you are elegance and freedom and everything I know, so come on and...


     Síce neprešli ešte dva týždne, ale chýbali ste mi, a tak som opäť tu. Vyčerpaná, vyšťavená, ale odhodlaná spraviť všetko preto, aby som bola čo najskôr doma! Nákupný ošiaľ nemíňa ani mňa, kôpka nových vecí mi pekne rastie, takže ani new in ma neminie. Mala by som šetriť, ale kto by odolal saku úžasného strihu za 129 kč? Ja teda nie! Od kedy som zmenila farbu vlasov na tmavú, môžem si dovoliť akúkoľvek farbu oblečenia či doplnkov. Vyhovuje mi to takto, ale kto vie... Zatiaľ čerpám z toho, čo mám. Tiež som minula nekresťanské peniaze v textilnej galantérií, kde som nakúpila hromadu materiálu na šitie. Už sa teším, však zatiaľ ešte presne neviem, čo z toho vznikne...

     Dnes prší, obloha je šedá. Ja sedím na posteli a plánujem najbližšie dni, ako sa zorganizovať. Nechávam vám tu malú ochutnávku mojej semestrálnej práce. Ak budete môcť a máte chuť prísť sa pozrieť, v utorok 20. januára je vernisáž spojená s módnou prehliadkou v Jablonci nad Nisou, kde budem, samozrejme, aj ja. Však 23. februára, pondelok, bude opäť módna prehliadka semestrálnych prác, tentoraz vo väčších priestoroch novej budovy "G" Technickej Univerzity v Liberci. Budem sa na vás tešiť!

     A už len SONG a bodka.


ENGLISH : I know that two weeks have not passed yet, but I missed you and I am here again. I am exhausted, sort of jazzed up, but I am determined to do everything I need to be home as soon as it will be possible! The shopping delirium does not miss me, a little pile of new things nicely grows at my table, so there will be some 'new in' in the near future. I would save up a little, but who would withstand a beautiful jacket for 4,80 euros? Well, I would not! Since I changed my hair color for dark, I can wear any color of clothes or accessories. I am satisfied with it, but who knows... I just can scoop up from what I have yet. I also spent a lot of money in textile haberdashery, where I bought a lot of material for sewing. I am really looking forward to it, but I exactly do not know so far, what will arise from it...

     Today it is raining, the sky is grey. I am sitting on my bed and I am planning the next few days - how to organize them. I let you here a little taste of my semestral work. If you can and you want to come and see it, there is the opening with the fashion show on January 20th in Jablonec nad Nisou, where I will be, too. But on Monday, February 23rd, it will be another fashion show of our semestral works, but now it will be held in the area of the "G" building of Technical University in Liberec. I will be look forward to all of you!

     And just the SONG and that is all.


...
       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

6 Comments

  1. V poslednom case som tvoj blog vzdy citala len na mobile, takze som ani nevidela tvoj novy dizajn - cize na uvod ho musim vychvalit velmi sa mi to paci ;)

    A k tvojej praci, ta fotka je super a som strasne zvedava na celok. Tie ruzicky su krasne ale teda nechcelo by sa mi to robit. :) Mas moj obdiv.

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
  2. Škoda, že to mám z ruky, určitě bych se moc ráda podívala :) Jinak já bych taky měla šetřit, ale když vidím ty slevy :)) Zrovna jsem sehnala moje vytoužené slip-on botky za 400,- v C&A, no nekup to :))

    ReplyDelete
  3. Mrzí mi, že to mám jak do Liberce, tak i do Jablonce neskutečnou dálku, jinak bych tam byla mezi prvními. Tohle odvětví umění mě neskutečně bere, proto držím pěsti, ať se to alespoň vydaří! :-)

    ReplyDelete
  4. Jé to už budu mít po zkouškách, budu doma v Liberci, to bych se mohla přijít kouknout! :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  5. Jéééé tak to vyzerá super :) Škoda že som na tento článok natrafila až teraz :( Milujem módne prehliadky

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    ReplyDelete