#30 DAYS OF CHRITMAS '14 - diy christmas necklace.


     A "hurá" opäť do školy... Ak som niekedy predtým vravela, že netrávim v ateliéri svoj večerný čas, tak sa priznávam, že teraz to tak naozaj je. A tak sa opäť idem zavrieť do školy. Ale skôr, ako vyrazím, nechám vám tu opäť malé milé DIY! Ako viete, som milovník VIANOC a tak som sa rozhodla vniesť tú náladu aj medzi moje outfitové kúsky. Okrem vianočného svetra, ktorý uvidíte už čoskoro, som experimentovala aj s mojimi šperkami. Myslím, že sa vydaril a dúfam, že budem mať čas nafotiť aj nejaký ten outfit.

     Inak, chcem vám povedať, že ste úžasní! Naozaj úplne najlepší! Číslo 997 som si naozaj nepredstavovala tak... Skoro? Teda, nedúfala som v neho. A tak chcem povedať jedno obrovské ĎAKUJEM a, ako každé okrúhle číslo, rada odmením toho 1000. človeka malým prekvapením. Ak sa tak stane, poprosím, aby mi nechal v komentári nejaký odkaz, alebo mi napísal na mail... Ani si neviete predstaviť, aká je to radosť!


ENGLISH : And "hooray" to school... If I had ever said before that I do not spend my evening time at atelier, than I have to admit that it is like that now. And so I am going to close myself into the school. But before I go, I leave you here some pretty little DIY again! As you know, I am the lover of CHRISTMAS and because of that I decided to bring that mood also into my outfit pieces. Except my Christmas sweater, which you will see soon, I experimented also with my jewelry. I think that it looks perfect and I hope that I will have some time to shoot some outfit.

     Otherwise, I want to say that you are amazing! Like the best! I have not imagined the number 997 such... Early? Well, I did not believe in it. And I just want to tell you one big THANK YOU and as every 'round' number, I would like to gift the 1000th human with a little surprise. If that happens, please, leave me some 'message' in the comments below, or just write me an email... You really can not imagine how happy I am!



PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Skutočne nádherný ♥ máš talent :)

    Pozývam ťa na moju GA (:
    http://beingasanmonica.blogspot.sk/2014/12/october-november-2014-favorites-another.html

    ReplyDelete
  2. tak ten je krásny:)..nič také by ma nenapadlo:D

    ReplyDelete