DIY

if you're gonna be a homebody, we're gonna have a house party! diy mugs #2.

     Áno, opäť mám nový dizajn... Tentoraz plánujem zotrvať pri tomto čo najdlhšie, ak nie už natrvalo. Ale ako sa poznám, občas človek jednoducho potrebuje zmenu. Krok vpred, nasadiť vyššiu laťku, zmeniť svoj smer... Ale uznávam a viem, že to som vravela už pri predošlých, ale verím, že tentoraz sa mi to podarí ostať verná len jednému. Však dnes nie len o tom. Ranný budík v podobe hromobitia a bleskov nebeských paparazzov mi dal priestor na pustenie sa do kreácie vecí z môj DIY zoznamu. Tmavá obloha mi síce sťažila fotenie, však neodradila ma od pretvorenia krásne bielych hrnčekov. Jeden z nich ste mohli vidieť vo VIANOČNOM HRNČEKOVOM DIY v mojom challenge #30 DAYS OF CHRISTMAS. Fixky na pohári nakoniec nedržali, tak som odstránila posledné zbytky a použila ho opäť. Nesmierne rada "recyklujem" veci, opäť používam a dávam im novú podobu!

     Takže šup sa do roboty, je to ďalší tutoriál, ktorý zvládnu všetky ruky sveta. Stačí mať chuť, odhodlanie a poviem vám, čím viac chaoticky to spravíte, tým lepšie to vyzerá. A ak sa vám to nebude páčiť, môžte to odstrániť odlakovačom, však musí to byť ešte počas tvorby. Tiež, ak chcete, aby laky lepšie držali, prejdite tampónikom s odlakovačom na nechty povrch hrnčeka a následne utrite čistou utierkou. Výsledný efekt nechajte poriadne uschnúť. Máte krásny darček, či radosť v začínajúcich chladných upršaných jesenný dňoch!

     PIESEŇ ako stvorená na tento upršaný deň!


ENGLISH : Yep, I have a new design again... This time I want to stay with it as long as it will be possible, or forvever. But as I know myself, people just need change sometimes. Step forward, higher slat, change the direction... But I have to recognize and I know that I also have said the same things with former designs before, but I believe that this time I will be faithfull to this one. But today I do not want to talk just about it. The morning alarm clock of  squall and fleshes of heavenly paparazzi gave me the chance to create some things from my DIY list. The dark sky hinder my photoshooting, but it have not discourage me to remake this beautiful white mugs. You could see one of them in my CHRISTMAS DIY MUGS tutorial in my #30 DAYS OF CHRISTMAS challenge. The markers just did not withstand on the surface of the mugs, so I remove the rest of it and I used the mug again. I really like to "recycle" things, to use it again and give them a new look!

     So let's get to the work, it is another tutorial which all hands of the world can do. You just need the will to do it and I have to say that the more chaoticly you make it, the better it looks. And if you will not like it, you can remove the nail polishes with nail polish remover, but it has to be during your work. And if you want to the nail polishes to stick better, also clean up the mugs with the swab with nail polish remover on it and then just wipe it with some paper towel. Let the resultant efect dry well. You have wonderful present for someone, or just a pleasure in beginning cold and rainy autumn days!

     This SONG is perfect for the rainy day like this!


       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

23 Comments

  1. krásne! si veľmi šikovná :) tu u nás práve celý deň svieti slnko :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. v Prešove je furt inak ako na celom Slovensku :D.

      Delete
  2. Tak to je pecka! :) Super nápad a krásné provedení :)

    Ili Libertad

    ReplyDelete
  3. Wau, ten konečný efekt je strašne pekný :-) Super nápad :)

    ReplyDelete
  4. podarilo sa ti to krásne :) raz som tento efekt skúšala na nechtoch, ale niečo som asi spravila zle, lebo to vôbec nevyzeralo tak, ako malo :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. poviem ti, kým to vyzeralo tak pekne, musela som to pár krát odlakovať :D.
      ale pomáhala som si špáratkom a ťahala som hrnček po hladine, až potom to vyzeralo celkom k svetu :P.

      Delete
  5. Ochhhhhhh. Tak toto je nádherne a hlavne to nie je ani nejak drahé. :) veľmi sa mi to páči a určite sa tým nechám inspirovat pri darčeku kamarátke. Žiaľ, u nás doma by to nešlo keďže máme (chvalabohu) umyvacku a tak ib ako ozdoba - no urcite i tak je to pekné :)

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    ReplyDelete
  6. Tak tohle je skvělý nápad a vypadá to moc hezky. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  7. Wooow, tak toto je něco úžasného :) Velmi se mi to líbí, jsi skvělá :) Moc krásné fotky :)

    voguetheresa.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. vďak, fotky sa nakoniec podarili, aj keď bolo naozaj veľké šero... :).

      Delete
  8. super! z obyč hrnčekov si urobila krásne originály. moc sa mi to páči!:)

    ReplyDelete
  9. Jéé, to jsem ještě nikde neviděla, je to krásný!
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  10. Tak toto vyzerá neskutočne, naozaj sa ti to podarilo a myslím, že je to úžasný darček či už na narodeniny alebo Vianoce, hoci čo, pretože toto by potešilo naozaj každého a v akejkoľvek situácii ♡

    ReplyDelete
  11. tak tie sú naozaj super :) tento návod som už z iných stránok poznala ale zatiaľ som sa k vyskúšaniu naozaj neodhodlala

    ReplyDelete
    Replies
    1. je pravda, že som sa nechala inšpirovať, ale v tejto dobe je ťažké prísť s niečim novým. a hlavne rada sa nechám inšpirovať, človek aj tak nedokáže spraviť presne to isté :D. ale áno, aj mne dlho trvalo, kým som sa do toho pustila :P.

      Delete
  12. Kejmy, perfektní článek a ještě lepší tip. Určitě jej vyzkouším, je to jednoduché, ale přesto tak efektní a krásné. Jako dárek pr kamarádku ideální. Jsem ráda, že jsem na tvůj blog narazila, je opravdu moc hezký. Budu se sem ráda vracet, přidávám do oblíbených :) Věřím, že mě v mnohém budeš inspirovat :)
    CHIC Adriana

    ReplyDelete
    Replies
    1. ach, Adriana, tvoj komentár ma neskutočne potešil! ani nevieš, aká som rada, že si na môj blog nejak narazila!
      veľmi rada budem inšpirovať! ľudia ako ty sú mojim malým víťazstvom toho, čo robím. veľmi pekne ďakujem!!! ♥.

      Delete
  13. Tak ty jsou nádherné, originální, prostě super! :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  14. Musím povedať, že ja som to už dávnejšie robila a dopadlo to katastrofálne. Lak bol na stolíku proste všade a nešlo to dole. A trošku laku som mala aj v hrnčeku. :D Takže ja to pre istotu radšej už nejdem robiť. Inak tie hrnčeky vypadajú skvele! :-)

    http://style-makeup-tips.blogspot.sk/

    ReplyDelete