oh, i'll be waiting up all night because your little things, all the stupid things.


   Myslím, že nateraz bolo ružovej až dosť. Ako môžte vidieť, ani neónová farba už nechýba v mojom šatníku. Nie som priaznivec týchto odtieňov. Neónová móda sa mi naozaj nepáči. Ale ten materiál a ten úžasný strih! A ešte k tomu tá cena... Ako vravím, nemohla som ho tam proste nechať. Snažím sa svoj šatník, tak nejak, oživiť. Nabrať nový rozmer, udať istý smer... Mám chuť obliekať sa trošku triezvejšie. Trošku dospelejšie, rafinovanejšie, menej casual. Tento semester bol naozaj vyčerpávajúci. Vyzerala som presne tak, ako som sa cítila. Obliekala som si pohodlné svetre, všade-využiteľné džíny a rýchlo-oblieknuteľné jednofarebné tričko. Jednoducho komfort bol na prvom mieste. Ale ako som si uvedomila, ten môže byť aj v tomto krásnom sáčku. Je naozaj úžasné a plánujem si podľa neho ušiť ďalšie! A čo vy, aj vy máte občas chuť na úplnú zmenu vášho šatníka?

     Prajem vám krásne strávené nedeľné popoludnie s kopou snehu a dobrou HUDBOU.


ENGLISH : I think that there was enough of pink color. As you can see, my closet is not already missing the neon color. I am not the supporter of these shades. I really do not like neon fashion. But that fabric and that amazing pattern! And also that price... As I say, I just could not leave it there. I somehow try to revive my closet. I want to take a new dimension, to indicate some direction... I have a taste to wear a little staider clothes. A little more grown-up, more sophisticated, less casual. This semester was really exhaustive. I looked exactly like I felt. I was wearing comfortable sweaters, everywhere-useful jeans and fastly-dress monochrome t-shirt. The comfort was at the first place. But as I have realized, I can feel comfortable also wearing beautiful jacket. I am going to sew another jacket by this wonderful piece! And what about you, do you also sometimes have a taste to fully change your closet?

     I wish you beaautiful Sunday afternoon spent with a pile of snow and a good MUSIC.

HAT - EBAY / NECKLACCE - DIY / JACKET - F&F / T-SHIRT - LINDEX / SKIRT - MARAJKA.COM / BOOTS - DEICHMANN

       
ON THE PHOTOS: KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, senior.

You Might Also Like

10 Comments

  1. Mě se ten outfit líbí moc, akorát bych při jeho focení asi umrzla :D

    Lucy Enne

    ReplyDelete
  2. Ja by som svoj šatník menila asi každý mesiac, najradšej :D
    Inak krásny outfit! <3

    ReplyDelete
  3. Nádherný outift, ale nevydržela bych v něm v zime ani chvíli:-d

    - http://lovelynela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. To sako je super ;) Ale chýbajú mi tie tvoje ryšavé vlásky :´(

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja viem! aj mne občas chýbajú, ale zmena je život a musím povedať, že sa však cítim lepšie s hnedými. bude to možno divne znieť, ale mala som pocit, ako kedy som s tou ryšavou hrivou kričala na kilometre... veď som aj a preto som potrebovala taký malý osobný ústup... nejakú tu zmenu a... ťažko sa to vysvetľuje, ale ako vravím a poznám sa, raz sa k ryšavej určite vrátim! :).

      Delete
  5. Já bych nejdřív chtěl změnit svůj bodytype, pak bych přikročil ke změně šatníku (rozuměj, více toho formálního..mě aktuálně formální oblečení fakt moc nesluší..hlavně sehnat dobře padnoucí kalhoty je problém..)
    A taky mi chybí tvé ryšavé vlasy =(
    Mišo
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. chápem, tiež by som chcela mať telo ako modelka! :D. ako, myslím to tak, že by som poriadne schudla, ako moja kamarátka. mala postavu ako a ja teraz sa zmestí do 34! obdiv ako!
      a chápem! naozaj! tento semester som mala predmet - konštrukcie a modelovanie pre design - bol to modelovaní strihov na človeka. učili sme sa o proporciách, o stavbe ľudského teba a o jeho jedinečnom tvare. každý človek má iný typ postavy a obzvlásť na mužov je ťažké zháňať dobré padnúce kúsky, pretože veľa mužov veľký nepomer v telesných proporciách...
      chcela som tým povedať, že som konečne pochopila masívnu výrobu obchodných reťazcov a úplne ti rozumiem, prečo máš problém nájsť dobré padnúce gate ;).

      Delete
  6. Love love love your hat and that jacket is amazing, you look gorgeous Kejmy!

    ReplyDelete
  7. Ten klobouk ti moc sluší!!

    ReplyDelete