want a happy life? don't look for what you don't want to find...

    Túlam sa blogmi, prechádzam si jeden za druhým. Milujem tieto chvíle, človek naberá inšpiráciu, spoznáva kultúru, ktorej je súčasťou už takmer 4 roky! Všade, kde sa zastavím, všade niekto má nejaký pekný SUMMER WISHLIST... Tak som začala rozmýšľať nad tým, po čom túži moje srdiečko. A rozhodla som sa spraviť tiež jeden! Je však pravda, že som človek, ktorý radšej zájde do sekáča a kúpi si niečo, čo sa mu páči. Nevýhoda secondhandov je, že ak človek zaváha a neprivstane si na novú kolekciu, veľa mu toho neostane. Ale ak premýšľate tak šialene ako ja, tak potom nakupujete letné kúsky v zime a tie zimné v 30-stupňových horúčavách. Práve vtedy nikomu /teda, okrem mňa/ nenapadne kúpiť si vianočný sveter. Dokonca ich tam vtedy bolo asi päť! Takže tvorba tohto wishlistu je pre mňa ozajstné zamyslenie sa nad tým, čo už mám a čo mi naozaj treba.

     Takže po dlhom hľadaní som poskladala pár kúskov oblečenia, ktoré ešte chýbajú v mojom šatníku, a ktoré by som toto leto túžila mať na sebe. Jedným z takýchto kúskov sú aj maxi šaty. Už som si nejaké vyhliadla, tiež idem zlepšovať moje šicie zručnosti. A keď už sme pri tom, tak ani jedno zaujímavé DIY kimono nesmie toto leto chýbať v mojej skrini. Chystám sa na dovolenku k moru a tak mi napadlo jedno si spraviť. Uvedomila som si, že mám na to úplne úžasný kus látky, už len kúpiť strapce a hor sa do tvorby. Určite očakávajte článok! Ďalej sa vám môžem pochváliť kúskami, ktoré sú už vlastne na ceste od stránky JOLLYCHIC. Sú to čierne LODIČKY, slnečné OKULIARE a origami NÁHRDELNÍK. Tiež sa môžte tešiť na malé prekvapenie, ktoré sme si spolu pre vás prichystali. Ako môžte vedieť, srdiečka sú mojou neoddeliteľnou súčasťou a po košeli s takýmto motívom túžim už naozaj dlho! Myslím, že niečo podobné som videla v GATE. A ak ju tam už nemajú, tak sa obrátim sama na seba a opäť sa naučím niečo nové! Tak tu mám CONVERSE TENISKY vo farbe šampanského, ktoré by krásne oživili nejeden môj letný outfit! Nájsť ich môžte na stránke TAKEMORE.NET a ak všetko pôjde tak ako má, budem sa v nich čoskoro prechádzať teplými letnými večermi mestom... No a nakoniec som si nechala kozmetiku, na kokosový balzám na vlasy od značky SWISS O•PAR som narazila náhodou v DM-ku. Chystám sa ho kúpiť a vyskúšať, keď sa mi minie môj LOCKEN SPÜLUNG od značky BALEA, o ktorom som básnila v článku o starostlivosti o moje kaderie. Článok si môžte prečítať TUTO. A ešte KOKOSOVÝ OLEJ, o ktorom som si veľa prečítala. Človek tento produkt využije naozaj na všetko! Ale ja by som ho najradšej vyskúšala na podporu mojich vlasov pri silnom slnečnom žiarení. Tiež je to skvelá vec na pokožku po opálení a výživné aj ako balzam na vysušené pery!

     Opäť som sa nejak rozpísala, ale nevadí mi to, práve naopak! Som rada, že som opäť našla slová, ktoré sa píšu takmer samé... Ale aby som vás neunudila mojimi žvástami, tak už len letnú PIESEŇ a nezabudnite mi v komentároch spomenúť, aké sú vaše priania na toto leto, či ktorým trendom tejto sezóny ste prepadli aj vy. 


ENGLISH : I am roaming blogs, I am going through one by another. I love moments like these, you get inspired, you get to know the new culture, which I am a part of for almost 4 years! Wherever I stop to look, the blogger has some pretty SUMMER WISHLIST... So I have started to think about stuff, which my heart desires for. And I decided to make one, too! It is true that I am a type of person who rather goes and buy something what I really fall for in secondhand. The disadvantage of shops like this is, that when you hesitate and you do not get up earlier for the new collection, there will not be the best pieces anymore. But if you think such crazy like me, you would buy summer clothes in winter and winter clothes in 86-degrees Fahrenheit heat. Right in that time noone /well, except me/ thinks about buying the Christmas sweater. Even I have found about 5 of them there! So the creation of this wishlist is truly reflection for me, thinking about what I already have and what I really need.

