i know that i can find somebody, you won't ever find nobody else like me...


     Mám po skúškovom! Teda, aspoň na tento školský rok... Tí, ktorí máte možnosť navštevovať vysokú školu, asi viete, ako to chodí. Však moja škola sa cez letné prázdniny úplne zatvorí a niet tam ani nohy. Takže zvyšné dve skúšky mi ostali až na september. Aspoň mám dva mesiace prázdnin pred sebou! Tiež ma dnes prišli navštíviť moji rodičia. Máme v pláne spraviť si malý-rodinný predĺžený víkend, ktorý sa začal už dnes návštevou IQLANDIE v Liberci. Skvelé miesto pre nadšencov "ako to funguje", spravené pre rodinnú zábavu. Musím uznať, že som bola aj v lepšom vedeckom svete a to v Londýnskom NATIAONAL HISTORY MUSEUM, ktoré je ešte k tomu aj zadarmo. Však na naše pomery to boli naozaj skvelo strávené dve hodiny a hlavne, moji rodičia so mnou neboli v Londýne, takže nemali s čím porovnávať. Inak, môj Londýnsky video-skill, ešte so starým fotoaparátom a ryšavými vlasmi, ste mohli vidieť pred viac ako dvoma rokmi TUTO...

     Postupne čítam vaše komentáre pri GIVEAWAY, ktorá, mimochodom, práve prebieha na blogu. Ďakujem za vaše vyjadrenia, určite sa nechám inšpirovať! Plánujem písať niečo viac o kozmetike, ale nie som typ na obyčajné recenzie typu - čo produkt obsahuje, aké má účinky a podobne. Skôr sa s vami rada podelím s produktami mne vyhovujúcimi, a aké mám s ním zážitky. A keď už vravíme o zážitkoch, aj s tými by som sa s vami rada viac podelila, však môj život je celkom nuda, keďže ho trávim väčšinou v škole v ateliéri. Ale ten najhorší semester mám už za sebou, takže verím, že mi speje k lepším časom!

     A ešte, dnes tu mám pre vás malú letnú inšpiráciu outfit-ov, ktoré by som si ja rada určite obliekla! Pri tvorbe takýchto koláži až tak veľmi nehľadím na to, čo je v móde. Určite tu môžte vidieť strapce, jasné pastelové farbičky, naturálne vzor, klobúky, overál, či sandálky a jemné doplnky. To všetko patrí k hitom tohto leta, však radšej sa s vami podelím o vlastný štýl a nápady, ako napríklad zladiť niečo, čo možno aj vy vlastníte vo svojich šatníkoch. Tiež je dosť možné, že ma v niečom podobnom možno uvidíte v najbližších OUTFIT článkoch...

     Dnes som sa nejak rozpísala, už len jedna sladká PIESEŇ a na dnes by to bolo všetko!


ENGLISH : I pass all of my exams! Well, almost all, but I am done for this school year... Those who has an opportunity to go to some college, probably knows how it goes. But my school is closed for the whole summer. So those last exams remains me on September. At least I am going have two months of holidays! Also my parents came to visit me today. We have plan to make a small-family extended weekend which has started today with visiting of IQLANDIA in Liberec. Amazing place for those who likes "how it works" stuff, made for family fun. I have to admit that I have been in better science world, in London's NATIAONAL HISTORY MUSEUM which is even for free. But it was amazingly spent two hours in this country conditions and mainly, my parents were not in London with me, so they have nothing to compate with. Otherwise, you could see my London video-skill with my old camera and redhead two years ago HERE...

     I gradually read your comments at my last GIVEAWAY which is currently ongoing on the blog. Thank you for all of your statements, I will certainly be inspired by them! I am planning to write something more about cosmetics, but I am not the type of ordinary reviews like - what the product contains, which efects the product has and so on. I would certainly like to share with you the products I am satisfied with and my experiences with it. And while we speaking about experiences, I would also like to share with more of them, but my life is quite boring, whereas I spent almost my whole day in school ateliers. But I have over with the hardest semester, so I believe in better times!

     And also, today I have here for you my inspiration of summer outfits, which I would certainly like to wear! I do not follow the seasonal trends so much during the creation of such these collages. You can certainly see here the tassels, pastel colors, natural patterns, summer hats, jumpsuit or sandals and gentle accessories. All of this belongs to this year summer trends, but I would rather share with you my own style and ideas, for example how to tune something you may have in your closet. It is also quite posible that you will see me in something similar like this in next OUTFIT articles...

     I somehow unwind today, just another sweet SONG and it would be all from me today!


        
PICTURES BY : KEJMY & INTERNET.

You Might Also Like

11 Comments

  1. Ta dlouhá pleťová sukně je krásná! :)

    ReplyDelete
  2. dlhé vzdušné overaly a maxi sukne sú na leto úžasné :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. krásný článek :) ta růžová sukně na posledním obrázku je dokonalá, i to bílé tričko! :) a mám to stejně, taky většinou ani nehledím na to, co je v módě, prostě si vezmu, co se mi líbí :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. Ahojky!!! Jsem ráda, že jsem tě našla. Protože ti chci říct. že mám nový blog.

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Skvělá inspirace! V poslední době se mi strašně moc líbí věci s potiskem džungle nebo tropických rostlin:3

    ReplyDelete
  6. Tie dlhé biele šaty na druhej koláži sú úžasné :) ako stvorené na leto. A gratulujem k ukončenému skúškovému :)

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
  7. Gratuluji k úspěšnému zkouškovému a závidím prázdniny :)
    Kombinace sukně a neMoschino trika je bezkonkurenční!

    The decadence of decay

    ReplyDelete
  8. Ta dlouhá sukně je perfektní! :) Také se mi moc líbí palmový overal :)) A gratulujii :))

    ReplyDelete
  9. Gratuluji k zaslouženému volnu, konečně, co? To je paráda :)))). Overal chci taky nějaký, ale ještě jsem nenašla ten správný, co by mi ihned padl do oka :)

    ReplyDelete
  10. Gratulujem! :)) Ten overal na prvej koláži je absolútne nádherný, ako aj všetko ostatné. Chcela by som si na leto kúpiť nejakú maxi sukňu, no ešte som nenašla "tú pravú" :( :))

    Pozývam ťa na giveaway na mojom blogu!
    DominicaLand

    ReplyDelete
  11. Kejmy, ten prvý zeleno-biely overal je úplne top! Ten by som nosila od ráno do večera ! A farba doplnkov je tiež skvelá :)

    Betty
    http://glitteringdreams.com

    ReplyDelete