#30 DAYS OF CHRISTMAS '15 - the first day of snow, or just the first snow...

     Myšlienky sa víria hlavou. Vôbec nesúvisia s tým, čo sa snažím čítať. Nekorešpondujú s myšlienkami, ktoré by sa mali súčasťou môjho myšlienkového pochodu. Vyvádzajú ma z miery a vedú ma cestou, ktorá nie je správna. Utápam sa v pocite beznádeje a zúfalstva... Prečo vždy človek chce to, čo nemôže mať? Prvý sneh... Sústredím sa naň. Na tú krásnu jemnú pavučinu zimnej prikrývky, ktorá padla na Liberec. Áno, máme tu sneh. Žiadna sláva, ale radosť z prichádzajúceho zimného obdobia vykúzlila úsmev nejednému človeku, ktorého som stretla. Sústredím sa na to a užívam si ten biely zázrak padajúci z neba... A čo vy, aj u vás už je sneh? A ešte ďalšia vianočná PIESEŇ, ktorú určite všetci poznáte!

ENGLISH : Thoughts swirls by my head. They just do not relate with things I am trying to read. They just do not go with thoughts which should be a part of my march of thoughts. They drive me crazy and they lead me by the way which is not correct. I go down by the feeling of gloom and despair... Why people want things they just can not have? The first snow... I will focus on that. On that beautiful soft web of the winter's blanket, which fall down on the Liberec. Yes, we have snow here. Any glory, bzt the joy of the comming winter season made smiles to many people I have met yet. I am focusing on that and I am enjoying that white mirracle falling from the sky... And what about you, it there a snow in your country? And also another Christmas SONG which you all need to know!

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

12 Comments

  1. Tvoje fotky ma dnes naplnili úplným pokojom :-)

    Beauty Diaries

    ReplyDelete
  2. Nádhera. U nás je totálna zima, ale nesneží. Fňuk :(

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. awww... soooo lovely pics!!!! wanna snowy weather also!!! enjoy ur day)))) xoxo <3

    ReplyDelete
  4. Jéj, sneh ti závidím :) u mňa by krásne doplnil vianočnú atmosféru, ktorá ma nejako posadla ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. to je nádhera! aj ja chcem :D :)

    ReplyDelete
  6. Nádhera, u nás ještě nesněží, miluji sníh. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. ani v Prešove nesnežilo... dodnes :D. ono to príde ;).

      Delete
  7. aaach, ten druhý obrázok, to je čistá rozprávka! úžas!

    ReplyDelete
  8. Jéj som rada za tieto krásne fotky, ktoré vo mne vzbudili čarovnú atmosféru zimy a nastávajúcich sviatkov :) U nás zatiaľ ešte nesnežilo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, tak to som naozaj veľmi rada a teší ma, že aspoň takto môžem priniesť kúsok mojej Vianočnej nálady k ostatným domov ^_^.

      Delete