with her wine-stained lips, yeah, she nothing but trouble... happy birthday to me!


     Dvadsaťjeden. Je to len číslo. Alebo len označenie poslednej verzie môjho ľudského systému? Presne pred toľkými rokmi som prvý krát uzrela svetlo sveta... Ešte pripočítajme pár hodín a... Však rada by som poznala odpoveď na moju otázku - prečo ten čas tak rýchlo letí? Ešte prednedávnom som sa hrala s kamarátmi na schovávačku. Ešte pred pár rokmi som sa rozhodovala, na ktorú strednú pôjdem. Nebolo to tak dávno, čo mi dali dole rovnátka. Tiež mi to nepríde, že prešlo toľko času, čo som dostala prvú pusu... Medzitým som stihla navštíviť Londýn, spraviť vodičský preukaz, zmaturovať a dostať sa vysokú školu, ktorú tak nesmierne milujem... O tej spravím článok niekedy v priebehu tohto mesiaca. Však teraz tu sedím, ťukám do klávesnice a rozmýšľam, ako sa ten čas nezastaví. Dnes som sfúkla svoju 21. sviečku na torte, dnes som dosiahla vek, ktorý ma robí oficiálne "dospelou" už aj v ostatných štátoch tohto sveta.

     Inak, okrem mojej úvahy o "starobe", určite čakáte na meno víťazky z poslednej GIVEAWAY. Ako určil môj kamarát RANDOM, je ňou číslo 1. Pod týmto krásnym číslom sa skrýva LEA, ktorej týmto gratulujem a určite ťa budem kontaktovať emailom. Tiež ma na FACEBOOK-u oslovila RADKA s prosbou o DIY na kvetinovú čelenku. Dnes som už kúpila niekoľko hlavičiek bielych ruží. Pustím sa do článku, keď sa vrátim späť do Liberca.

     To by bolo na dnes asi všetko. Ak by ste mali záujem o recept tohto skvelého čokoládovo-mandľového koláčika, dajte vedieť. Ešte sexy PIESEŇ, ako vždy a malé sebecké "všetko najlepšie" mne a všetkým, čo majú dnes narodeniny!


ENGLISH : Twenty one. It is just a number. Or just a label of the last update of my human system? I saw the light of the world for the first time right before so many years... Just add a few hours and... But I would like to know the answer of my questin - why the time passes so fast? Just recently I was playing hide and seek with my friends. Just a few years ago I was trying to decide on which high school I want to study. It was not that long when I used to have the braces on my teeth. Also it does not seem like so much time has passed since I have got my first kiss... Meanwhile I have visited London, I have gotten my driving lessons, I graduated and I left my grammar school and I got to university which I love so much... I will write an article about it till the end of this month. But I am sitting right here - right now, I am tapping to my keyboard and I am thinking about how the time is never going to stop. Today I blew my 21st candle on my birthday cake, today I reached the age which makes me already officialy "adult" also in other states of the world.

     Otherwise, except of my speculation about "old age", you certainly wait for the name of the winner of my last GIVEAWAY. My friend RANDOM determined the number 1. Lovely LEA is hiding under this beautiful number, to which I congratulate and I will certainly write you an email. Also RADKA asked me on FACEBOOK for DIY of the floral headband. I have already bought a few little heads of white roses. I will embark to create it when I get back to Liberec.

     It would be all from me today. If you would like to get a recipe of this delicious chocolate cake with almonds, just let me know. Just sexy SONG as always and a small selfish "happy birthday" to me and to all of you who has your birthday today!


       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

6 Comments

  1. Krásný dort a krásných 21. Dovol mi alespoň touto cestou popřát všechno nejbáječnější k narozeninám!
    A za recept se hlásím, mandle a čokoláda, to je moje ^_^

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  2. Kejmy, všetko najlepšie prajem:)
    DanyLoveLife

    ReplyDelete
  3. Všetko najlepšie k narodkám! :) Víťazke GA gratulujem. ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Trosicka oneskorene preju vsechno nejlepsi :)))))))

    ReplyDelete
  5. Jej ďakujem! :) veľmi si ma potešila ! ^-^ oneskorene ti prajem ešte všetko najlepšie ! :)

    ReplyDelete
  6. Všetko najlepšie želám aj ja :) Recept rozhodne napíš, určite je super. A čo sa týka starnutia, to tvoje má ešte čas. Možno si o tom napíšeme tak o 10 rokov :D

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete