rose garden filled with thorns, keep you second guessing 'like oh my god, who is she?'.


     Áno, viem. Prešlo už sedem dní. Týždeň od prvého dňa nového roku a o mne ani chýru-ani slychu... Som v Liberci a šijem. Zošívam ružičky na moju Šípkovú Ruženku. Je toho naozaj veľa. Robila som to celý Silvestrovský večer, dni pred ním a pracujem na tom až... Doteraz a stále budem, kým to nebude hotové. O dva týždne, teda necelé dva týždne, máme prehliadku a ja nemám ešte všetko hotové. Preto moje sústredenie smeruje na školu, prehliadku, skúšky... Najbližšie dva týždne o mne asi nebudete veľa počuť. Určite budem pridávať fotky prác a môjho uponáhľaného života na môj INSTAGRAM, kde prispievam pravidelnejšie. No nebojte sa, opäť bude späť, pretože mi to nesmierne chýba. Zatiaľ vám, síce neskoro, prajem šťastný nový rok plný pohody, lásky a splnených tajných túžob!

     Aby som nezabudla PIESEŇ na tento deň, či jedno-sériový seriál THE SECRET CIRCLE, ktorým si krátim čas pri práci.


ENGLISH : Yes, I know. It has been seven days. A week from the first day of the new year and there is no hearsay about me... I am in Liberec and I sew. I sew together the little roses for my Sleeping Beauty. I have a lot of them. I was creating them for the whole New Year's Eve, the days before and the days after it till... Till today and I will make them till it will not be done. In two weeks, well less than two weeks, we have the fashion show and I do not have everything done. Because of it my whole concentration makes towards to school, fashion show, exams... You may not hear about me much next two weeks. But I will certainly add some photos of my work and my hasty life to my INSTAGRAM, where I share things more often than here. But do not be afraid, I will be back, because I really miss this. Maybe it is late, but I just want to wish you a happy new year full of peace, love and fulfilled secret wishes!

     And to not forget the SONG for today, or one-season serie THE SECRET CIRCLE with which I kill time during the work.

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

13 Comments

  1. Držím ti prsty Kami, zvládneš to! A teším sa na tvoje príspevky! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, naozaj! budem to potrebovať! :).

      Delete
  2. Vypadá to úžasne! :) a držím palce :)

    ReplyDelete
  3. Pozdravujem do Libberca a držím palce

    ReplyDelete
  4. Tak držím palce Kejmy! Těším se až ukážeš výsledek :)

    ReplyDelete
  5. Tobě taky šťastný nový rok a hodně štěstí u zkoušek :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  6. Tak ať se ti všechno podaří a těším se potom na články :)

    ReplyDelete
  7. Tie ružičky vyzerajú prekrásne a bohato ♥

    ReplyDelete
  8. to je nádherné! ♥ potom dúfam pridáš aj fotky z prehliadky a všetkých tvojich krásnych výtvorov :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. určite! veľmi rada sa pochválim :P. ale nie, určite. určite pridám všetko. verím, že to čo najskôr dokončím a ešte to stihnem aj nafotiť... ešte stále to nemám hotové a čas sa mi kráti... ale ja to zvládnem!!! ďakujem! :)

      Delete
  9. Přeji ti štěstí u zkoušek! :)
    Ten keep cup bych hrozně chtěla, je skvělý a tvá barva je krásná :)

    ReplyDelete
  10. opravdu krásný a isnpirativní blog, jaktože jsem tě Kejmy nenašla dřív? vlastně počkej, já už tě dřív sledovala, akorát jsi se mi potom nějak ztratila, tak teď už o tobě zase vím :)

    ReplyDelete