i wish my heart would stop, i wish my heart would stop beating me up.

     Chcela som sem napísať niečo pekné, milé, inšpiratívne... Však nedokážem premýšľať v tomto neznesiteľnom teple. Dokonca ani tvoriť, pretože mám naliate prsty na rukách a taktiež aj chodidlá. Len tak sedím a čumím na telku. Celý deň premýšľam nad konšpiráciu múdrych slov. Jediné, čo mi blúdi hlavou sú nadávky na to mizerné teplo a ľútosť nad tým, že patrím medzi tých "chudákov" bez klímy... Však určite vám dnes poviem troch víťazov, teda tri víťazky, poslednej letnej GIVEAWAY. Neviem akou náhodou, ale RANDOM vybral tri Zuzky, ktorým predčasne prajem všetko najlepšie k meninám. Šťastnými číslami sa stali čísla 8, 40 a 76. Šťastné dámy skrývajúce sa za týmito číslami sú ZUZANA A., ZuZu a ZUZANA ZELIENKOVÁ. Týmto vám gratulujem, kontaktovať vám budem prostrednictvom emailu. Ďalšia GIVEAWAY bude už čoskoro!

     Dnes už len pár slov k outfitu. Jemné pastelové farby sú mojou neoddeliteľnou súčasťou. A tak som miesto krémových, siahla po jemne-žltých CONVERSE-kách, ktoré som do outfitu venoval eshop TAKEMORE. Doladila som ich k roztrhaných džínam, ktoré som si takto "zničila" úplne sama... Bol to zámer, pretože 'ripped jeans' sú teraz poriadne 'in'. Tak ako slnečné okuliare každého druhu. Hlavne bezpečne s dobrým UV filtrom. Tieto ČIERNE WAYFARER OKULIARE nájdete na stránke LETNÝ HIT. Už len krásny úsmev, dobrá PIESEŇ v  SONY slúchadlách a na dnes sa s vami lúčim s prianím krásneho zvyšku víkendu!


ENGLISH : I wanted to write you something nice, sweet, inspiring... But I just can not think in this unbearable hot weather. Even create because I have my hand-fingers are slewed and also my feet. I just sit on the floor and I stare at the TV. I think about conspiracy of smart words the whole day. The only thing which wander by my head are abuses on that miserable hot and the sorrow of that I am a part of those "wretches" without air conditioning... But I will certainly say you about three winner of my last summer GIVEAWAY. I do not know about such accident, but RANDOM picked there girls with name of Zuzana, to which I untimely wish a happy nameday. The lucky numbers are number 8, 40 and 76. The lucky ladies hidden under those numbers are ZUZANA A., ZuZu a ZUZANA ZELIENKOVÁ. I would like to congratulate to all of you, I will conctact you by email. Another GIVEAWAY will be so soon!

     I also would like to write you just a few words of this outfit. Soft pastels colors are my inseparable part of myself. And so I bought lightly-yellow CONVERSE instead of beige ones, which TAKEMORE eshop developed to my outfit. I tuned them to the ripped jeans which I destroyed by myself... It was mentioned to be like that, because 'ripped jeans' are 'in' these days. So as the sunglasses of every kind. Especially safely with good UV filter. You can find epecifically You can find this BLACK WAYFARER UNGLASSES on LETNY HIT eshop. Just beautiful smile, good SONG in SONY headphones and I am saying goodbye with the wish of pretty nice rest of the weekend!

SUNGLASSES - LETNÝ HIT / HEADPHONES - SONY / SHIRT - JAKE*S / WATCH - BIJOUBRIDGETT / BRACELETS - DIY, CCC / JEANS - DIY & MAC / SHOES - CONVERSE by TAKEMORE

       
ON THE PHOTOS: KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, senior.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Panebože, panebože ty džíny! :D mám hysterák, hrozně ti to sluší :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  2. Jéé, já vyhrála. To je super! Díky moc:)

    ReplyDelete
  3. Ta košeľa je krásna :3

    http://nicolettelear.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. amazin look sweety!!))) xoxo

    ReplyDelete
  5. Wow :-) Vyhrala som! :-) Ďakujem veľmi pekne :-)

    ReplyDelete
  6. parádní pohodový outfit:)

    ReplyDelete
  7. Vtipná náhoda! :D
    Outfit vypadá božsky! <3

    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Jeej ja som vyhrala hahaha dakujeeem :) inak ten outfit je naozaj bohovský, pastelove farby s tými džínsami že wau ♥ pastelové farby ja môžem

    ReplyDelete
  9. Outfitík je naozaj nádhorný. Veľmi ti to svedčí, hotová kočka z teba :)

    Budem veľmi rada, ak si pozrieš môj adrenalínový let na FLYBOARDE (TU) :) nájdeš tam aj video, ako sa mi darilo :)

    ReplyDelete
  10. N8dherně barevný street look ♥

    ReplyDelete
  11. Parááádní outfit! :)

    ReplyDelete