DIY

it's why i spend all my days with my head up in the clouds... diy bracelet #12.


     Relaxujem. Mala by som pracovať, ale ja behám celý deň v mojom krásnom pyžame a... Teda, nebehám, len sa tak flákam. Pozerám filmy, napchávam sa koláčmi, upravujem vizáž blogu. Je pravda, že už včera mal nový dizajn, však pár málo úprav bolo ešte potrebných. Dnes však nemám veľa slov. Moja myseľ je niekde úplne inde. Pláva v mesačnom svite, čírej oblohe a túži po veľkej kope snehu... Mamka práve pozerá správy, kde každá reportáž rozpráva o kalamite, treskúcich mrazoch, snehovej pokrývke... U nás ani "kvapky", tej zamrznutej myslím. Je to smutné, ale je to tak. Verím, že si užívate víkend plnými dúškami!

     Keďže môj nový dizajn nejak štrajkuje s <iframe> príkazom a s tým súvisiacou hudbou, ktorú som pridávala na konci článku. Budem vám opäť pridávať odkazy na YOUTUBE, kým neprídem na to, ako ich opäť zaradiť do fungujúceho stavu. Dnes to bude UNION J - HEAD UP IN THE CLPUDS.


ENGLISH : I am relaxing. I should work on my school project, but I am wearing my pretty pyjamas the whole day and... Well, I am goofing off. I watch movies, I eat a lot of cakes, I edit the visage of my blog. It is true that it has had the new design yesterday, but it needed a little more editing. But I do not have enough words today. My mind is somewhere else. It swims in the moonlight, in the pure sky and it longs for a big pile of snow... My mom is watching the news right now, where each of those reportages are talking about the calamity, about bitig frost, about snow blanket... We do not have at least one "drop", I mean the frozen one. It is so sad, but that is true. I believe that you are having an amazing weekend!

     My new design somehow strike with <iframe> statement and because of it, the music I had added at the end of my articles, is not work for now. I will add the links from YOUTUBE again, till I will come up something, what will work again. Today it will be UNION J - HEAD UP IN THE CLPUDS.


       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Bozi, skoda, že ja sem na tyhle veci hrozne nesikovna :D
    quietus.blog.cz

    ReplyDelete
  2. Great DIY - the bracelet is beautiful :) Great job! x

    The Belle Narrative

    ReplyDelete
  3. Jéj naozaj krásny náramok! Kiežby som aj ja bola taká zručná :P :)

    Lovely Beauty Book

    ReplyDelete
  4. Beautiful DIY! Thanks for the visit.
    www.effortlesslady.com

    ReplyDelete
  5. Také si hrozně ráda tvořím náramky :) přídávám si tě do sledování, máš zajímavý blog :))

    ReplyDelete
  6. páni, krásné :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Wow, it looks great!
    xo from Italy and happy holidays!
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/
    http://www.youtube.com/c/SoniaVerardoBeautyBlog

    ReplyDelete
  8. Kotvička ! Na tých momentálne teraz ulietavam tiež :)

    ❈ Happy holidays ! ❈
    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    ReplyDelete
  9. that's soooo beautiful!
    let's follow each other on GFC =)

    http://thefantasticfashionworld.blogspot.com.es/

    ReplyDelete