#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - diy christmas gifts - paking.


     Už len 12 dní do Vianoc... Ako môžete vidieť, "balila" som darčeky... Také ako krabica od skvelej krupice, ktorú, mimochodom, nemusíte variť! Či ryža, alebo úžasný zelený čaj, ktorý pijem ráno namiesto kávy. Áno, nie som kávičkový typ... Je pravda, že je to len inšpirácia, ako využiť materiál, ktorý má človek doma, alebo ako originálne sa "pohrať" s obalom. Vždy záleží na tom, ako vec vyzerá, tak prečo nebalíme darčeky tak, aby sa z nich človek tešil ešte pred tým, ako ich uvidel? Priznávam, zaberá to veľa času. Ale už keď človek chce niekomu spraviť radosť, tak sa do toho naozaj pustí. Tiež som sa stretla s tým, že je človeku ľúto to zničiť. A ak si myslíte, že takéto balenie darčekov je drahé, ale komponenty sa dajú opäť použiť. Však ako môžte vidieť, vziať zvyšný baličák a odstrihnúť babičke kúsok vlny z vášho budúceho svetra nie je ale vôbec drahé... Veď aj tak sa dnes nosí crop-top! 


ENGLISH : Just 12 days till Christmas... As you can see, I was "packing" the gifts... Like the box with amazing manna-croup, which does not have to be boiled! Or the rise, or wonderful green tea which I drink at the morning instead the coffee. Yes, I am not the coffee type... It is true that it is just the inspiration, how to use the material which you have at home, or how to originally "play" with the cover. It always matters on the fact, how the thing looks like, so why do not we pack the presents like you will be pleased before you will see the gift? I have to admit that it takes up a lot of time. But when you really want to make someone happy, you certainly just make it the best. I also heard the thing that people just do not want to destoy it, when it looks like so pretty. And if you think that the packing of the gifts like those are expencive, well, you can use the components over and over again. But as you can see, the taking of the remaining brown paper and the cutting a short piece of gandma's wool of your future sweater is not that expencive... Anyway, the crop-tops are still in!



PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

8 Comments

  1. Jéj, to je magické, pekné a také čisté ♥

    ReplyDelete
  2. To je vážně nádherné,obdivuju tvoji šikovnost a kreativitu!:)

    ReplyDelete
  3. Nádherně zabalené dárky, škoda se do takových dárků dostávat. Už jen to balení je dárek sám o sobě :)

    ReplyDelete
  4. Krásne si to zabalila ♥ kde chodíš na tie nápady? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehm, neviem. nejak sa to robí v mojej hlave? :D.
      väčšinou sa inšpirujem vecami, čo vidím... všetko, čo človek nájde okolo seba, v obchodoch, na internete. a tak to potom príde samo. napr., keď v obchode niečo zbadám, občas hneď viem, čo z toho chcem spraviť. alebo nájdem na internete nejaký obrázok a necham sa inšpirovať ním. ale najčastejšie je to proste tak, že otvorím svoje kufríky a krabičky a hľadím do nich, kým niečo pekné z toho nevznikne ♥.
      inak, ďakujem veľmi pekne!!! :).

      Delete
  5. Veľmi pekné, naozaj. Máš na také veci naozaj cit (:
    xoxo, Petra.

    ReplyDelete
  6. Krásné, loni jsem balila do čistě hnědého papíru, s hnědou stuhou a červeným srdíčkem na kolíčku, kterým byla připnutá jmenovaka. Letos balím do stříbrného papíru s červenou stuhou =)

    ReplyDelete
  7. Bože môj, takto zabalený darček keby dostanem, tak ho ani neotvorím!!!:D Si šikovná, krásne si ich zabalila:-) day by day

    ReplyDelete