#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - radiant beams from thy holy face with the dawn of redeeming grace.


     Áno, ja viem... Nebola som tu už... Už 6 dní! Popravde, potrebovala som oddych. Písala som článok počas jazdy vlakom zo Žiliny, ale tesne pred uverejnením mi padlo wifi a už viac nechcelo nabehnúť. Keď som konečne prišla domov, bolo už tesne pred polnocou a to sa mi už naozaj nechcelo vyťahovať notebook z ruksaku. A tak som ho nevytiahla ani na ďalší deň, ani na ďalší a... A tak som ho vytiahla až v pondelok. To som medzitým už v piatok strávila večer s rodičmi na trhoch. Sobotu s mamkou na vianočných nákupoch. V nedeľu som bola navštíviť moju milovanú babku a zdobila som stromček. Pondelok som strávila s mojou najdrahšou Ajkou, neskôr v posteli pozeraním VIANOČNÝCH FILMOV. Včera sme s ockom piekli celý deň a dnes... Dnes je už štedrí deň a mne došlo, že môj 30 DŇOVÝ VIANOČNÝ CHALLENGE padol už dávno... Mrzí ma to, naozaj, ale to neznamená, že nebudem pridávať aj naďalej. Som naozaj rada za každú strávenú chvíľu s mojou rodinou. Takže verím, že to chápete, a že ste tento čarovný deň a, samozrejme aj večer, strávili presne tak, ako ste si ho predstavovali. A ak nie, nevadí. Nikdy nič nie je dokonalé a práve tie nevydarené maličkosti robia z tohto momentu ten najkúzelnejší!

     PS. : Šťastné a veselé Vianoce prajem všetkým. Prežite ich v láske, šťastí a radosti v kruhu svojich blízkych!


ENGLISH : Yes, I know... I have not been here... It is already 6 days! Truly, I needed a little relax. I was writing the article during my traveling by train from Žilina, but the wifi connection fell a little before I wanted to publish it. When I finally came home, it was nerly midnight and I was so tired to put my notebook out of my backpack. So I did not put is out the next day, and also the day after and... And I put it out on Monday. Meanwhile, I spend the Friday evening on Christmas markets with my parents. Me and my mom went shopping on Saturday. I decorated the Christmas tree and I went to see my lovely grandma on Sunday. Monday I spent Monday with my bestfriend Ajka, later with the laying on the bed and watching the CHRISTMAS MOVIES. My and my daddy baked the cakes the whole day yesterday and today... Today is the Christmas Eve and I realized that my 30 DAYS CHRISTMAS CHALLENGE fell long ago... I am so sorry, like really sorry, but it does not mean that I will not publish the articles continually. I am so happy about every moment spent with my family. So I believe that you understand, and that you spent this day as you wanted. And if you did not, it does not matter. There has never been anything perfect and just those abortive trifles make this moment the most magical!

     PS. : I wish a very Merry Christmas to all of you! Just spend it with love, happiness, joy and your family and friends!


 
ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, st.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Replies
    1. skúsila som sa vrátiť k svojej pôvodnej, naturálnej farbe vlasov :P.

      Delete
  2. Uau, zvlastne vyzeras, ale dobre! :) len velky nezvyk

    ReplyDelete
  3. fiha to je zmena!! Zvyraznila sa ti farba oci :))
    Inak aj moje ostatne farbenie dopadlo tmavsie, nez som cakala :D som chvilu hnedovlaska, nez sa to vymyje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, ako. aj moja mala byť pôvodne tmavo-hnedá. ale nejak... nejak to miestami chytilo na čiernu a miestami to nechytilo. takže mám stále jemne ryšavé odlesky :D.

      Delete
  4. Woww, super změna :) Tobě taky krásné vánoce :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    ReplyDelete
  5. Merry Xmass, sweety)))))))

    ReplyDelete
  6. Šťastné a Veselé aj tebe! Vyzeráš naozaj nádherne ♥

    ReplyDelete
  7. Najprv som rozmýšľala, či si to fakt ty :D Tú oranžovú si mala nenormálne dobrú, táto ti tiež sekne, ale verím tomu, že aj keby si išla do zelena, stále by si bola krásna! :)

    Domka Domková

    ReplyDelete
  8. Všechny nás samozřejmě nejvíc zajímají tvoje obarvený vlasy. :D Musím ale říct, že i černá ti sluší! :) Opožděně přeju krásný svátky a užij si Silvestra! :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. veď to je jasné, je to poriadna zmena... vlasy som si farbila od 16 rokov, odvtedy som inú, ako všetky možné odtiene červenej a oranžovej nemala. a moja extra-tmavo-hnedá ako farba veľmi nevyšla a vyzerá to ako čierna, aj keď to čierna nie je :D.
      ale naozaj ďakujem!!! a aj tebe krásne sviatky! ♥.

      Delete
  9. Super vypadáš! Krásné svátky přeji :)

    ReplyDelete