erverything that we do and all along, i knew i had something special with you...

     Mráz, vietor, mračná... Na druhej strane zubaté slniečko a pocit tepla. Určite to môžem povedať o počasí, keď cestujem hore-dole po republikách. Paradoxom je, že v Prešove, čo je južnejšie ako Liberec, je väčšia zima, ako v horskom prostredí severných Čiech. Ale tiež to môžem povedať o mojich pocitoch, ktoré so šíria celým mojim telom... Však myslím, že nastal čas sa trošku pozbierať, a preto vám opäť píšem. Snažím sa o milé, pozitívne riadky, presne taký je aj môj pohľad z okna... Izba plná vianočných ozdôb, kreácií a začínajúca kôpka vianočných darčekov. Človek sa znenazdajky pozrie do kalendára a zisťuje, že mesiac november je takmer na konci a sám netuší, ako to mohlo tak rýchlo utiecť. Čas je mojim nepriateľom, však verím, že nájdeme spoločnú cestu a dotiahneme všetko krásne do šťastného konca!

     Dnes tu mám pre vás jednej z mojich, ešte jesenných, OUTFITOV. Tlmené nude farby a rôzne odtiene hnedej v spojení modrých a strieborných detailov. Bundička, jeden z mojich úžasných sekáčových úlovkov, či úžasné s štýlové dámske CASIO hodinky, ktoré v outfite nesmú chýbať! V takúto rušnú sezónu sú dobré hodinky neodkladnou súčasťou každodenného života. Hlavne toho môjho! Tento krásny kúsok do outfitu poskytol hodinkový eshop TIMESTORE, ktorému týmto veľmi pekne ďakujem a kde nájdete naozaj široký výber rôznych dámskych aj pánskych hodiniek. Tiež krásna mini kabelôčka od DEICHMANN-u, ktorá je momentálne jedným z mojich najobľúbenejších kúskov tejto sezóny! A čo ten váš? Aký je váš obľúbený jesenný kúsok?

     A aby som nezabudla, stále prebieha GIVEAWAY a taktiež PIESEŇ a prianie krásneho víkendu!


ENGLISH : Frist, wind, clouds... On the other hand the jagged sun and the feeling of warm. I certainly can say that about the weather, when I travel "up-and-down" the republics. The paradox is that my home town Prešov is southern than Liberec and it is much more colder there as in the mountain surroundings of north Czech Republic. But I also can say it about my feelings, which proliferates through my whole body. But I think that the time of pick myself up has already come, and so I am writing you again. I am trying to write nice and positive lines, the view from my window is exactly like that... The room full of Christmas decorations and creations and also the starting pile of Christmas gifts. You suddenly look at the calendar and you just find out that the November is almost at the end and you just do not suspect the speed of the running time. The time is my enemy, but I believe that we will find the common way and we will take it to the happy ending!

     Today I have here for you one of my autumn OUTFITS. The muted colors and different shades of brown in the combination of blue and silver details. The jacket, one of my amazing secondhand catches, or wonderful stylish wonam CASIO watches, which can not be missed in the outfit! Good watches are the fundamental part of the everyday life in this busy season. Mainly mine! This amazing piece was provided to the outfit by TIMESTORE eshop with watches, to which I truly thank for that and where you can find wide variety of women and men watches. Also the beautiful mini handbag from DEICHMANN, which is one of my favorite pieces of this season! And what about yours? Which piece of your closet is your favorite in autumn?

     For not forget, you can still join to my GIVEAWAY, and also the SONG and the wish of beautifuly spent weekend!

JACKET - H&M (from secondhand) / JUMPER - CARLA F / HANDBAG - DEICHMANN / WATCH - CASIO by TIMESTORE.SK / BRACELETS - H&M, CCC / PANTS - PRINCIPLES / HEELS - KIKI RIKI

       
ON THE PHOTOS: KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, senior.

You Might Also Like

15 Comments

  1. Nmeůžu uvěřit tomu, že ta budnička je ze sekáče, vypadá krásně a kvalitně a neopotřebovaně :O ♥. Jinak bych moc chtěla vidět tvůj pokoj, už jen ten popis je strašně "dovnitř-lákající" :D :).
    A Zara je super zpěvačka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, tiež som tomu nemohla uveriť, keď som ju tam zbadala, že sa po nej nik skôr nevrhol a že stála len 2,30 eur :P.
      čo sa týka mojej izby, pár článkov tu už bolo : TU, TU a TU, ale ani moja izba doma, či izba na internáte už takto nevyzerajú... určite pridám update a taktiež sa pokúsim nafotiť nejaké tie vianočné detaily ;).

      Delete
  2. Opäť ti to nesmierne pristane (: Mojim obľúbeným jesenným kúskom je bordový svetrík (: Niečo podobné, ako máš na sebe (:

    Steal Her Beauty

    ReplyDelete
  3. tá bundička je naozaj krásna ♥ fakt skvelý úlovok veru ZuZu

    ReplyDelete
  4. Naozaj veľmi zaujímavá bundička. Ešte som takúto bundičku nevidela. :)

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. myslím, že je to nejaký limitovaný kúsok z nejakej kolekcie H&M CONSCIOUS, čo je v preklade sebavedomý / uvedomelý... ale nepočula som ešte o tom. každopádne ďakujem!!! ♥.

      Delete
  5. Krásný outfit :) A ta bundička je opravdu úlovek :)
    Infinity of Colors

    ReplyDelete
  6. krásny nápaditý outfit! :) veľmi sa mi páčia jednotlivé kúsky samostatne aj všetky takto pokope ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. krááásne napísané :) a outfit, klobuk dolu, nádherný, všetko spolu krásne hrá :) tá bundička je užasný kusok :) si krásna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem naozaj veľmi pekne! nejak som prišla na to, že moje posledné najnovšie kúsky sú v týchto farbách a tónoch.
      zladiť ich dokopy nie je až také ťažké, ale vždy si treba dávať pozor, aby to neboj nejaký veľký farebný skok :).

      Delete
  8. Já bych sice nevolila rozšířené kalhoty, ale jinak je outfit pefektní. Zaujal mě za poslední dobu nejvíc :)

    ReplyDelete
  9. Luxusní hodinky --- miluju ty retro :)

    ReplyDelete
  10. Čas naozaj neuveriteľne letí a pomaly znova môžem rekapitulovať uplynulý rok... Až do poslednej soboty som si vôbec neuvedomoval, že čoskoro sú tu Vianoce. No po návšteve Ikea sa to celé zmenilo a my sme sa rozhodli, že najbližšie týždne sa vyhýbame veľkým oblúkom všetkym nákupnym centrám :D

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne tak... sama netuším, ako to od Vianoc do Vianoc tak rýchlo mohlo prejsť!
      tiež som tam bola a snažím sa jej vyhýbať, ako sa len dá :D.
      ale chápem vás, tiež by som sa mala, pretože je to horor... tak verím, že sa vám to bude dariť úspešne plniť! ;D.

      Delete
  11. To je naozaj veľmi krásny outfit taký čistý a pritom zaujímavý :-) nádhera :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    ReplyDelete