isn't this why we came? tell me if you feel it too! my sardinia vacation.

     Prešlo už pár teplých dní, odkedy som sa vrátila z krásnej týždennej dovolenky. Trvalo mi trošku dlhšie, kým som napísala tento článok, obzvlášť, kým som zredukovala a upravila fotografie do podoby takej, aby so sa o ne mohla s vami podeliť. Ak by vás zaujímalo, leteli sme lietadlom asi o piatej hodine rannej, dôkazom je ak FOTOGRAFIA, ktorú som pridala na môj INSTAGRAM spolu s ďalšími fotkami z dovolenky. Let trval niečo viac ako hodinu. Pristáli sme v najväčšom meste na Sardínii - CAGLIARI, odkiaľ sme následne šli ešte asi 40 minút autobusom do rezervácie CALASERENA VILLAGE, kde sme boli ubytované. Bol to veľký komplex štvorhviezdičkového hotela BLUESERENA s bazénmi, obrovskou hotelovou reštauráciou, detskými kútikmi, hojdacími sieťami, mini zoo a rýchlou cestou k neďalekej pieskovej pláži. Poviem vám, týždeň mi bol naozaj krátky, pretože sa človek nestihol aklimatizovať. Jedlo bolo božské, moja alabastrová pokožka nabrala na farbe a pamäťová karta na fotoaparáte sa plnila krásnymi fotkami. Dnes tu mám pre vás pár z nich. Vybrala som tie najkrajšie a verím, že sa prostredníctvom nich budete cítiť, ako keby ste tam boli so mnou.

     Neodpustila by som si nepridať vám PIESEŇ a určite sa nezabudnite zapojiť do prebiehajúcej GIVEAWAY o krásnu úplne novú kabelku, ktorú do súťaže venovala spoločnosť DEICHMANN!


ENGLISH : A few warm days have passed till I have come back home from beautiful one-week vacation. It took me a little bit longer to write this article, especially till I reduced and edited all those photographs to the form I can share with you. If you would like to know, we flew there by airplane about five at the morning, the proof is the PHOTOGRAPH, which I added on my INSTAGRAM togeter with another photographs from the vacation. The flight lasted a little longer than one hour. We landed in the largest city on Sardinia - CAGLIARI, from where we then went by bus about 40 minutes to the CALASERENA VILLAGE complex, where we stayed in the hotel. It was the huge complex of the four-stars BLUSERENA hotel with swimingpools, large hotel-restaurant, kid's playground, hammocks, mini zoo and the quick way to the nearest sand beach. I have to say you, that the week was too short for me, because I just did not have time to accclimatize. Food was great, my alabaster skin scooped on the color and my memory card fill with beautiful photographs. Today I have for you a few of them. I chose those the most beautiful ones, I believe that you will feel like you are there with me through these photographs.

     I will not forgive myself if I will not add you the SONG and certailny do not forget to join to the ongoing GIVEAWAY of the new beautiful handbag, which the DEICHMANN company gave to the competition!

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

23 Comments

  1. Nádherný fotky :) Doufám, že sis to užila!

    Simply Janet

    ReplyDelete
  2. wau :) ja už som nebola pri mori 8 rokov, lebo vždy sa nájde niečo dôležitejšie kam treba peniaze investovať alebo neni čas :)) ale ako vidím, o rok už musím niekam ísť :))

    ReplyDelete
  3. Tam muselo být krásně :) Moc hezké fotky :)

    Ili Libertad

    ReplyDelete
  4. nádherné.. muslelo byť tam naozaj krásne :) jaj, ja som nikdy nebola, ale užívala som si krásu Liptova, Hontu, teda nášho Slovenska :)

    ReplyDelete
  5. Jéé, krásné fotky, nejradši bych teď hned zase někam vyrazila :)) upřímně mě také nikdy týden nestačí, potřebuji aspoň dva :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, nestačil, tiež by mi bolo treba aspoň dva týždne, ale čo už, občas sa treba "uskromniť" :D.

      Delete
  6. prekrásne fotky, muselo tam byť nádherne :)

    ReplyDelete
  7. Krásné fotky! O to víc mě mrzí, že už končí prázdniny, ještě bych někam vyrazila, když to tak vidím :)

    ReplyDelete
  8. na tento post som sa tešila odkedy si ho spomenula vo vlaku a konečne som sa dočkala :D fotky sú prenádherné! :)

    ReplyDelete
  9. Nádherné fotografie! :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk

    ReplyDelete
  10. Nádherné fotky! :) muselo to tam být vážně krásné. :) vždycky když vidím takové fotky tak si říkám, že je škoda, že jsem nikde u moře nebyla.

    ReplyDelete
  11. Vidím že si si to užila!:) Prekrásne fotky, ďakujem že aspoň touto cestou sme sa aj mi mohli dosttať na toto miesto :))♥

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  12. Vyzerá to naozaj super :) Určite si si dovolenku poriadne užila a aspoň si si trocha pred školou oddýchla :)

    Blog by Katy :-* ala Čo je dobré to musím mať - každý deň nový príspevok :)

    ReplyDelete
  13. Ty jo to jsou nádherné fotky !!! Tam dáváš nějaký filtr ???

    www.lucieglam.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. používam internetové upravovače :).
      ale chystám sa napísať článok o úprave fotiek a také moje malé rady, ako na to aj na blogovanie :).

      Delete
  14. Budu ráda když se přidáš na můj blog:)
    Jsem novou čtenářkou!

    ReplyDelete
  15. Hezké fotky! Muselo tam být super!))

    ReplyDelete
  16. skvele fotky:)

    http://www.bridgeofmemories.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Wow, prekrásne fotky. Tak rada by som sa znovu niekde k moru pozrela, nechcem, aby leto skončilo :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    ReplyDelete
  18. Och, krásne fotky! Len včera som prišla domov a už opäť by som niekde cestovala. A pri pohľade na tvoje fotky...už som zbalená! :D ;)

    Vladies

    ReplyDelete
  19. Máš moc pěkné fotky. Vypadá to tam na pohodovou dovolenou. Dost mi to připomíná Chorvatsko kde jsem byla nedávno a ze kterého mám stále živé vzpomínky. Nevím proč, ale mám tyto lokality prostě ráda. Mnohem více než třeba Egypt nebo Španělsko. Ještě Francie se mi docela líbí :-)

    ReplyDelete