     So after a longer searching, I got together a few pieces of clothes, which is still missing in my closet and which I would really like to wear this summer. One of the pieces like this is long dress. I have already found one, I am also going to progress my sewing skills. And when we are at this topic, also one pretty DIY kimono can not be missed in my wardrobe. I am going to spend a week of my holidays at the beach, so I had an idea to make one. I realized that I have the perfect piece of fabric for this, I just have to buy the tassels and get to the work. You can certainly look forward to the article! Next I would like to show you off the stuff I have already ordered from the JOLLYCHIC eshop. The pieces are the black PUMPS, SUNGLASSES and origami NECKLACE. You can also look forward to a little surprise which we have prepared together for you. As you should know, hearts are my inseparable part of myself and I long for the shirt like this for a really long time! I think that I have seen something like this piece in GATE. And if they do not already have it, I will rely on myself and I will learn something new again! Then we have here the CONVERSE SNEAKERS in champagne-color, which would bighten a lot of my summer outfits! You can find them on TAKEMORE.NET website and if everything goes well, I will walk the warm summer streets soon wearing them... And I leave the cosmetics for the end of my wishlist, I randomly find the coconut hair-balm from SWISS O•PAR in DM drugstore. I am going to buy and try it when I will use up my lovely LOCKEN SPÜLUNG from BALEA, which I have mention you in the article about taking care of my hair. You can find the article HERE. And also the COCONUT OIL, I have read about alot. You can use this product for everything! But I would like to use it for nutritional support of my hair during summer and strong sunlight. It is also good for skin after sunbathe and also used as a balm for dried lips!

     And I have written much more as I had thought again, but it does not bother me! I am so glad that I found words again, which is written almost by itself... But for not to get you bored by my drivels, I have here for you just the summer SONG and do not forget to write me down in comments your wishes for this summer, or which trends of this season got you, too.

        
PICTURES BY : KEJMY & INTERNET.

You Might Also Like

10 Comments

  1. Veľmi som zvedavá na Tvoje nové kimono a po nejakých ďalších maxi šatách už aj ja poškuľujem. Mám vyhliadnuté pruhované, tak dúfam, že sa mi ich podarí kúpiť. :-)
    Budem rada, ak sa zapojíš u mňa na blogu do prebiehajúcej súťaže s témou "Farebné leto". Máš pekné outfity, tak jeden letný od Teba z dovolenky určite bude stáť za to!
    Katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  2. Do Conversek určitě investuj:) Já si je letos pořídila v klasické bílé a jsem s nimi maximálně spokojená! Nejdříve jsem měla celkem dost pochybností ale teď toho vážně nelituji:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mám veľmi dobré skúsenosti Vans-kami, tie boli vždy skvelou investíciou ;), ale dám na tvoju radu, ďakujem veľmi pekne! :).

      Delete
  3. Ta košile se srdíčky..krásná!!!
    A já vlastně ani žádný summer wishlist nemám..nějak nic nepotřebuji..všechno mám, jsem šťastný..možná jen další dovolenou =D..

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  4. Taky už bloguju skoro 4 roky, ale wishlist jsem si za tu dobu ještě nikdy neudělala, tak řeba časem :)). A ty lodičky jsou boží, taky nějaké teď potřebuju a někde jsem teď i četla, že kokosový olej je dobrý i na opalování, i když teda já bych se to bála risknout s mým slabým fototypem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wishlisty nerobím často :). za tie 4 roky ich tu môže byť tak maximálne 8 :D.
      nie som vyhradená na takýto druh článkov, tiež si veľmi nerobím zoznamy prianí, ale občas mám jednoducho chuť aj na také, a ako som napísala v článku, slová sa píšu samé a baví ma to, takže je to tu :P.
      a áno, zistila som, že nemám žiadne jednofarebné jednoduché lodičky... teda, jedny mám, ale sú mi veľké, takže ich asi dám na predaj :).
      a kokosový olej je dobrý na všetko! ale súhlasím, na to aká som biela sa radšej spoľahnem na nejaký opaľovací krém :D.

      Delete
  5. Pekný wishlist :) Práve včera som si objednala dve kimoná, a neviem sa dočkať kedy prídu. A maxi šaty sú super tiež :)

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
  6. Když jsem v sekáči tak jsem na tom podobně :-D Jinak taky miluju tu pohodičku u notebooku a pročítání jiných blogů :-)
    A wishlist super, hlavně ty kulaté brýle a zajímavé lodičky ;-)

    ReplyDelete
  7. Maxi šaty sú super! Už sa na nich teším kedy ich skombinuješ v outfite :)
    Môj BLOG /KLIK/

    ReplyDelete
  8. Hezký wishlist, ty černé šaty se mi líbí nejvíce..

    ReplyDelete