#30 DAYS OF CHRISTMAS '15 - happy and merry x-mas to all!

     A je to tu, deň, kedy sa stretne celá rodina, zasadne k stolu, naplní žalúdky, rozbehne sa k stromčeku, spraví bordel s baliacim papierom a následne čumí na telku... Ako napríklad ja práve teraz na POPOLUŠKU, ako každé Vianoce! Realita je krutá... Ale stojí za to, pretože stráviť jeden z najkrajších dní v kruhu tých najbližších a milovaných. Preto vám prajem krásne sviatky, veľa jedla, teplo domova, dokonalosť momentu a aby sa vám splnili všetky vaše najtajnejšie priania, ktoré si v kútiku srdca úprimne želáte!

     A z materialistickej stránky môjho ja, vám tiež prajem veľa darčekov! Verím, že ste si pod stromčekom našli veľa krásnych drobností, ktoré vám vyčarili úsmev na tvári. Že boli krásne zabalené, ako som dnes balila ja tie svoje. V balení mi tento rok pomohol veľkoobchod STOKLASA, ktorý mi zaslal pár krásnych a úžasných komponentov na balenie darčekov... VIANOČNÉ DEKORÁCIE ako vzorovaná trblietavá ORGANZA, rôzne STUŽKY, chlpaté BAMBUĽY, ktoré som tiež použila na Vianočné ozdoby v jednom z mojich vianočných ČLÁNKOV, či veľa iného úžasného materiálu, ktorý môžte využiť na rôzne DIY projekty! 

     Na dnes by to bolo asi všetko. Pár slov pre vás a vrátim sa späť k Vianočnej atmosfére. Určite sa vám pochválim, aká dobrá som tento rok bola. Nezabúdam poslednú Vianočnú PIESEŇ... A ešte, keďže je ten čas obdarovania, víťazkou mojej poslednej GIVEAWAY sa stáva VIVIEN MIHALISH s osudným číslom 24, ktoré vybral random! Gratulujem a vám všetkým prajem krásny zvyšok večera!


ENGLISH : And here it is, the day when you meet the whole family, all of family sit to the table ith you, you fill your stomachs with Christmas meal, you hurry to the Christmas tree, you make the mess with the wrapping paper and then you stare at the TV... As I am doing right now, we are watching the the original Czcech CINDERELLA movie as we do every Christmas! The reality hurts... But it worth it, because you spend one of the most beautiful days of the year with the nearest and the loved ones. Because of it I wish you beautiful holidays, a lot of food, the warmth of home, the perfection of the moment and to all of your deepest wishes to come true, the ones which you wish for in the honest nook of your heart!

     And from the material side of myself, I also wish you a lot of gifts! I believe that you have found a lot of wonderful trifles under the Christmas tree, which makes the smile of your face. That all of them were wraped like I have done mine. This year the STOKLASA wholesale helped me with gift paking, which has sent me a few amazing components for the wraping... The CHRISTMAS DECORATION as the patterned sparkling ORGANZA, different kind of RIBBONS, the little FLUFFY BALLS, which I also used for the Christmas decoration in one of my Chrsitmas ARTICLES, or a lot of other amazing material, which you can use in different DIY projects!

     It would be all for today. Just a few words and I am going back to the Christmas atmosphere. I will certainly show you off, how awesome and good I was this year. I do not want to forget the last Christmas SONG... And, also, when the time on giving has began, the winner of my last GIVEAWAY is VIVIEN MIHALISH with the fateful number 24, which random has chosen! Contratulations and I wish to all of you a beautiful rest of the evening!

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

6 Comments

  1. Krásne si zabalila tie darčeky (: A tiež prajem šťastné a veselé vianoce (:

    Stel Her Beauty

    ReplyDelete
  2. Krásné Vánoce, Kejmy! :)

    ReplyDelete
  3. Naozaj krásne Vianoce ti prajem Kejmy. Dúfam, že si ich užiješ v pokoji rodiny a darčeky potešia tvojich blízkych. Pretože nie je nič krajšie, ako vyčariť úsmev na tvári svojim najbližším.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    ReplyDelete
  4. Mas krasne zabalene darecky :) Preju krasne svatky :)

    ReplyDelete
  5. Krásne si sa vyhrala s tými darčekmi :)

    NITA

    ReplyDelete
  6. Oooooo, ja som vyhrala!!!! Moc ďakujem a teším sa! :-)Prajem krásne Vianoce, veľa šťastia, radosti, lásky a úspechov v Novom roku, nech sa veľmiii darí!

    ReplyDelete