i'm hurting, baby, i'm broken down. i need your loving, loving i need it now.


     Vyrástla som v malom meste. Keď začal padať dážď, sadla som si k oknu, hľadela naň. Snívala som o tom, čo by mohlo bude a či na sklonku svojho života budem šťastná. A keď motýľ odletí, ďaleko za hory, prídem domov a budeš sa diviť, ako rýchlo som vyrástla, čím som sa stala a to, že nemusíš ísť ďaleko na to, aby si mohol snívať. Ja snívam... Snívam o krásnom slnečnom dni, plný trblietavých malých motýľov. Modrá obloha, modrý jas na mojich šatách... Viem, že svet nie je rozprávka, však občas, každú noc zaspávam s jednou v mojej mysli. Je o ľudskej dôvere, ženskej krehkosti, mužskej statočnosti. V mojom rozprávkovom svete má ľudský príbeh šťastný koniec.

     Dnes tu mám pre vás jarný kúsok tohtoročných "trendov". Káro je stále "in" a tiež moja, naposledy spomenutá, DIY kabelka s "krídlami"... Tiež nezabudnite na GIVEAWAY. A ako vždy, PIESEŇ ako čerešnička na záver!


ENGLISH : I grew up in a small town. When the rain started to fall down, I just sat on my window, I stared out to the rain. I dreamed of what will I become and if I would end up happy in the end of my life. And when the butterfly flies away, far behind the montains, I will come home and you will wonder how fast I grew up, what I had become and that you can not go so far to keep dreaming. I dream... I dream about a beautiful sunny day full of a small glitter butterfiels. The blue sky, the blue shine on my dress... I know that the world is not the fairy tale, but sometimes, every night I fall asleep with one in my mind. It is about the human confinence, female brittleness, male bravery. In my fairy world the human story has the happy ending.

     Today I have here for you the spring piece of this-year "trends". The check is still "in" and also my, last mentioned, DIY handbag with "wings"... Also do not forget to the GIVEAWAY. And, as always, the SONG as the cherry to the end!


HAT - EBAY / BLOUSE - PERSUNMALL / WATCH - EBAY / HANDBAG - DIY / PANTS - ZARA / SHOES - C&A

       
ON THE PHOTOS: KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, senior.

You Might Also Like

16 Comments

  1. Super! Vyzerá to vážne úžasne :)

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
  2. Napsala jsi to krasne a krasne i vypadas :-)

    ReplyDelete
  3. adorable tomboy outfit, darling!!)) happy easter)))) xoxo

    ReplyDelete
  4. Myslela som že ryšavé vlasy ti sedia najviac, ale s týmito si tiež úplne nádherna :) a super outfit 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, ďakujem naozaj! cítim sa s tmavými vlasmi dobre. tiež som si myslela, že to nebude vyzerať až tak dobre a myslela som si, že sa hneď vrátim späť k ryšavej, ale som naozaj spokojná. a konečne nevyzerám ako 16 ročná, ale aspoň bližšie k svojmu reálnemu veku :D :).

      Delete
  5. Tobě ty vlásky sluší opravdu na všechny způsoby! :) Krása!

    ReplyDelete
  6. Kejmy,vyborne cele!! Si ozdobou nasho maleho mesta ;)!!! Prosim ta,das mi link na klobuk? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh oh, až tak? ale čo si! :D. však ďakujem veľmi pekne!!!! :).
      určite, nie je problém, klobúk, ktorý som si objednala nájdeš TUTO. problémy s objednávkou som nemala, je to čína, čiže je trošku menší mojej hlave, ale aspoň ho môžem nosiť tak, ako ho nosím :P.

      Delete
  7. Moc ti to sluší, ten klobouček je super :)

    Jak šetří shopaholici :)

    ReplyDelete
  8. si krásna a outfit je dokonalý, veľmi sa to k tebe hodí :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  9. To psaníčko je úžasný a líbí se mi i halenka, krása :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  10. to psaníčko sa ti fakt moc podarilo. pekne pasuje do tohto outfitu!
    DanyLoveLife

    ReplyDelete
  11. Hezká slova a parádní psaníčko!!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  12. krásne! <3 <3 <3 <3 <3

    ReplyDelete