darling, and when you feel like hope is gone, just run into my arms!

     Čas neskutočne rýchlo letí... Človek sa zobudí ráno a uvedomí si, že prešiel týždeň, odkedy sa vrátil domov. Mrzí ma, že som sa neozvala už skôr. Článok s novinkami plánujem už celý týždeň. Však môj život sa nekrúti len okolo blogu. Pár dní s výpadkom internetu, rodinná idylka a problémy naraz... Človek občas musí dať prednosť aj osobným veciam, pretože čas beží. Nezastaví sa len preto, že ja nestíham. Že neviem, čo skôr, za kým skôr. Rozvrhnúť si čas, ktorí nehrá podľa mojich pravidiel. Ja však verím, že mi odpustíte a pochopíte, že občas sú v živote dôležitejšie veci ako je blog.

     Dnes som si našla chvíľočku čas a zašla som môjho nákupného kráľovstva - sekáča. Moja prázdninová nevedomosť len márne a znechutene lamentovala nad arogantnosťou niektorých ľudí. Naozaj ma občas mrzia hlúpe poznámky ľudí, ktorí si najskôr neuvedomujú, že na svete nie sú sami, že sa svet netočí len okolo nich... Ale moja naivná dušička bude asi vždy hľadieť na svet cez ružové okuliare a dúfať v lepší svet. Toto mal byť opis mojich pocitov z miestnosti plnej oblečenia z druhej ruky a... A však moje dnešné úlovky tu dnes nie sú. Tie pridám v druhej časti mojich jesenných nákupov, pretože nakupujem jedna radosť! Dnes tu mám pre vás novinky, ktoré ma čakali doma. Ako balíček od SUZZIE WORLD, u ktorej som vyhrala GIVEAWAY, alebo drobnôstky zo stránky CNDIRECT, z ktorých mám nesmiernu radosť! Na fotkách nevidíte všetko, pretože pár vecí som pre vás objednala do najbližšej GIVEAWAY, na ktorú sa môžte tešiť už čoskoro! Keď už píšem o súťaži, víťazkami mojej poslednej GIVEAWAY o mini handmade kozmetickú taštičku plnú kozmetiky vyhrali KATHERINE SÝKOROVÁ s číslom 15 a MICHAELA BARTHOVÁ s číslom 127. Dievčatá, gratulujem vám a ospravedlňujem sa za malé meškanie. Najbližšie to asi budem vyhlasovať na mojom FACEBOOK-u, to bude asi najlepšie!

     Na dnes by bolo mojich slov už asi dosť, viac za mňa povedia fotografie. Inak, tiež som vyhrala u ROMILIKES lístok na FASHION LOVE! 2015, na ktorom som sa nemohla nezúčastniť, ale o tom-potom! Dnes už len PIESEŇ a prianie sladkých sníčkov!


ENGLISH : Time flies incredibly fast... You wake up at the morning and you realize that a week has already passed since you got back home. I am so sorry that I have not wrote you sooner. I have planned this article for the whole week. But my life does not revolve only around the blog. A few days without the internet, the family idyll and problems come together... Sometimes you have to prioritize personal things, because time runs so fast. It does not stop just because I do not have enought time for everything. Because I do not know what I should do first, with who be first. To manage time which does not play by my rules. But I believe that you will forgive me and you will understand that sometimes you have more important things in life as the blog.

     Today I found a little moment and I went to my lovely kingdom - secondhand. My holiday ignorance just disgustedly lamented about the hubris of some people. I truly repent people's stupid comments, who may not realize that they are not alone on this planet, that the world does not revolve just around them... But maybe my naive little soul will always stare at the world by the pinky glasses and it will hope in the better world. This would be the describtion of my feelings from the room full of clothes from the second hand and... But you will not see my today's catches here today. I will show them off in the second part of my autumn shopping, because I shop a lot! Today I have here for you a few news, which was waiting for me at home. As the package from SUZZIE WORLD, I won a GIVEAWAY on her blog, or trifles from CNDIRECT eshop, which makes me so happy! You can not see everything in the pictures, because I also ordered a few things to the next GIVEAWAY, on which you can look forward to so soon! When I am writing about competitions, the winners of my last GIVEAWAY with mini handmade cosmetic bag full of cosmetics are KATHERINE SÝKOROVA with the number 15 and MICHAELA BARTHOVA with number 127. I congratulate to both of you and I am sorry about my little delay. Maybe I will show the winner on my FACEBOOK fanpage next time, it would be the best I think!

