú svoje čaro :).
      a súhlasím, že je to skvelý pocit! človek má síce materialiscký sentiment k daným veciam, ale je to láska aj k vykonanej práci a dobrého pocitu zo seba samej a presne to mám na handmade kúskoch najradšej - tých, čo si človek spraví sám, ale aj tých, ktoré spravia iní šikovní ľudia :).
      môj ocko sa do toho veľmi nehcel pustiť, keď som ich chcela vytvárať skôr... ale priateľ s tým prišiel sám, takže ma to veľmi potešilo a som zvedavá, aká nádherna nám z toho výjde :D.

      Delete
  9. Nádherné fotky a celkovo, veľmi sa mi páči tvoj štýl blogu, škoda, že som ho neobjavila už dávnejšie! Pekný deň prajem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. priateľ ďakuje a cení si každej pochvaly! :).
      a ja ďakujem tiež! mala som chvíľu pauzu, takže objaviť ho nebola malina, ale si tu teraz a ja si to nesmierne vážim a ešte raz veľmi pekne ďakujem! :).

      Delete
  10. Krásne, nádherné. Tiež mám rada podobné originálne kúsky a tieto motýliky sa mi nesmierne páčia :) Chcem ti pochváliť blog, pretože sa mi páči myšlienka, dizajn, skrátka všetko :) Budem sa tu zdržiavať častejšie! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. je super, že ich máš tiež rada a že sa ti páčia! :).
      ďakujem veľmi veľmi pekne za pochvalu, nesmierne si ju cením a teším sa na tvoje návštevy! :).

      Delete
  11. Nádherný kúsok :) aj blog je veľmi zaujímavý, čiže zaslúži si odber♥

    ORLLING

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, to je! a ďakujem, naozaj veľmi pekne! cením si to a teší ma to, nesmierne! ^^.

      Delete
  12. Mě docela mrzí, že lidé moc nedokáží kvalitní ruční práci ocenit. Místo aby si koupili jednu opravdu kvalitní věc, která je dražší, tak nakupují několik levných cetek, které vydrží pár měsíců... na skleněné motýlky jsem ještě nikde nenarazila, ale už jsem viděla pár dřevěných, stejně tak dřevěné hodinky, ty bych si jednou chtěla pořídit :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. je to ťažké... nemyslím si, že ľudia nevedia oceniť kvalitu ručnej práce. sme na slovensku a v čechách, tu ľuďom vždy šlo a ide o peniaze... našinci by najradšej mali vždy a všetko zadarmo... alebo čo najlacnejšie. takže tu je skôr ten problém. handmade výrobky častokrát stoja veľmi veľa. sama šijem oblečenie a kamarátky sa ma pýtajú, čo by stáli také šatičky, ktoré som si práve ušila. nie som živnostník a ani žiadna firma (zatiaľ), takže žiadne úľavy, ani hromadný odber tovaru nerobím, takže sumu šiat som odhadla na 1500kč s najlacnejším podielom práce, aký som tam mohla zarátať a to sú len obyčajné šatičky, ktoré ste mohli vidieť v predošlom článku... mladý študnet, ktorý ešte nezarába (napríklad ako ja), si to jednoducho nemôže dovoliť, tak teda nechce vlastniť 1-2 šaty v šatníku. ale to je ťažká téma na odpoveď na komentár, každopádne ďakujem! a čo sa týka drevených hodiniek - priateľ ich mal a povedal, že sa pokazili a už nešli opraviť... tak snáď ti tie tvoje vydržia v budúcnosti viac! :).

      Delete
  13. Beautiful photos and post. :)

    http://mojsminkeraj1.blogspot.rs/2017/07/kupovina-sa-yoshop-sajta-online-shoping.html

    ReplyDelete
  14. To je vážně nádhera:) a opravdu krásné fotky:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujeme, môj milý bude zas happy panda! :D.

      Delete