and I got that red lip classic thing that you like... my birthday wish list.


     Som chorá. Teplota, bolesť hrdla, upchatý nos... Cítim sa tí ľudia z reklamy na lieky... Ale dnes nie o tom. Moje narodeniny na neodkladne blížia. Pomaly rozmýšľam nad drobnosťami, ktoré stále chýbajú v mojom šatníku. Mojou momentálnou obsesiou sú klobúky a jeden krémový z EBAY by padol ako uliaty mojej tmavej kučeravej hlavičke. Tiež krásne nude lodičky, tohtoročná sezónna nutnosť a jeden z nadčasových kúskov, ktorý by nemal chýbať ani v jednom šatníku. Dostať nejaké to funny tričko, konečne si doprať niečo nové z kozmetiky, kúpiť si pekné spodné prádlo... Našla som tutoriál na ušitie si vlastnej čipkovanej soft podrpsenky, možno sa tu objaví aj nejaké to DIY. Ďalší obal na telefón by potešil aj môj milovaný mobil... Jeden som si už objednala z britského internetového obchodu HEAD CASE. Potešili ma ako rýchlym doručením, tak presnosťou objednávky. Nájdete tam obaly od výmyslu sveta, či si navrhnete svoj vlastný! A milým prekvapením by pre mňa bolo, ak by som dostala kyticu krásnych tulipánov. Som človek, ktorý má rád výstrednosť a ruža je pre mňa len ďalším kvetom, tak povediac, pre babičku... Je toľko nádherných a zaujímavých kvetov a ja dostanem stále "len" ružu... Nevravím, že ruže nie sú krásne, ale je to už nuda a čoho je veľa, toho je dosť!

     A moja druhá obsesia s Taylor Swift a jej novým SINGLOM.


ENGLISH : I am ill. I have a higher temperature, my throat hurts, I have a stuffy nose... I feel like those people from advertisement for medicines. But I do not talk about it today. My birthday are immediately comming. I slowly think about some trifles which are missed in my closet. My curently obssesion are hats and the creamy from EBAY would perfectly fit to my little dark curly head. Also the nude pumps, this year seasonal need and one of the timeless pieces, wich also would not be missed in any closet. I would like to get some funny t-shirt, I would like to finally buy a new cosmetics, I would like to also buy some pretty underwear... I found a tutorial how to sew your own soft laces bra, you may look forward to some DIY. Another phone case would also pleased my mobile phone... I have already ordered on from British eshop HEAD CASE. They pleased me with fast delivery and also with accuracy of my order. You can find there covers of your mind - a lot of beautiful ones, or you can desing your own! And a bouquet of tulips would be a pretty nice surprise for me. I am a type of person who likes extravagance and a rose is just another flower, somehow said, for my grandma... There are a lots of wonderful and incredible flowers outthere and I always get "just" the rose... I do not say that roses are not pretty, but I am bored and it is enough of them for me!

     And my another obssesion with Taylor Swift and her new HIT.



       
PICTURES BY : KEJMY & INTERNET.

You Might Also Like

8 Comments

  1. Lodičky jsou nádherný, nějaký takový bych taky chtěla, ale říkám si, že bych si zlomila nohu asi hned za rohem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne to iste si hovorím, pretože žijem v Liberci, čo je samý kopec a mačacie hlavy! (kamenné kocky, ak by niekto nevedel, o čom vravím...), takže behať v tomto do školy... :D.

      Delete
  2. Ty botky jsou nádherné, ale buď bych je zničila já, nebo by zničily ony mě :D A diy určitě přidej :)) A tulipány jsme si koupily s mamkou k MDŽ, takové krásné fialové a je to příjemná změna oproti růžím, pravda :)

    ReplyDelete
  3. to tričko je skvelé! :)) ako uliate pre blogerku :P a tulipány mám takto na jar úplne najradšej :)

    ReplyDelete
  4. Brzo se uzdrav!
    Tulipány jsou i na mém wishlistě..mohl bych je mít každej den ^_^
    Krásný víkend,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  5. Skoré uzdravenie prajem :) Tulipány milujem a v kombinácii s fréziami je to pre mňa tá najkrajšia jarná kytica a ešte aj voňavá. A nude lodičky sú krásne :)

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
  6. Skvelý wishlist! Brala by som úplne všetko čo na ňom máš. Súhlasím s Tebou, nude lodičky sú absolútna nutnosť a ja ich mám na svojom imaginárnom zozname na prvom mieste :)
    Prajem skoré uzdravenie Kejmy :)

    http://margifashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Zdravím ;)
    Jů, béžové lodičky jsou krásné, myslím, že spolu s černými by měly být součástí botníku každé ženy. Já osobně bych ale volila menší podpatek, jak se znám, zcela jistě bych s nimi sletěla na tvrdou zem :D

    ReplyDelete