     There are enought of my words for today, the pictures will say you more. Otherwise, I also won the ticket for FASHION LIVE! 2015 at ROMILIKES blog, which I could not miss, but I will say you about it nexr time! Today just the SONG and the wish of sweet dreams!

MAGAZINE - BURDA / BRUSHES - IKEA / LIP BALM - BALEA / STRAWS - CNDIRECT / POWDER - DERMACOL / BEADS - CNDIRECT / SHAMPOO - MILÉNE /
DIY COMPONENTS - RODINKA / JUMPER - CUBUS / BB CREAM - YVES ROCHER / DEODORANT - LOGONA / SOCKS - PRESENT FROM ERIKA

NECKLACES - KAUFLAND / JUMPER - CARLA F / MAGAZINE - EMMA / BLUSH BRUSH - CNDIRECT / CONTURING BRUSH - CN DIRECT / FACE MASK - AVON /
DIY COMPONENTS - RODINKA / EARRINGS - RODINKA / STAND FOR JEWELRY - CNDIRECT / BUCKLES - MODA / LIP LINER - MISS SPORTY

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

13 Comments

  1. ach tie náušnice! teším sa na post z Fashion Live a to neskutočne :)) dievčatám gratulujem a tebe prajem, aby si začala stíhať :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. musím sa priznať, že tie náušnice stáli len 9kč!! :P.
      a ďakujem veľmi pekne a na článok sa teším aj ja :D.

      Delete
  2. Krásné věci, vždycky to máš taky hezky nafocené a naskládané!! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  3. Nevadí, nevadí, život není jen o blogu ;)
    A ty růžové brýle máme asi oba..co už..někteří z nás je musí nosit, aby ten svět byl tak nějak..lepším? Trocha naivity občas neuškodí =)

    Tak fajn víkend,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne tak, aj keď blog je moja veľká časť, niekedy to jednoducho nejde a musím dať prednosť iným veciam, ako je napríklad organizovanie narodeninovej oslavy môjho tata :).
      ďakujem a som nesmierne rada, že na svete nie som jediný naivný optimista, ktorý verí v lepšiu budúcnosť ;).

      Delete
  4. Krásný článek :) jinak musím říct, že mě tvůj design blogu naprosto uchvátil ^^ Cappuccino Lover

    ReplyDelete
  5. Ja som čo sa týka blogu strašný človek, pretože to u mňa vyzerá, že je úplne na poslednom mieste v mojom rebríčku. Čo je strašné, pretože ho milujem a nikdy by som sa ho nevzdala. Ale všetci sme nejakí. Aj ja sa často nechávam ovplyvniť mojou nevedomosťou a potom zistím, ako sú všetci okolo mňa krutí a bezcitní. Tak či tak sa snažím byť ku každému milá a často potom zabúdam na seba. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. teraz mám veľmi hektické obdobie a nestíham žiť, ale je to väčšinou tak, keď prídem na pár dní domov ako teraz... ale už sa chystám spať do školy, tak (možno) sa to zlepší, pretože blog mi nesmierne chýba, alebo ako to mám povedať :D.
      á, som rada, že na tomto svete nie som sama! len keby takto rozmýšľalo viacej ľudí... ;).

      Delete
  6. pekné vecičky :) tú burdu mám tiež a sú v nej fajnové veci + teším sa na post z Fashion live :)

    ReplyDelete
  7. Nádherné kúsky a ako obvykle i fotky. Čo sa týka blogovania, teraz je tu opäť vysoká škola a človek si ani nestihne vydýchnuť. Naozaj na to nie je veľmi času a teda ťa naozaj chápem.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY o bieliacu zubnú kúru a dve bieliace zubné pasty

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, Katka! a som rada, že to človek dokáže pochopiť ;).
      a ďakujem pekne za pozvanie, určite sa zapojím! :).

      Delete
  8. burda :D to ešte existuje? ...máš dokonalý blog ! :)♥

    ladyminimalism.com

    ReplyDelete